تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 50 رای - 3.32 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چاكلت لاوا كيك - chocolate lava cake-چاکلت فاندانت
#1
کیک شکلاتی آتشفشان یه دسر رایجه که مواد و المان های کیک شکلاتیِ بدون آرد و سوفله رو با هم ترکیب کرده! اسم های دیگر این دسر "چاکلت فاندانت پودینگ" و "چاکلت لاوا کیک" هستش.


تاریخچه:
در آمریکا شف Jean – George … ادعا کرد که اولین بار کیک شکلاتی آتشفشان را،او در سال 1987و در نیویورک سیتی اختراع کرده است، اما شف فرانسوی Jacque Torres این ادعای او را مورد تردید قرار داد، چرا که با دلایل محکمی ثابت کرد که مانند این دسر از قبل در فرانسه موجود بوده است!
به هرحال کشف شف امریکایی به این طریق بود که او روزی کیک اسفنجی شکلاتی ای را که درست کرده بود زودتر از زمان کافی پخت از فر بیرون کشید و دریافت که وسط آن هنوز شل اما گرم است! ولی هم مزه ی خوبی دارد و هم بافت خوب و ظاهر قشنگ. صرف نظر از اینکه این دسر را چه کسی اختراع کرده شف امریکایی این دسر را با محبوبیت در آمریکا اعتبار داد و هم اکنون این دسر تقریبا در منوی هر رستورانی در امریکا وجود دارد.
آماده سازی این دسر: دسر آتشفشان 4 ماده ی اصلی تشکیل دهنده دارد؛ کره، تخم مرغ، شکر و شکلات. کره و شکلات با هم مخلوط میشوند در حالیکه شکر و تخم مرغ (واحیانا زرده ی تخم مرغ) با هم دیگه زده میشوند تا کرمی و ضخیم شود (ممکن است همانند سوفله یا کیک اسفنجی سفیده جدا زده شده و پنبه ای شود و در آخر به مواد اضافه گردد) سپس اینها با هم مخلوط گشته و در دمای بالا و زمان کم پخته میشود.

منبع: http://en.wikipedia.org/wiki/Molten_chocolate_cake



من این کیک رو هفته قبل درستیدم و خیلی هم مورد قبول واقع شد.امیدوارم شما هم خوشتون بیاد.البته وقتی برش می خوره شکلات مایع ازش راه می افته کع من دیگه از اون قسمتش عکس ندارم.

شکلات تلخ 110 گرم
کره 110 گرم
شکر 3/1 پیمانه 75 گرم
آرد 4/1 پیمانه یا 40 گرم
تخم مرغ 2 عدد
نمک 1 پینچ

شکلات رو روی بخار آب حل کنید و کره رو بهش اضافه کنید(از روی حرارت بردارید تا کره با گرمای شکلات حل بشه)

در ظرف دیگری تخم مرغ و شکر را بزنید تا کرم رنگ و سبک شود

مخلوط شکلات را به تخم مرغ ها اضافه کرده به هم بزنید تا مخلوط شوند

آرد و نمک را اضافه کرده و به حالت دورانی مخلوط کنید

مواد را در فنجان هایی که با کره چرب کردید بریزید و طبق دستور چخت در قابلمه عمل کنید.*زمان پخت را 6-7 دقیقه در نظر بگیرید و با درب بسته 5 دقیقه استراحت دهید*
اگر زمان پخت یا استراحت را بیشتر کنید دیگه کیک شما حالت روان نخواهد داشت و یک کیک شکلاتی خیس خواهید داشت(که البته بسیار خوشمزه ست)

بعد از این مدت فنجان ها را خارج کرده و کیک را به صورت گرم سرو کنید

امتحان کنید و تجربه تون رو بگید

در ضمن این کیک رو در فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد و مدت زمان 10 تا 12 دقیقه می تونید درست کنید

با این مقدار مواد 4 فنجان کاپوچینو با 2 ماگ کیک خواهید داشت

این نوع کیک رو معمولا به صورت گرم و با بستنی وانیلی سرو می کنند(البته به نظر من همین جوری به اندازه کافی خوشمزه ست و احتیاج به بیتنی نداره) می تونید با پودر قند تزئین کنید.



دوستاي گلم
من اين كيك رو تو فر و طبق دستور پزوندم اما اگه شما مي خواين رو گاز درست كنيد بايد تو يه ديگ كه سايز تمام كاسه هاي مواد اماده شده كيكتون هست اب بريزيد(تا نصف ظرفها) و بعد گاز رو روشن كنيد و زياد كنيد تا اب جوش بياد و بعد شعله رو خيلي كم كنيدتا با دمكني كه روي در ديگتون گذاشتيد كيكتون هم بپزه

اميدوارم خوب توضيح داده باشم،سوالي هم بود در خدمتمClap


.*زمان پخت را 6-7 دقیقه در نظر بگیرید و با درب بسته 5 دقیقه استراحت دهید*
اگر زمان پخت یا استراحت را بیشتر کنید دیگه کیک شما حالت روان نخواهد داشت و یک کیک شکلاتی خیس خواهید داشت(که البته بسیار خوشمزه ست)



فایل‌های پیوست عکس(ها)
           
پاسخ }
#2

(۰۳-۰۹-۱۳۹۰, ۱۱:۱۳ ب.ظ)reyhaneh نوشته:  سلام
جنس ظرفی که اینا رو توش می ریزیم چی باید باشه؟ اگه فنجون کاپوچینو و ماگ کیک نداشتیم چی؟



توی کاسه ماست یا ترشی سرامیکی و پیرکسم میشه ریحانه جون
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
این هم چاکلت لاوا کیک من....Yum2

بار اولم بود....مدت زمان پختش طول کشید واسه همین زیاد آتشفشان نشد.موادش رو هم 2 برابر کرده بودم.با کمی تغییرات در میزان مواد.شکلات تلخ رو هم با شکلات تخته ای شیرین مخلوطی ریختم...

[عکس: 20120227195719_Image008.jpg]
[عکس: 20120227200050_Image010.jpg]
[عکس: 20120227200121_Image009.jpg]


دوست من همبازي بهشتي ام نميداني چقدر دلم برايت تنگ شده. هنوز آخرين جمله خدا توي گوشم زنگ ميزند:

از قلب كوچك تو تا من يك راه مستقيم است اگر گم شدي از اين راه بيا بلند شو از دلت شروع كن شايد دوباره همديگر را پيدا كنيم.


پاسخ }
#4

(۰۹-۱۲-۱۳۹۰, ۱۱:۰۲ ق.ظ)sh61ha نوشته:  ابن کیکو میشه توی ماکروفر یا هواپز هم درست کرد؟
آخه گاز من صفحه ایه فرندارهcryingcrying


عزیزم
شما میتونی توی قابلمه به روش بخار پز کردن بپزی
توی دستور توضیح داده
دیگه ریسک هم ندارهFlowerysmile
زندگی میکنم ...

حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!

چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد

بگذار هر چه از دست میرود برود؛

من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد...

حتی زندگی را !!!
پاسخ }
#5
اینم لاواچاکلت من:
[عکس: DSC03269.jpg]
[عکس: DSC03271.jpg]

***********************************************
http://www.vismani.com/

پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6
اینم لاوا کیک من که خیلی خیلی خوشمزه شده بودYum2


[عکس: 20130130151100_465464.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#7
اینم لاواکیک من
خیلی خومشزه شده

[عکس: 20120610170919_3.JPG]
آموخته ام که با پول مي شود خانه خريد ولي آشيانه نه، رختخواب خريد ولي خواب نه، ساعت خريد ولي زمان نه، مي توان مقام خريد ولي احترام نه، مي توان کتاب خريد ولي دانش نه، دارو خريد ولي سلامتي نه، خانه خريد ولي زندگي نه و بالاخره
مي توان قلب خريد،ولي عشق را نه
پاسخ }
#8
[[عکس: 20120610181336_20111120026.jpg]اینم فوندانت چاکلت من سیما جون بیشتراز7دقیقه اگه بمونه دیگه توش حالت مذاب رو نداره ضمنا علاوه برخوشمزگی کیک بسیار سنگینیهYum2Yum2Yum2Yum2
پاسخ }
#9
اینم چاکلت لاواکیک من توی ماکروفر پختم وحدودا20 دقیقه اخه همسری شکلات روان دوست ندارن نیمه روان پختوندمhihعالی بود وبه قول همسری وبچه ها حتی از کیک قنادی هم خوشمزه تر بودDreamyeyesf

[عکس: 20120624120832_DSC00242.jpg]

[عکس: 20120624121126_DSC00247.jpg]
حذف امضا بدلیل سایز بیش از حد
پاسخ }
#10
(۰۴-۰۴-۱۳۹۱, ۰۷:۲۶ ب.ظ)flight_757 نوشته:  میخاستم بدونم 4/1 پیمانه یعنی چقدر؟اگه پیمونه لیوان باشه چندتا لیوان؟ممنون
دوست من منظوریک چهارم پیمانه است که میشود نصف نصف لیوان نه چهار ویک پیمانه ولطیف بودن این کیک به خاطر ارد کمش هست موفق باشیFlowerysmile


نقل قول:
(۰۴-۰۴-۱۳۹۱, ۰۸:۴۴ ب.ظ)totalitrain نوشته:  من نمک رو نفهمیدم چقدر؟
به اندازهای که از نمک نیشگون بگیری هر چقدر لای انگشتت موندhih
حذف امضا بدلیل سایز بیش از حد
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...