خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 51 رأی - میانگین امتیازات: 3.31
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چاكلت لاوا كيك - chocolate lava cake-چاکلت فاندانت

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
چاكلت لاوا كيك - chocolate lava cake-چاکلت فاندانت
کیک شکلاتی آتشفشان یه دسر رایجه که مواد و المان های کیک شکلاتیِ بدون آرد و سوفله رو با هم ترکیب کرده! اسم های دیگر این دسر "چاکلت فاندانت پودینگ" و "چاکلت لاوا کیک" هستش.


تاریخچه:
در آمریکا شف Jean – George … ادعا کرد که اولین بار کیک شکلاتی آتشفشان را،او در سال 1987و در نیویورک سیتی اختراع کرده است، اما شف فرانسوی Jacque Torres این ادعای او را مورد تردید قرار داد، چرا که با دلایل محکمی ثابت کرد که مانند این دسر از قبل در فرانسه موجود بوده است!
به هرحال کشف شف امریکایی به این طریق بود که او روزی کیک اسفنجی شکلاتی ای را که درست کرده بود زودتر از زمان کافی پخت از فر بیرون کشید و دریافت که وسط آن هنوز شل اما گرم است! ولی هم مزه ی خوبی دارد و هم بافت خوب و ظاهر قشنگ. صرف نظر از اینکه این دسر را چه کسی اختراع کرده شف امریکایی این دسر را با محبوبیت در آمریکا اعتبار داد و هم اکنون این دسر تقریبا در منوی هر رستورانی در امریکا وجود دارد.
آماده سازی این دسر: دسر آتشفشان 4 ماده ی اصلی تشکیل دهنده دارد؛ کره، تخم مرغ، شکر و شکلات. کره و شکلات با هم مخلوط میشوند در حالیکه شکر و تخم مرغ (واحیانا زرده ی تخم مرغ) با هم دیگه زده میشوند تا کرمی و ضخیم شود (ممکن است همانند سوفله یا کیک اسفنجی سفیده جدا زده شده و پنبه ای شود و در آخر به مواد اضافه گردد) سپس اینها با هم مخلوط گشته و در دمای بالا و زمان کم پخته میشود.

منبع: http://en.wikipedia.org/wiki/Molten_chocolate_cake



من این کیک رو هفته قبل درستیدم و خیلی هم مورد قبول واقع شد.امیدوارم شما هم خوشتون بیاد.البته وقتی برش می خوره شکلات مایع ازش راه می افته کع من دیگه از اون قسمتش عکس ندارم.

شکلات تلخ 110 گرم
کره 110 گرم
شکر 3/1 پیمانه 75 گرم
آرد 4/1 پیمانه یا 40 گرم
تخم مرغ 2 عدد
نمک 1 پینچ

شکلات رو روی بخار آب حل کنید و کره رو بهش اضافه کنید(از روی حرارت بردارید تا کره با گرمای شکلات حل بشه)

در ظرف دیگری تخم مرغ و شکر را بزنید تا کرم رنگ و سبک شود

مخلوط شکلات را به تخم مرغ ها اضافه کرده به هم بزنید تا مخلوط شوند

آرد و نمک را اضافه کرده و به حالت دورانی مخلوط کنید

مواد را در فنجان هایی که با کره چرب کردید بریزید و طبق دستور چخت در قابلمه عمل کنید.*زمان پخت را 6-7 دقیقه در نظر بگیرید و با درب بسته 5 دقیقه استراحت دهید*
اگر زمان پخت یا استراحت را بیشتر کنید دیگه کیک شما حالت روان نخواهد داشت و یک کیک شکلاتی خیس خواهید داشت(که البته بسیار خوشمزه ست)

بعد از این مدت فنجان ها را خارج کرده و کیک را به صورت گرم سرو کنید

امتحان کنید و تجربه تون رو بگید

در ضمن این کیک رو در فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد و مدت زمان 10 تا 12 دقیقه می تونید درست کنید

با این مقدار مواد 4 فنجان کاپوچینو با 2 ماگ کیک خواهید داشت

این نوع کیک رو معمولا به صورت گرم و با بستنی وانیلی سرو می کنند(البته به نظر من همین جوری به اندازه کافی خوشمزه ست و احتیاج به بیتنی نداره) می تونید با پودر قند تزئین کنید.



دوستاي گلم
من اين كيك رو تو فر و طبق دستور پزوندم اما اگه شما مي خواين رو گاز درست كنيد بايد تو يه ديگ كه سايز تمام كاسه هاي مواد اماده شده كيكتون هست اب بريزيد(تا نصف ظرفها) و بعد گاز رو روشن كنيد و زياد كنيد تا اب جوش بياد و بعد شعله رو خيلي كم كنيدتا با دمكني كه روي در ديگتون گذاشتيد كيكتون هم بپزه

اميدوارم خوب توضيح داده باشم،سوالي هم بود در خدمتمClap


.*زمان پخت را 6-7 دقیقه در نظر بگیرید و با درب بسته 5 دقیقه استراحت دهید*
اگر زمان پخت یا استراحت را بیشتر کنید دیگه کیک شما حالت روان نخواهد داشت و یک کیک شکلاتی خیس خواهید داشت(که البته بسیار خوشمزه ست)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-۳-۱۳۹۱ ۰۸:۴۵ عصر، توسط sima.)
۱۶-۳-۱۳۹۰, ۱۲:۰۹ عصر
نقل قول
10 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
NAHID.V, shaditaha, فرحناز56, Atefe joon, پارانزیم, meemo, عبداله, elipari, niloofar00, گلسا90
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: چاكلت لاوا كيك - chocolate lava cake-چاکلت فاندانت
(۳-۹-۱۳۹۰ ۱۱:۱۳ عصر)reyhaneh نوشته شده توسط:  سلام
جنس ظرفی که اینا رو توش می ریزیم چی باید باشه؟ اگه فنجون کاپوچینو و ماگ کیک نداشتیم چی؟



توی کاسه ماست یا ترشی سرامیکی و پیرکسم میشه ریحانه جون
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳-۹-۱۳۹۰, ۱۱:۴۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, elipari
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
229
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 511


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: چاكلت لاوا كيك - chocolate lava cake-چاکلت فاندانت
این هم چاکلت لاوا کیک من....Yum2

بار اولم بود....مدت زمان پختش طول کشید واسه همین زیاد آتشفشان نشد.موادش رو هم 2 برابر کرده بودم.با کمی تغییرات در میزان مواد.شکلات تلخ رو هم با شکلات تخته ای شیرین مخلوطی ریختم...

[تصویر:  20120227195719_Image008.jpg]
[تصویر:  20120227200050_Image010.jpg]
[تصویر:  20120227200121_Image009.jpg]
امضای @hasti
دوست من همبازي بهشتي ام نميداني چقدر دلم برايت تنگ شده. هنوز آخرين جمله خدا توي گوشم زنگ ميزند:

از قلب كوچك تو تا من يك راه مستقيم است اگر گم شدي از اين راه بيا بلند شو از دلت شروع كن شايد دوباره همديگر را پيدا كنيم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۱۲-۱۳۹۰ ۱۰:۳۲ عصر، توسط @hasti.)
۸-۱۲-۱۳۹۰, ۱۰:۳۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از @hasti به دلیل این ارسال سپاس کرده.
فرحناز56, مهربون یار, Atefe joon, پارانزیم, 1368Sheri, elipari, niloofar00, گلسا90
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,228
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 1333


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: چاكلت لاوا كيك - chocolate lava cake-چاکلت فاندانت
(۹-۱۲-۱۳۹۰ ۱۱:۰۲ صبح)sh61ha نوشته شده توسط:  ابن کیکو میشه توی ماکروفر یا هواپز هم درست کرد؟
آخه گاز من صفحه ایه فرندارهcryingcrying


عزیزم
شما میتونی توی قابلمه به روش بخار پز کردن بپزی
توی دستور توضیح داده
دیگه ریسک هم ندارهFlowerysmile
امضای Darya
زندگی میکنم ...

حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!

چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد

بگذار هر چه از دست میرود برود؛

من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد...

حتی زندگی را !!!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-۳-۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ عصر، توسط sima.)
۱۰-۱۲-۱۳۹۰, ۱۰:۲۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از Darya به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, elipari
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
3
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 9


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: چاكلت لاوا كيك - chocolate lava cake-چاکلت فاندانت
اینم لاواچاکلت من:
[تصویر:  DSC03269.jpg]
[تصویر:  DSC03271.jpg]

***********************************************
http://www.vismani.com/
۱۰-۱۲-۱۳۹۰, ۱۰:۳۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از ماه جبین به دلیل این ارسال سپاس کرده.
انا6101, مستا66, مهربون یار, Atefe joon, پارانزیم, elipari, niloofar00, گلسا90

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 6898


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: چاكلت لاوا كيك - chocolate lava cake-چاکلت فاندانت
اینم لاوا کیک من که خیلی خیلی خوشمزه شده بودYum2


[تصویر:  20130130151100_465464.jpg]
امضای elipari
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۵:۴۱ عصر، توسط sima.)
۱۹-۱۲-۱۳۹۰, ۱۱:۱۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از elipari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, مهربون یار, Atefe joon, پارانزیم, minaarash, 1368Sheri, niloofar00, گلسا90



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد