۲-۸-۱۳۹۷, ۰۸:۲۸ صبح
(۶-۵-۱۳۹۱, ۱۱:۳۵ صبح)(((((مریم خانم))))) نوشته است:سلام عزیزم من همه اینایی ک میگی رو انچام دادم حتی گذاشتم بعد حرارت شمع تا صبح تو فر خاموش بمونه دماش با اون بیاد پایین بعد ک صبح نگاه کردم حباب زده بود باز اولش همه حباباش از بین رفته بود مث شیشه صاف بود بعد ک سرد شد دیدم از تهش چنتا حباب اومده(۵-۵-۱۳۹۱, ۱۰:۴۱ عصر)ساحل عمادی نوشته است: نه بابا اونطوری نیست اگه بعد گرم شدن بزاری ممکنه بشکنه اول میزاری توی فر سینی های فر هم زیرش باشه یه پخشکن هم بزاری زیرش بهتره ...... بعد هم. سطح فرباید تراز باشه .. روشنش میکنی با حرارت پایین انقدر وا میستی تا ببینی حبابا داره میاد بالا بعد که همه حباباش اومد بیرون فر خاموش میکنی میزاری همونجور تا صبح فردا توی فر در بسته سرد شه من خودم انجام دادم عالی شد عین شیشه شدهتوری شعله پخش کن منظورتونه؟
این قسمت را متوجه نشدم :
نقل قول: سطح فرباید تراز باشه
این کار چند دقیقه طول میکشه؟:
نقل قول: وا میستی تا ببینی حبابا داره میاد بالا بعد که همه حباباش اومد بیرون فر خاموش میکنیممنون بابت راهنماییت