تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 59 رای - 2.39 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چای زنجبیل، نوشیدنی زمستانی
#1
طرز تهیه :چای زنجبیل، نوشیدنی زمستانی

[عکس: 831124418310711622350221811831168752111101.jpg]

زنجبیل که از قدیم الایام مورد مصرف مردم ایران، هند و چین بوده است، امروزه در تمام دنیا به عنوان گیاهی دوست داشتنی مصرف می شود.

زنجبیل تازه و شربت زنجبیل یا چای زنجبیل در بدن گرما تولید کرده و بدین وسیله مواد سمی و زائد بدن را بصورت عرق از بدن خارج می سازد. این گیاه برای خانم هایی که عادت ماهیانه آنها عقب می افتد، نیز تجویز شده است.

به نظرمی رسد که استفاده از چای زنجبیل هضم را آسان کرده و اثرات سودمندی در رفع تهوع خواهد داشت، همچنین به عنوان درمانی سنتی برای سرماخوردگی، گلودرد و آنفلوآنزا به کار می رود.

تهیه چای زنجبیل بسیار ساده است، اما آشنایی با اصول آن مهم می باشد، چرا که برخی افراد بدون آگاهی از چگونگی تهیه ی آن، پودر زنجبیل را در چای آماده می ریزند و به دلیل اینکه ذرات زنجبیل غیر قابل حل در آب است، نه تنها ظاهر بدی به نوشیدنی می دهد، بلکه طعم آن را نیز نامطبوع می کند.

درحالی که با اندکی دقت می توان نوشیدنی بسیار گوارای زمستانی با استفاده از زنجبیل تهیه کرد.


تهیه چای زنجبیل :

[عکس: 2101097313124173292761931272010413214274.jpg]

۴ فنجان آب

۵ سانتی متر ریشه تازه زنجبیل

طرز تهیه :

- پوست زنجبیل را کنده ( بهتر است بتراشید) و سپس آن را به شکل ورقه های بسیار نازک برش دهید.

- آب را در ظرفی مناسب جوش بیاورید و در اولین لحظات جوش آمدن آب، ورقه های زنجبیل را به آن اضافه کنید.

- در ظرف را بگذارید.

- حرارات را کم کنید و اجازه بدهید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بماند.

- سپس چای حاصله را صاف کنید.

برای ایجاد طعم بهتر می توانید به آن عسل و لیمو ترش هم اضافه کنید. البته اگر این چای را برای درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا می نوشید، آن را شیرین نکنید.

برطرف کردن مزه ی تند چای زنجبیل

در برخی از منابع، استفاده توام زنجبیل با برگ نعناع به شکل میکس شده(یعنی کاملا مخلوط شوند) در تهیه چای را به عنوان راهکاری برای حذف این تندی برشمرده اند.

البته با افزودن آب بیشتر نیز می توان از تندی آن کاست.





پاسخ }
#2
من این چای رو با عسل درست میکنم
یه معجزه س برای دوران ماهیانه خانومها
درد و نفخ شکم رو کاملا از بین میبره
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
(۰۷-۱۲-۱۳۸۹, ۰۵:۰۷ ب.ظ)Galaxy نوشته:  من این چای رو با عسل درست میکنم
یه معجزه س برای دوران ماهیانه خانومها
درد و نفخ شکم رو کاملا از بین میبره

با سپاس از شما . اما باعث طولانی شدن این دوران نمیشه؟





پاسخ }
#4
نه اصلا
همش هم نمیخورم
فقط دو روز اول یه فنجون

برم خونه عکسش رو ضمیمه میکنم الان دفترم
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
(۰۷-۱۲-۱۳۸۹, ۰۵:۲۲ ب.ظ)Galaxy نوشته:  نه اصلا
همش هم نمیخورم
فقط دو روز اول یه فنجون

برم خونه عکسش رو ضمیمه میکنم الان دفترم

مرسی خانومی





پاسخ }
#6
اینم دمنوش زنجبیل و عسل من


برای هر نفر:
1 ق غ عسل
1 سانت ریشه زنجبیل حلقه شده یا چئب زنجبیل که باید کمی کوبیده بشه
یه لیوان سر خالی آب جوش

زنجبیل رو به همراه عسل با آبجوش دم و میل کنید.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#7
سلام
ممنونم خانم گیسو از توجهتون . یک سوال داشتم؟ اینکه در عکسی که قرار دادید زنجبیل خیلی تازه است. از کجا و تو چه فصلی می تونیم زنجبیل تازه تهیه کنیم؟ آخه ما هر وقت زنجبیل می گیریم خشک هست[عکس: zesht.gif]





پاسخ }
#8
عزیزم معمولا میوه فروشیها و بعضی سوپرا دارن
اگه تهرانی که بازار بزرگ 15 خرداد فراوون ریخته من اینو دی از بازار بزرگ گرفت
بعد اومدم خونه تمیز با یه اسکاچ نرم شستمش
آبشو خشک کردم و با چاقو مثل سکه بردمش حلقه ای و گذاشتم تو ظرف در دار توی فریزر
هر وقتم بخوام چند تا دونه در میارم مثل روز اولش تازه س
هم تو مرغ آبپز و گوشت هم دمنوشش عالیه
خشکش خیلی تنده اما این خیلی خوش طعمخ بخصوص با عسل عالیه
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
چای زنجبیلی با لیمو و عسل

خوب همه ما این علامت رو می شناسیم، یه درد آزار دهنده تو گلو و معلومه که داریم آماده می شیم برای یه سرماخوردگی! که مسلما باعث می شه از تمام کارای زندگی مون عقب بمونیم. حتما بعد از یه دوش آب داغ، شب زودتر به رختخواب می ریم و چند تا قرص و ویتامین هم می خوریم اما دیر یا زود به یه نوشیدنی داغ احتیاج پیدا می کنیم تا کمی سر حال بیاییم. ما هم می خواهیم یه دستورالعمل خوب معرفی کنیم، به خصوص برای اونایی که تو این فصل گرم، از بس جلوی کولر نشستن، سرما خوردن.

مقداری آب بجوشانید.

حدود 2 سانتی متر از یک تکه ریشه زنجبیل را رنده کنید. (زنجبیل ها را در انتهای ظرفی که در آن چای را دم می کنید قرار دهید یا اول در یک صافی بریزید. همچنین می توانید چند قطعه از آن را ببرید و اجازه دهید در فنجان چای، در زمانی که مشغول نوشیدن هستید، به حالت آویزان قرار بگیرند.)

حدود 2/1 تا 1 قاشق چای خوری آبلیمو در انتهای لیوان خود بچکانید.

دستکم یک قاشق غذاخوری عسل به لیوان بیفزایید.

زمانی که آب کاملا به جوش آمد، آن را روی مخلوط عسل و لیمو بریزید و زنجبیل و چای کیسه ای را به آن اضافه کنید و دقایقی بگذارید تا خوب خیس بخورند. اگر چای پر رنگ و قوی نمی نوشید، می توانید چای را دیرتر اضافه کنید.
اگر از چای کیسه ای استفاده نمی کنید، می توانید چای را دم کنید و بعد از دم کشی آن را به مخلوط عسل و لیمو و زنجبیل اضافه کنید.

چای را از صافی عبور دهید تا برگ های چای و خرده های زنجبیل گرفته شوند.


منبع:/kadbanooco.com

-----------------------------------------------------------------------------------------
laflaf درست و حسابی نخونده بودمش توش کلی تبلیغات چایی و .... بود که حذفشون کردم. این واسه خودمVahidrk
پاسخ }
#10
یك قاشق چایخوری پودر خشك زنجبیل و یا دو قاشق چایخوری زنجیبل رنده شده تازه را در داخل قوری ریخته روی آن آب حوش بریزید و به مدت پنج دقیقه آنرا با حرارت ملایم دم كنید و سپس آنرا با عسل شیرین كرده و میل كنید.
چای زنجبیل هر چقدر بیشتر بماند و دم بكشد تندتر می‌شود. حتی می‌توان چای زنجبیل را بعد از سرد شدن در داخل یخچال گذاشت و خنك كرد و مانند یك نوشابه سرد استفاده كرد. برای تهیه شربت زنجبیل یك قسمت زنجبیل رنده شده را با سه قسمت عسل مخلوط كرده و در شیشه در بسته در یخچال نگهداری كنید و هر موقع خواستید مصرف كنید.

منبع:/forum.persianv.com
پاسخ }