خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چالش شماره 3 : دسر رویای زمستان (دسر برفی)

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,480
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 13802


محل سکونت : درپناه حق
ارسال: #1
چالش شماره 3 : دسر رویای زمستان (دسر برفی)
سلام دوستان

برای سومین چالش یه دسردرنظرگرفتیم
خیلی راحته وبرای سفره های شب یلداتون هم مناسبه

دسررویای زمستان (دسربرفی)

سوالاتون روهمینجابپرسید
ازتجربیاتتون هم برامون بگید

پیشاپیش یلداتون مبارک


امضای ایران دخت
[تصویر:  20170426093538_421917649_63529-.jpg]
۲۱-۹-۱۳۹۴, ۰۷:۳۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از ایران دخت به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nazgitta, mahsan3, گلسان, mozhgan57, Galaxy, N-M, نم نم بارون, z.arghavani, معصومه خانومی, نسیم32
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
498
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 3949


محل سکونت : جنوب البته موقتی
ارسال: #2
RE: چالش شماره 3 : دسر رویای زمستان (دسر برفی)
اول 50

با نصف دستور درست کردم فقط به نظرم باید تو ظرفی با ارتفاع بلندتر میریختم که دسر تپل تر بشه 20

دسر راحت و خوب و خوشمزه ای هستش.. به نظرم اگه مثه کرم پیراشکی هم درست کنیم خوب باشه یعنی اصلا ارد رو با کره مخلوط نکنیم ... اگر هم میخواهین خیلی کالری اضاف نکنید قسمت کرم شانتی یا خامه رو حذف کنید 22
ممنون 27

[تصویر:  20151214101135_Photo4848.jpg]

83
امضای nazgitta
[تصویر:  20151225233921_m.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-۹-۱۳۹۴ ۱۰:۳۰ صبح، توسط nazgitta.)
۲۳-۹-۱۳۹۴, ۱۰:۱۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
18 کاربر از nazgitta به دلیل این ارسال سپاس کرده.
کوثر خانم, z.arghavani, azam1360, mayok, yasamin zahra, سعیده جون66, naghmeh24, معصومه خانومی, رها نبوی, نم نم بارون, negare, mahsan3, ایران دخت, بانوی مهر, Galaxy, vidia, 1368Sheri, mozhgan57
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
348
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۴
مدال ها

اعتبار: 2683


محل سکونت : مشهد
ارسال: #3
RE: چالش شماره 3 : دسر رویای زمستان (دسر برفی)
دوم دوم!!
من که نفهمیدم مریم گیتایی چی گفت ولی هرکی فهمید بمنم بگه!!84
عاقا منم درست کردم. دسر شیک و خوشمزه ایه ، طعم متفاوتی نداره اما خوشمزس، بنظرم برا یلدا جالبه که درستش کنین و پذیرایی کنین برا مهموناتون
حالا چندتا تجربه من، اول اینکه وقتی شیرو به مخلوط تفت خورده آرد اضافه میکنیم گلوله میشه و من چون میدونستم هرچقد هم بزنم با قاشق فایده نداره اینه که از روگاز برداشتم ریختم تو کاسه با همزن برقی چند دور زدم تا خوب مواد ترکیب شد و در اصطلاح دست بگردن هم شد بعد دوباره ریختم تو قابلمه و گذاشتم رو گاز و هم زدم تا غلیظ بشه، بنظرم اینکار خیلی راحت تر و بهتره، دوم اینکه من تو ظرفم نایلون کشیدم بعد موادو ریختم، تو ظرف پیرکس نریختم، موقع برگردندن خییییلی راحت و اسون برگشت و نایلونم ازش جدا شد، بنظرم ظرفتونو بایستی نایدون بزارین که تمیزتر درآد، دیگه اینکه سرو یه نفرش بهتر از برش زدشه بازم بنظر من،
طعم این کرم تا قبل از ترکیبش کنار خامه یه چیزی بین فرنی و حلوایه، خوشمزس اما خامه که میاد کنارش کاملا مزه خامه قالب میشه، با اینکه خامه من زیاد نبود اما طعمش غالب شد، یه مورد دیگه هم میگم بهم نخندین ها! وقتی با انار میخوردی یه طعم جالبتر و جدیدی حس میکردی، تضاد ترشی دونه های انار و شیرینیه دسر و اون ذره های نارگیل خیلی خوشمزه ترش میکرد، من فک میکنم یه طعم متضاد کنارش باشه مکمل هم میشن
ولی زیباییه خوبی داره برا کنار پذیرایی های یلدایی، راستی نگران پودر نارگیلا نباشین اونایی که زیر و رو میریزین کاملا بادسر ادغام میشن و طعم محسوسی نمیاد زیر زبونتون که دوس نداشته باشین مگه اینکه دوباره اضافه کرده باشین برا تزیین مث من
[تصویر:  20151214104329_IMG_2015121340841-1.jpg]

من با یک چهارم مواد درست کردم واسه امتحان
۲۳-۹-۱۳۹۴, ۱۰:۵۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
21 کاربر از سعیده جون66 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mayok, nazgitta, گلسا90, khosroabadifatemeh, azam1360, گلسان, معصومه خانومی, رها نبوی, نم نم بارون, z.arghavani, negare, mahsan3, ایران دخت, yasamin zahra, قلب, Galaxy, شوگا, vidia, مهربان بانو63, 1368Sheri, mozhgan57
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
498
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 3949


محل سکونت : جنوب البته موقتی
ارسال: #4
RE: چالش شماره 3 : دسر رویای زمستان (دسر برفی)
دوستای گل من الانه داشتم با خواهرم صحبت میکردم که میگفت واسه مهمونیش یه دسری شبیه این درست کرده فقط کرم یا خامه بینش رو نداشته و ارد و شکر رو اول مخلوط کرده و بعد کم کم شیر رو اضاف میکنید و هم میزنین ( مثه همون کرم پیراشکی) و بعد میره روی حرارت تا غلیظ بشه ..بعدشم که توی فنجونای کوچیک قهوه ریخته که همه قالبی و یه اندازه در بیاد 22
و در اخر و بعد اینکه تو یخچال سفت شد تو پودر نارگیل غلطانده میشه 27
گفت همه فکر کردن راحت الحلقومه 22
ایندفعه این مدلیشو تست میکنم که گلوله نشه 16
امضای nazgitta
[تصویر:  20151225233921_m.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-۹-۱۳۹۴ ۱۱:۳۸ صبح، توسط nazgitta.)
۲۳-۹-۱۳۹۴, ۱۱:۲۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از nazgitta به دلیل این ارسال سپاس کرده.
رها نبوی, مرضی سادات, yasamin zahra, شوگا
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
427
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 2639


محل سکونت : کرمون خودمون
ارسال: #5
RE: چالش شماره 3 : دسر رویای زمستان (دسر برفی)
سلام با تمام عشقی ک دارم به این چالش ها به دلیل عمل جراحی مادرجون و زایمان آبجی نمی تونم تمرکز کنم ..... ولی یکی دوستام این دسر درست کرده میگه اون کرم شانتی یا خامه ای بینش میاد بهتر اگر خامه هست با ژلاتین مخلوط بشه تا حالت ژله مانندی بینش بیاد خیلی خیلی خوشمزه میشه ..ما این دسر با طعم هل دوست داریم....یه سوال این که تو دسرچرا فقط باید از نشاسته ذرت استفاده شود؟؟ آیا طعم نشاسته گل بد میشه؟؟؟؟؟
امضای مرضی سادات
[تصویر:  20160823172356_.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-۹-۱۳۹۴ ۰۸:۱۲ صبح، توسط مرضی سادات.)
۲۴-۹-۱۳۹۴, ۱۰:۰۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از مرضی سادات به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mayok, nazgitta

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
400
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 4269


محل سکونت : یزد
ارسال: #6
RE: چالش شماره 3 : دسر رویای زمستان (دسر برفی)
50505050 منم درست کردم واقعا راحت و خوشمزه و شیک بود3
[تصویر:  20151218221351__.jpg]
اینم یعنی آدم برفیشه84
مثلا بشکل برف قالب زدم 20
[تصویر:  20151218221523__.jpg]
با نصف دستور
من اول آرد و نشاسته را بدون کره یه کم تفت دادم تا بوی خامی آرد از بین بره بعد الک کردم به شیر اضافش کردم و به هم زدم زیاد گلوله نشد گلوله ها با یه کم هم زدن با همزن دستی کاملا حل شدن5 بعدم مابقی دستور
به پیشنهاد مرضی جون یه کم پودر هل هم به مواد اضافه کردم عطر خوبی بهش داد
بعد کف ظرفم را سلفون کشیدم و پودر نارگیل و مواد و خامه فرم گرفته و دوباره مواد و پودر نارگیل چند ساعتی تو یخچال بود و بعد براحتی از سلفون جدا شد
مزه اش بدون خامه را یه چیزی تو مایه های باسلوق حس کردم10 البته با اومدن خامه در لایه وسط طعم خامه غالب تر میشد در کل خیلی خوشمان آمد مرسی بابت دستور خوبش83
واسه آدم برفی هم یه کم موادو ریختم تو فنجون قهوه خوری البته بدون خامه20
امضای mayok
[تصویر:  20151009173322_Love5.JPG]
♥ منی که کنارش تو نباشی" تومنی" نمی ارزه ................♥
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-۹-۱۳۹۴ ۱۰:۴۹ عصر، توسط mayok.)
۲۷-۹-۱۳۹۴, ۱۰:۲۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
18 کاربر از mayok به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nazgitta, yasamin zahra, مهرناز مامانی, mahgolak, گلسان, قلب, vidia, نم نم بارون, z.arghavani, naghmeh24, mahsan3, ایران دخت, asalkhanom, 1368Sheri, Galaxy, سعیده جون66, رها نبوی, mozhgan57


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چالش شماره 4 : کیک مرغ وبادمجان ایران دخت 9 2,547 ۱۶-۱۱-۱۳۹۴ ۰۸:۵۳ صبح
آخرین ارسال: ahoojoon58@yahoo.com
  چالش شماره 2 : نان بیگل (Bagel) ایران دخت 13 3,994 ۱۳-۹-۱۳۹۴ ۰۵:۳۸ عصر
آخرین ارسال: نم نم بارون
  چالش شماره 1 : کیک زلزله ایران دخت 27 6,891 ۵-۹-۱۳۹۴ ۰۸:۳۵ عصر
آخرین ارسال: parza


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد