خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.45
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چرا ژله و بهترین نوع ژله

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
479
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 347


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
Package_favorite چرا ژله و بهترین نوع ژله
[تصویر:  Jelly1-.jpg]
گاهی پس از صرف غذا در مهمانی ها، از ژله به عنوان دسر غذا استفاده می ‌شود که اغلب به دلیل مزه خنک و میوه‌ای که دارد مورد استفاده انواع سلیقه ‌ها، از کودک تا بزرگسال، قرار می ‌گیرد.

ولی آیا خوردن این نوع دسر می‌ تواند برای بدن مفید باشد یا خیر، سوالی است که دکتر احمدرضا درستی، متخصص تغذیه و رئیس دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور در گفتگو با جام‌جم به آن پاسخ می ‌دهد.

به گفته وی از آن جا که پروتئین “ژلاتین” بیشتر در استخوان ‌ها یافت می ‌شود بنابراین با جوشاندن استخوان گاو، گوسفند و مرغ می ‌توان ژله به دست آورد، ولی باید دانست که ژله به دو صورت گیاهی و حیوانی تهیه می ‌شود و در بحث تهیه ژله گیاهی، اگر فیبر (تفاله فیبر)‌ را با آب و اسید بجوشانیم،

چاق ‌ها ژله میل کنند
وی یادآور می ‌شود: ژله حاوی مقدار کمی مواد ویتامینی و معدنی است. به عنوان مثال اگر فردی ۲۰۰ گرم ژله صرف کند، فقط ۲۰ گرم آن ماده خشک، نصیب بدنش می ‌شود که مقدار کلسیم، فسفر و ویتامین A که از این طریق به بدن وی می ‌رسد، بسیار ناچیز است، ولی بد نیست افرادی که خواهان آن هستند، افزایش وزن جدی نداشته باشند و در دوره رژیم کم ‌کالری به سر می ‌برند، می توانند از این ماده غذایی استفاده کنند.

این متخصص تغذیه عنوان می ‌کند: ژله از میان انواع و اقسام دسرهای چرب و شیرینی که پس از صرف یک وعده غذایی میل می ‌شود، ترجیح داده می‌ شود، چراکه می ‌تواند به عنوان یک ماده کم‌ کالری، به عنوان یک میان وعده، دسر خوبی به شمار رود.

مصرف ژله در کودکان
دکتر درستی متذکر می ‌شود: مصرف ژله نباید به گونه‌ ای باشد که در کودکان احساس گرسنگی را رفع کند چرا که آن‌ وقت آن ها از مصرف میوه و سبزیجات پرهیز خواهند کرد و ژله را جایگزین مواد غذایی مفید خواهند کرد.

بنابراین مصرف ژله به هنگام و به اندازه در کودکان حائز اهمیت است

دیابتی ‌ها و مصرف ژله
این روزها ژله با دو نوع قند مصنوعی و طبیعی تهیه می ‌شود که در هر دو شرایط، از کالری کمی برخوردار است و همین امر می ‌تواند از بزرگ ‌ترین فواید ژله محسوب شود، دکتر درستی با اعلام این مطلب می ‌افزاید: افرادی که دارای دیابت هستند نیز می ‌توانند از این ماده غذایی استفاده کنند ولی بهتر است که از ژله‌ هایی استفاده کنند که از قند مصنوعی تهیه شده است.

در ۱۰۰ گرم ژله، ۷ میلی ‌گرم کلسیم موجود است در صورتی که هر فردی به طور معمول، روزانه به ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ میلی ‌گرم کلسیم احتیاج دارد، قابل ذکر است ژله از نظر داشتن ویتامین D و چربی، کاملا صفر است.

مقدار انرژی حاصله از آن به دلیل مقدار کمی پروتئین و قند موجود در آن است.

این متخصص تغذیه ضمن اشاره به این مطلب می ‌گوید: در هر ۱۰۰ گرم ژله، ۵ میلی ‌گرم سدیم و پتاسیم موجود است که افراد می ‌توانند در طول روز ۵۰۰ میلی‌ گرم سدیم، دریافت نمایند.

وی خاطرنشان می‌ کند: این مقدار ژله حاوی ۰/۴ میلی‌ گرم آهن است در حالی که مردان در طول روز به ۱۰ میلی‌ گرم و زنان ۱۵ میلی‌ گرم آهن نیازمند هستند.
۷-۱-۱۳۹۰, ۱۱:۳۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از tanha28 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sussan, مامان محمدطاها, Atefe joon, star9, jamileh-k, باجی
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
479
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 347


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: کلکسیون ژله
بهترین مارک ژله=دراژه


خب اول چند تا نکته راجع به ژله بگم :
1- طرز تهیه پور ژله همیشه روی جعبه آن هست و نوشته به ازای یک لیوان آب گرم یک لیوان هم آب سرد اضافه شود ؛ اما اگر شما دو لیوان را هم آب گرم بریزید ژله شما خیلی شفاف تر و زیباتر می شود اما شاید حدود نیم ساعت دیرتر بسته شود .
2- ژله را اگر درون ظرفی برمی گردونید حتما آن را قبلش زیر آب بگیرید و خشک نکنید چون اگر ظرفتون خیس باشه و ژله را برگدوندید دیدید وسط ظرف نیست خیلی راحت اگر ظرف را کج کنید ژله حرکت می کنه و به جایی که می خواهید می ره .
طرز تهیه ژله ساده :
ابتدا پودر ژله را درون یک ظرف میریزیم و یک لیوان آب گرم به آن اضافه می کنیم ؛ پس از اینکه آن را با قاشق هم زدیم و ذرات ژله در آب حل شد یک لیوان آب سرد را هم اضافه می کنیم و به هم میزنیم و سپس درون ظرفی که می خواهیم سرو کنیم می ریزیم و درون یخچال می گذاریم
پس از اینکه ژله بسته شد آن را باید درون ظرفی برگردونیم
میتوانید سینک ظرفشویی را ببندید و پر از آب گرم کنید و ظرف را به مدت چند ثانیه درون آن بگذارید و دربیاورید اما مواظب باشین توش آب نره !
بعد ظرفی که باید ژله درون آن برگردونده بشه روی ژله بگذارید و آن را برعکس کنید تا ژله به ظرف مورد نظر منتقل بشه .
سپس درون یخچال بگذارید .
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-۹-۱۳۹۲ ۰۲:۰۵ عصر، توسط Galaxy.)
۷-۱-۱۳۹۰, ۱۱:۳۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از tanha28 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sara6403, sussan, نگارا233, bahar2312, Atefe joon, star9, hasti-6, jamileh-k, سمیرا مامان شهاب, باجی, آنیشیا, azam1360, carpet



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد