چگونه شمع آکواریوم یا مدلهای دیگر شمع را که با پارافین ژله ای درست میشوند را بدون حباب در آورم؟ و چرا باید چیزهایی که در تنگ ماهی گذاشته میشود را چرب کرد ؟ لطفا هر راهنمایی ای که میتوانید بکنید.با تشکر

چطوری شمع ژله ای را بدون حباب در بی آورم؟
|
چگونه شمع آکواریوم یا مدلهای دیگر شمع را که با پارافین ژله ای درست میشوند را بدون حباب در آورم؟ و چرا باید چیزهایی که در تنگ ماهی گذاشته میشود را چرب کرد ؟ لطفا هر راهنمایی ای که میتوانید بکنید.با تشکر
![]()
۴-۵-۱۳۹۱, ۰۶:۳۶ عصر
مریم خانم سلام . خوش آمدید. پیشنهاد میکنم کمی در صفحه اصلی انجمن گردش کنید .... قوانین رو مطالعه بفرمایید .... انجمن ها و زیر انجمنها رو ببینید... تا آشنایی کافی پیدا کنید.... تاپیکی که ایجاد کردید رو منتقل کردم به پرسش و پاسخ هنر در خانه. ![]()
۵-۵-۱۳۹۱, ۱۲:۴۶ صبح
سلام شمع ژله ای رو باید توی فر گرم {خاموش} یا یک دقیقه تو مایکروفر بذاری تا یواش یواش حباباش خالی بشه این نوع شمع باید کم کم هم سرد بشه وقتی از تو فر در آوردی یه حوله دورش بپیچ تا هم دمای محیط بشه. مواد داخش هم برای اینکه کمتر حباب بزنه چرب میکنن
۵-۵-۱۳۹۱, ۰۶:۰۲ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۵-۱۳۹۱, ۰۶:۰۲ عصر، توسط (((((مریم خانم))))).)
(۵-۵-۱۳۹۱, ۱۲:۴۶ صبح)najme نوشته است: سلام شمع ژله ای رو باید توی فر گرم {خاموش} یا یک دقیقه تو مایکروفر بذاری تا یواش یواش حباباش خالی بشه این نوع شمع باید کم کم هم سرد بشه وقتی از تو فر در آوردی یه حوله دورش بپیچ تا هم دمای محیط بشه. مواد داخش هم برای اینکه کمتر حباب بزنه چرب میکننسلام یعنی باید فر را روشن کرده و بگذارم کاملا گرم شود سپس ان را خاموش و شمع را در ان بگذارم؟
۵-۵-۱۳۹۱, ۱۰:۴۱ عصر
نه بابا اونطوری نیست اگه بعد گرم شدن بزاری ممکنه بشکنه اول میزاری توی فر سینی های فر هم زیرش باشه یه پخشکن هم بزاری زیرش بهتره ...... بعد هم. سطح فرباید تراز باشه .. روشنش میکنی با حرارت پایین انقدر وا میستی تا ببینی حبابا داره میاد بالا بعد که همه حباباش اومد بیرون فر خاموش میکنی میزاری همونجور تا صبح فردا توی فر در بسته سرد شه من خودم انجام دادم عالی شد عین شیشه شده
(۵-۵-۱۳۹۱, ۱۰:۴۱ عصر)ساحل عمادی نوشته است: نه بابا اونطوری نیست اگه بعد گرم شدن بزاری ممکنه بشکنه اول میزاری توی فر سینی های فر هم زیرش باشه یه پخشکن هم بزاری زیرش بهتره ...... بعد هم. سطح فرباید تراز باشه .. روشنش میکنی با حرارت پایین انقدر وا میستی تا ببینی حبابا داره میاد بالا بعد که همه حباباش اومد بیرون فر خاموش میکنی میزاری همونجور تا صبح فردا توی فر در بسته سرد شه من خودم انجام دادم عالی شد عین شیشه شدهتوری شعله پخش کن منظورتونه؟ این قسمت را متوجه نشدم : نقل قول: سطح فرباید تراز باشه این کار چند دقیقه طول میکشه؟: نقل قول: وا میستی تا ببینی حبابا داره میاد بالا بعد که همه حباباش اومد بیرون فر خاموش میکنیممنون بابت راهنماییت ![]() ![]()
۶-۵-۱۳۹۱, ۰۲:۳۹ عصر
بعله همون توری شعله پخش کن .. تراز باشه .. شمع ژل ای ت کاملا ذوب میشه و چون باید یه شب بمونه تا سرد بشه اگه زیرش کج باشه خوب کج سرد میشه اگه صافو صوف باشه خوب قشنگتره ........ زمانش بسته به حجم شمعمت داره مال من 15 دقیقه ای توی فر بود البته با شعله خیلی کم یه بار هم خاموش کردم دوباره روشن کردم که دماش زیاد بالا نره عکس توش گذاشتم خواستم کاملا حباباش بیاد بیرون
![]()
۶-۵-۱۳۹۱, ۰۳:۲۲ عصر
(۶-۵-۱۳۹۱, ۰۲:۳۹ عصر)ساحل عمادی نوشته است: بعله همون توری شعله پخش کن .. تراز باشه .. شمع ژل ای ت کاملا ذوب میشه و چون باید یه شب بمونه تا سرد بشه اگه زیرش کج باشه خوب کج سرد میشه اگه صافو صوف باشه خوب قشنگتره ........ زمانش بسته به حجم شمعمت داره مال من 15 دقیقه ای توی فر بود البته با شعله خیلی کم یه بار هم خاموش کردم دوباره روشن کردم که دماش زیاد بالا نره عکس توش گذاشتم خواستم کاملا حباباش بیاد بیرونکلا هر چیزی که توی ظرف شمع بزاریم هوا داره؟حتی عکس؟ بازم تشکر ![]() ![]()
۲۲-۵-۱۳۹۷, ۰۳:۰۴ عصر
(۶-۵-۱۳۹۱, ۰۲:۳۹ عصر)ساحل عمادی نوشته است: بعله همون توری شعله پخش کن .. تراز باشه .. شمع ژل ای ت کاملا ذوب میشه و چون باید یه شب بمونه تا سرد بشه اگه زیرش کج باشه خوب کج سرد میشه اگه صافو صوف باشه خوب قشنگتره ........ زمانش بسته به حجم شمعمت داره مال من 15 دقیقه ای توی فر بود البته با شعله خیلی کم یه بار هم خاموش کردم دوباره روشن کردم که دماش زیاد بالا نره عکس توش گذاشتم خواستم کاملا حباباش بیاد بیرون
۲۲-۵-۱۳۹۷, ۰۳:۰۶ عصر
سلام یکی که شمع درست میکنه بدون حباب کمکم کنه من هرکاری میکنم شمعم حباب میزنه
|