خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 59 رأی - میانگین امتیازات: 2.39
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چای زنجبیل، نوشیدنی زمستانی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
12
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 4


محل سکونت : ایرانی
ارسال: #1
چای زنجبیل، نوشیدنی زمستانی
طرز تهیه :چای زنجبیل، نوشیدنی زمستانی

[تصویر:  831124418310711622350221811831168752111101.jpg]

زنجبیل که از قدیم الایام مورد مصرف مردم ایران، هند و چین بوده است، امروزه در تمام دنیا به عنوان گیاهی دوست داشتنی مصرف می شود.

زنجبیل تازه و شربت زنجبیل یا چای زنجبیل در بدن گرما تولید کرده و بدین وسیله مواد سمی و زائد بدن را بصورت عرق از بدن خارج می سازد. این گیاه برای خانم هایی که عادت ماهیانه آنها عقب می افتد، نیز تجویز شده است.

به نظرمی رسد که استفاده از چای زنجبیل هضم را آسان کرده و اثرات سودمندی در رفع تهوع خواهد داشت، همچنین به عنوان درمانی سنتی برای سرماخوردگی، گلودرد و آنفلوآنزا به کار می رود.

تهیه چای زنجبیل بسیار ساده است، اما آشنایی با اصول آن مهم می باشد، چرا که برخی افراد بدون آگاهی از چگونگی تهیه ی آن، پودر زنجبیل را در چای آماده می ریزند و به دلیل اینکه ذرات زنجبیل غیر قابل حل در آب است، نه تنها ظاهر بدی به نوشیدنی می دهد، بلکه طعم آن را نیز نامطبوع می کند.

درحالی که با اندکی دقت می توان نوشیدنی بسیار گوارای زمستانی با استفاده از زنجبیل تهیه کرد.


تهیه چای زنجبیل :

[تصویر:  2101097313124173292761931272010413214274.jpg]

۴ فنجان آب

۵ سانتی متر ریشه تازه زنجبیل

طرز تهیه :

- پوست زنجبیل را کنده ( بهتر است بتراشید) و سپس آن را به شکل ورقه های بسیار نازک برش دهید.

- آب را در ظرفی مناسب جوش بیاورید و در اولین لحظات جوش آمدن آب، ورقه های زنجبیل را به آن اضافه کنید.

- در ظرف را بگذارید.

- حرارات را کم کنید و اجازه بدهید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بماند.

- سپس چای حاصله را صاف کنید.

برای ایجاد طعم بهتر می توانید به آن عسل و لیمو ترش هم اضافه کنید. البته اگر این چای را برای درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا می نوشید، آن را شیرین نکنید.

برطرف کردن مزه ی تند چای زنجبیل

در برخی از منابع، استفاده توام زنجبیل با برگ نعناع به شکل میکس شده(یعنی کاملا مخلوط شوند) در تهیه چای را به عنوان راهکاری برای حذف این تندی برشمرده اند.

البته با افزودن آب بیشتر نیز می توان از تندی آن کاست.
امضای مهربانو
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۷-۱۲-۱۳۸۹ ۰۴:۱۴ عصر، توسط مهربانو.)
۷-۱۲-۱۳۸۹, ۰۴:۱۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از مهربانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سايه روشن, Nastaran.A
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: چای زنجبیل، نوشیدنی زمستانی
من این چای رو با عسل درست میکنم
یه معجزه س برای دوران ماهیانه خانومها
درد و نفخ شکم رو کاملا از بین میبره
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۷-۱۲-۱۳۸۹, ۰۵:۰۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
12
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 4


محل سکونت : ایرانی
ارسال: #3
RE: چای زنجبیل، نوشیدنی زمستانی
(۷-۱۲-۱۳۸۹ ۰۵:۰۷ عصر)Galaxy نوشته شده توسط:  من این چای رو با عسل درست میکنم
یه معجزه س برای دوران ماهیانه خانومها
درد و نفخ شکم رو کاملا از بین میبره

با سپاس از شما . اما باعث طولانی شدن این دوران نمیشه؟
امضای مهربانو
۷-۱۲-۱۳۸۹, ۰۵:۱۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: چای زنجبیل، نوشیدنی زمستانی
نه اصلا
همش هم نمیخورم
فقط دو روز اول یه فنجون

برم خونه عکسش رو ضمیمه میکنم الان دفترم
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۷-۱۲-۱۳۸۹, ۰۵:۲۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
12
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 4


محل سکونت : ایرانی
ارسال: #5
RE: چای زنجبیل، نوشیدنی زمستانی
(۷-۱۲-۱۳۸۹ ۰۵:۲۲ عصر)Galaxy نوشته شده توسط:  نه اصلا
همش هم نمیخورم
فقط دو روز اول یه فنجون

برم خونه عکسش رو ضمیمه میکنم الان دفترم

مرسی خانومی
امضای مهربانو
۷-۱۲-۱۳۸۹, ۰۵:۲۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #6
RE: چای زنجبیل، نوشیدنی زمستانی
اینم دمنوش زنجبیل و عسل من


برای هر نفر:
1 ق غ عسل
1 سانت ریشه زنجبیل حلقه شده یا چئب زنجبیل که باید کمی کوبیده بشه
یه لیوان سر خالی آب جوش

زنجبیل رو به همراه عسل با آبجوش دم و میل کنید.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۸-۱۲-۱۳۸۹, ۰۴:۲۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد