تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 13 رای - 2.85 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چوروس Churros
#1
چوروس Churros یک نوع دسر یا شیرینی اسپانیایی هست. امروزه این شیرینی در بسیاری از کشورها در دسترس می باشد ولی در اصل اسپانیایی است. این شیرینی شبیه بامیه است با این تفاوت که بجای استفاده از شیره، با شکلات تلخ خورده می شود.

مواد لازم:
۲۵۰میلی‌ لیتر آب
۳۰گرم کره
۱/۲ق چ نمک
۲۵۰گرم آرد
۱ تخم مرغ

طرز تهیه:
آب+کره+ نمک روی حرارت گذشته بعد یکدفعه آرد را اضافه می‌کنیم هم می‌زنیم زمانی‌ پخته است که یک لایه دور ظرف درست میشود.
بعد از آن می‌گذاریم تا سرد شود و بعد تخم مرغ اضافه می‌کنیم.
یک خمیر نرم و روشن به دست میاد .
خمیر را در قیف با ماسوره ستاره میریزیم و شیرینی را 20 سانت 20 سانت در می آوریم و بعد سرخشان میکنیم تا آماده ی خوردن شوند.
با شکلات گرم یا خامه شکلاتی سرو کنین.

[عکس: 20120102110236_chocolate-churro.jpg]



فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2

مواد لازم:
1/2 پیمانه بعلاوه 1 و 1/2 قاشق غذاخوری شکر
1 و 1/2 قاشق چای خوری دارچین زمینی
1 پیمانه آب
1/2 قاشق چای خوری نمک
2 قاشق غذاخوری روغن
1پیمانه آرد

برای سس شکلات:
100 گرم شکلات تخته ای خرد شده
1/2 پیمانه خامه پرچرب


روش تهیه:
1/2 پیمانه شکر رو با دارچین در یک کاسه گود مخلوط کنین


آب، 1 و 1/2 قاشق غذاخوری شکر، نمک و 2 قاشق غذاخوری روغن خوب با هم مخلوط کنین و توی یه شیر جوش روی حرارت متوسط بذارین و صبر کنین تا جوش بیاد و از روی حرارت وردارین و آرد و اضافه و هم بزنین تا زمانیکه خمیر مثل یه توپ وسط ظرف جمع بشه

[عکس: 20130307213021_Churro-Dough.jpg]

توی یه شیرجوش روغن بریزین جوریکه چند سانت عمق داشته باشه و بشه خمیرهارو توش بصورت شناور سرخ کرد
بذارین روغن خوب داغ بشه
خمیر رو توی قیف بریزین و به اندازه دلخواه توی روغن داغ بریزین و بذارین خوب سرخ بشه

[عکس: 20130307213109_Deep-Fried-Churros.jpg]

شیرینی هارو روی حوله کاغذی بذارین تاروغن اضافیش بره و بعد در ترکیب شکر و دارچین بغلطونین


[عکس: 20130307213301_Cinnamon-Sugar-Churros.jpg]



شکلات رو روی حرارت کتری ذوب کنین(روش بن ماری) و بعد با خامه مخلوط کنین و توی کاسه بریزین و همراه شیرینی سرو کنین



[عکس: 20130307213521_Churros-hz-FINAL-580.jpg]
دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
[عکس: 20130412121524_pumpkin-churros-with-choc...-sauce.jpg]

مواد لازم:
برای سس شکلات قهوه:

1 فنجان خامه پرچرب
2 قاشق چایخوری قهوه
1 فنجان از تراشه های شکلات تیره
1/4 قاشق چای خوری عصاره وانیل

برای چوروس کدو تنبل :
2 فنجان آرد
1 و 1/2 قاشق چای خوری دارچین
1/2 قاشق چای خوری میخک
1/4 قاشق چای خوری زنجبیل
1/8 قاشق چای خوری جوز تازه رنده شده
1/8 قاشق چای خوری نمک
1 و1/2 فنجان آب
4/3 فنجان پوره کدو تنبل
10 قاشق غذاخوری کره سرد و خرد شده
1/2 قاشق چای خوری وانیل
4 عدد تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق
روغن برای سرخ کردن
4/3 فنجان شکر

طرز تهیه:
آرد رو همراه ادویه جات الک کنید و کنار بزارید
آب ، پوره ی کدو کره و وانیل رو روی حرارت بزارید و مدام هم بزنید تا کره ذوب و مواد با هم ترکیب بشن ، از حرارت بردارید
مخلوط آرد رو به مخلوط کدو اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر مانند بشه
حالا تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید تا خمیر صاف و براقی بدست بیاد
خمیر رو داخل قیف بریزید و داخل روغن داغ خمیر ها رو به شکل دلخواه سرخ کنید و با شکلات ذوب شده سرو کنید
سس شکلاتی:
توی یک قابلمه کوچک آب رو جوش بیارید و شکلاتها رو به روش بن ماری ذوب کنید و خامه ، وانیل و قهوه رو به اون اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست با هم مخلوط بشن
سس رو برای سرو گرم نگه دارید



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#4
[عکس: 20150221095908_Cinnamon-Sugar-Gluten-Fre...02x600.jpg]

مواد لازم :

آب : 1 فنجان
کره : 8 قاشق غذا خوری
نمک : ¼ قاشق چای خوری
شکر دانه ریز ½ فنجان + 1 قاشق غذا خوری
آرد سفید : 1 فنجان
تخم مرغ : 3 عدد ( به دمای محیط رسیده )
دارچین : 1 قاشق چای خوری
روغن : به میزان لازم برای سرخ کردن

طرز تهیه :
یک ظرف متوسط را روی گاز گذاشته آب و کره را در ظرف بریزید و هم بزنید تا ترکیب شوند .
نمک و 1 قاشق غذا خوری شکر دانه ریز را اضافه کرده سپس آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که به شکل خمیر کمی چسبنده در آید . مواد را از روی حرارت برداشته و به مدت 2 الی 3 دقیقه کنار گذاشته ، سپس در کاسه مخلوط کن ریخته و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و با دور تند همزن مواد را هم بزنید تا خمیر صاف و براقی بدست آید.
½ فنجان شکر و 1 قاشق چای خوری دارچین را در یک ظرف هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
مواد را در قیفی با ماسوره بزرگ ستاره ای ریخته و در روغن داغ سرخ کنید .شیرینی ها را روی دستمال حوله ای بذارید تا روغن اضافه گرفته شود .
پس از سرد شدن شیرینی ها را در مخلوط شکر و دارچین بغلطانید .

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
83

پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
خیلی خوشمزه بود 3
با دستور ارسال 4 درست کردم5

[عکس: 20150709110401_IMG__.jpg]

پاسخ }
#6
یفرماید چوروس با چای گرم وسس شکلات3[عکس: 20150823075842_SAM_2100.JPG]
پاسخ }