تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 33 رای - 3.7 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چلو مرغ (غذای اسپانیایی)
#1
برنج 2 پیمانه – ران و سینه 2 عدد – پیاز خلال شده 1 عدد متوسط – سیر خرد شده 4 حبه – فلفل دلمه ای سبز 1 عدد کوچک – زعفران آب گرفته 1 قاشق غذاخوری – روغن مقداری – نمک ، فلفل ، ادویه به مقدار لازم.



طرز تهیه :

در یک قابلمه مقداری روغن ریخته به تکه های مرغ نمک و ادویه می زنیم و با حرارت پایین آن را سرخ می کنیم.
سپس در ظرفی دیگر پیاز خلال شده را در روغن سرخ کرده فلفل دلمه ای خلال شده و سیر خرد شده را در مواد ریخته و با هم سرخ می کنیم.
سپس در یک قابلمه 4 پیمانه آب ، مرغ و تمام مواد را ریخته و روی حرارت می گذاریم تا پخته و آب آن برچیده شود.
در هنگام پختن دوباره مواد را به هم می زنیم. سپس با حرارت کم دستمال زده و می گذاریم تا دم بکشد.
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  املت سبز(غذای اسپانیایی) مرضیه 0 658 ۲۵-۰۹-۱۳۹۰, ۰۳:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: مرضیه