خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 51 رای - 3.31 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چاكلت لاوا كيك - chocolate lava cake-چاکلت فاندانت

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
چاكلت لاوا كيك - chocolate lava cake-چاکلت فاندانت
کیک شکلاتی آتشفشان یه دسر رایجه که مواد و المان های کیک شکلاتیِ بدون آرد و سوفله رو با هم ترکیب کرده! اسم های دیگر این دسر "چاکلت فاندانت پودینگ" و "چاکلت لاوا کیک" هستش.


تاریخچه:
در آمریکا شف Jean – George … ادعا کرد که اولین بار کیک شکلاتی آتشفشان را،او در سال 1987و در نیویورک سیتی اختراع کرده است، اما شف فرانسوی Jacque Torres این ادعای او را مورد تردید قرار داد، چرا که با دلایل محکمی ثابت کرد که مانند این دسر از قبل در فرانسه موجود بوده است!
به هرحال کشف شف امریکایی به این طریق بود که او روزی کیک اسفنجی شکلاتی ای را که درست کرده بود زودتر از زمان کافی پخت از فر بیرون کشید و دریافت که وسط آن هنوز شل اما گرم است! ولی هم مزه ی خوبی دارد و هم بافت خوب و ظاهر قشنگ. صرف نظر از اینکه این دسر را چه کسی اختراع کرده شف امریکایی این دسر را با محبوبیت در آمریکا اعتبار داد و هم اکنون این دسر تقریبا در منوی هر رستورانی در امریکا وجود دارد.
آماده سازی این دسر: دسر آتشفشان 4 ماده ی اصلی تشکیل دهنده دارد؛ کره، تخم مرغ، شکر و شکلات. کره و شکلات با هم مخلوط میشوند در حالیکه شکر و تخم مرغ (واحیانا زرده ی تخم مرغ) با هم دیگه زده میشوند تا کرمی و ضخیم شود (ممکن است همانند سوفله یا کیک اسفنجی سفیده جدا زده شده و پنبه ای شود و در آخر به مواد اضافه گردد) سپس اینها با هم مخلوط گشته و در دمای بالا و زمان کم پخته میشود.

منبع: http://en.wikipedia.org/wiki/Molten_chocolate_cake



من این کیک رو هفته قبل درستیدم و خیلی هم مورد قبول واقع شد.امیدوارم شما هم خوشتون بیاد.البته وقتی برش می خوره شکلات مایع ازش راه می افته کع من دیگه از اون قسمتش عکس ندارم.

شکلات تلخ 110 گرم
کره 110 گرم
شکر 3/1 پیمانه 75 گرم
آرد 4/1 پیمانه یا 40 گرم
تخم مرغ 2 عدد
نمک 1 پینچ

شکلات رو روی بخار آب حل کنید و کره رو بهش اضافه کنید(از روی حرارت بردارید تا کره با گرمای شکلات حل بشه)

در ظرف دیگری تخم مرغ و شکر را بزنید تا کرم رنگ و سبک شود

مخلوط شکلات را به تخم مرغ ها اضافه کرده به هم بزنید تا مخلوط شوند

آرد و نمک را اضافه کرده و به حالت دورانی مخلوط کنید

مواد را در فنجان هایی که با کره چرب کردید بریزید و طبق دستور چخت در قابلمه عمل کنید.*زمان پخت را 6-7 دقیقه در نظر بگیرید و با درب بسته 5 دقیقه استراحت دهید*
اگر زمان پخت یا استراحت را بیشتر کنید دیگه کیک شما حالت روان نخواهد داشت و یک کیک شکلاتی خیس خواهید داشت(که البته بسیار خوشمزه ست)

بعد از این مدت فنجان ها را خارج کرده و کیک را به صورت گرم سرو کنید

امتحان کنید و تجربه تون رو بگید

در ضمن این کیک رو در فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد و مدت زمان 10 تا 12 دقیقه می تونید درست کنید

با این مقدار مواد 4 فنجان کاپوچینو با 2 ماگ کیک خواهید داشت

این نوع کیک رو معمولا به صورت گرم و با بستنی وانیلی سرو می کنند(البته به نظر من همین جوری به اندازه کافی خوشمزه ست و احتیاج به بیتنی نداره) می تونید با پودر قند تزئین کنید.



دوستاي گلم
من اين كيك رو تو فر و طبق دستور پزوندم اما اگه شما مي خواين رو گاز درست كنيد بايد تو يه ديگ كه سايز تمام كاسه هاي مواد اماده شده كيكتون هست اب بريزيد(تا نصف ظرفها) و بعد گاز رو روشن كنيد و زياد كنيد تا اب جوش بياد و بعد شعله رو خيلي كم كنيدتا با دمكني كه روي در ديگتون گذاشتيد كيكتون هم بپزه

اميدوارم خوب توضيح داده باشم،سوالي هم بود در خدمتمClap


.*زمان پخت را 6-7 دقیقه در نظر بگیرید و با درب بسته 5 دقیقه استراحت دهید*
اگر زمان پخت یا استراحت را بیشتر کنید دیگه کیک شما حالت روان نخواهد داشت و یک کیک شکلاتی خیس خواهید داشت(که البته بسیار خوشمزه ست)

(آخرین تغییر در ارسال: 10-06-2012, 08:45 PM توسط sima.)
06-06-2011, 12:09 PM,
نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: چاكلت لاوا كيك - chocolate lava cake-چاکلت فاندانت

(24-11-2011, 11:13 PM)reyhaneh نوشته: سلام
جنس ظرفی که اینا رو توش می ریزیم چی باید باشه؟ اگه فنجون کاپوچینو و ماگ کیک نداشتیم چی؟



توی کاسه ماست یا ترشی سرامیکی و پیرکسم میشه ریحانه جون
24-11-2011, 11:49 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
229
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 511


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: چاكلت لاوا كيك - chocolate lava cake-چاکلت فاندانت
این هم چاکلت لاوا کیک من....Yum2

بار اولم بود....مدت زمان پختش طول کشید واسه همین زیاد آتشفشان نشد.موادش رو هم 2 برابر کرده بودم.با کمی تغییرات در میزان مواد.شکلات تلخ رو هم با شکلات تخته ای شیرین مخلوطی ریختم...

[عکس: 20120227195719_Image008.jpg]
[عکس: 20120227200050_Image010.jpg]
[عکس: 20120227200121_Image009.jpg]


(آخرین تغییر در ارسال: 27-02-2012, 10:32 PM توسط @hasti.)
27-02-2012, 10:31 PM,
یافتن نقل قول
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,228
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 1,333


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: چاكلت لاوا كيك - chocolate lava cake-چاکلت فاندانت

(28-02-2012, 11:02 AM)sh61ha نوشته: ابن کیکو میشه توی ماکروفر یا هواپز هم درست کرد؟
آخه گاز من صفحه ایه فرندارهcryingcrying


عزیزم
شما میتونی توی قابلمه به روش بخار پز کردن بپزی
توی دستور توضیح داده
دیگه ریسک هم ندارهFlowerysmile
(آخرین تغییر در ارسال: 10-06-2012, 08:51 PM توسط sima.)
29-02-2012, 10:24 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
3
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها

اعتبار: 9


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: چاكلت لاوا كيك - chocolate lava cake-چاکلت فاندانت
اینم لاواچاکلت من:
[عکس: DSC03269.jpg]
[عکس: DSC03271.jpg]

***********************************************
http://www.vismani.com/

29-02-2012, 10:32 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 6,901


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: چاكلت لاوا كيك - chocolate lava cake-چاکلت فاندانت
اینم لاوا کیک من که خیلی خیلی خوشمزه شده بودYum2


[عکس: 20130130151100_465464.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 30-01-2013, 05:41 PM توسط sima.)
09-03-2012, 11:14 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
177
تاریخ عضویت:
Jun 2011
مدال ها

اعتبار: 431


محل سکونت : iran
ارسال: #7
RE: چاكلت لاوا كيك - chocolate lava cake-چاکلت فاندانت
اینم لاواکیک من
خیلی خومشزه شده

[عکس: 20120610170919_3.JPG]
10-06-2012, 06:51 PM,
یافتن نقل قول

وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
194
تاریخ عضویت:
May 2012
مدال ها



محل سکونت :
ارسال: #8
RE: چاكلت لاوا كيك - chocolate lava cake-چاکلت فاندانت
[[عکس: 20120610181336_20111120026.jpg]اینم فوندانت چاکلت من سیما جون بیشتراز7دقیقه اگه بمونه دیگه توش حالت مذاب رو نداره ضمنا علاوه برخوشمزگی کیک بسیار سنگینیهYum2Yum2Yum2Yum2
(آخرین تغییر در ارسال: 10-06-2012, 07:46 PM توسط بیتاگلی.)
10-06-2012, 07:42 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
186
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 453


محل سکونت : زیر گنبد نیلی
ارسال: #9
RE: چاكلت لاوا كيك - chocolate lava cake-چاکلت فاندانت
اینم چاکلت لاواکیک من توی ماکروفر پختم وحدودا20 دقیقه اخه همسری شکلات روان دوست ندارن نیمه روان پختوندمhihعالی بود وبه قول همسری وبچه ها حتی از کیک قنادی هم خوشمزه تر بودDreamyeyesf

[عکس: 20120624120832_DSC00242.jpg]

[عکس: 20120624121126_DSC00247.jpg]
24-06-2012, 01:44 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
186
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 453


محل سکونت : زیر گنبد نیلی
ارسال: #10
RE: چاكلت لاوا كيك - chocolate lava cake-چاکلت فاندانت
(24-06-2012, 07:26 PM)flight_757 نوشته: میخاستم بدونم 4/1 پیمانه یعنی چقدر؟اگه پیمونه لیوان باشه چندتا لیوان؟ممنون
دوست من منظوریک چهارم پیمانه است که میشود نصف نصف لیوان نه چهار ویک پیمانه ولطیف بودن این کیک به خاطر ارد کمش هست موفق باشیFlowerysmile


نقل قول:
(24-06-2012, 08:44 PM)totalitrain نوشته: من نمک رو نفهمیدم چقدر؟
به اندازهای که از نمک نیشگون بگیری هر چقدر لای انگشتت موندhih
24-06-2012, 07:34 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد