خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 27 رأی - میانگین امتیازات: 2.93
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چي، چقدر در يخچال مي‌مونه؟

hodis667

وضعیت :
 
ارسال: #1
چي، چقدر در يخچال مي‌مونه؟
خيلي از وقت‌ها مواد غذايي در يخچال خانه خراب مي‌شود. دليل مساله اين است كه اطلاع زيادي از زمان مدت نگهداري مواد غذايي در يخچال نداريم. اين مطلب به شما مدت ماندگاري مواد غذايي در يخچال را ياد آوري مي‌كند.

[تصویر:  istock_000005733302xsmall.jpg]

لبنيات

كره حيواني: يك تا 2 هفته، كره را به اندازه مصرف 2 روز و مارگارين را به اندازه مصرف 2 هفته تهيه كنيد و در جا كره‌اي قرار دهيد، ضمن اين كه كره نباتي (مارگارين) را مي‌توانيد بين 4 تا 6 ماه در يخچال نگهداري كنيد.

پنير باز نشده: 3 تا 4 هفته، روي آنها را خوب بپوشانيد.

پنير باز شده: 2 هفته، در محيط مرطوب قرار دهيد.

پنير پيتزاي باز نشده: سه تا شش ماه ، بعضي از انواع پنير بايد در فريزر نگهداري شوند كه در روي بسته آنها به اين موضوع اشاره شده است.

خامه: 3 روز، در ظرف در دار نگهداري شود و در آن كاملا بسته باشد، مقداري را كه مصرف شده دوباره به ظرف برنگردانيد.

ماست: 7 تا 10 روز، روي ظرف را بپوشانيد.

ميوه‌ها

سيب: يك تا 3 هفته.

توت: يك تا 2 روز.

مركبات: 3 هفته.

گيلاس: يك تا 2 روز.

البته بهتر است ميوه‌هاي لك‌دار يا له شده را جدا كنيد. همچنين روي ميوه‌هاي له شده را با كيسه فريزر بپوشانيد تا ويتامينC آنها در مجاورت هوا از بين نرود.

هندوانه، خربزه، طالبي و گرمك را يك هفته پس از شستشو در يخچال قرار دهيد.

سبزيجات

لوبيا و باقلا: يك تا 2 روز، ابتدا آنها را بشوييد و سپس در كشوي مخصوص يخچال نگهداري كنيد.

كلم و كرفس: يك تا 2 هفته در كيسه‌هايي كه داراي چند سوراخ مي‌باشد قرار دهيد.

چغندر، هويج و تربچه: يك تا 2 هفته، ابتدا آنها را بشوييد و سپس در كشوي مخصوصي قرار دهيد.

كاهو (شسته شده:) 3 تا 5 روز براي پيشگيري از به وجود آمدن لكه‌هاي زرد، آنها را از ساير سبزيجات جدا نگهداري كنيد.

قارچ: يك تا 2 روز، آنها را در يك كيسه كه داراي چند سوارخ باشد، قرار دهيد.

برگ كاهو، كلم، نخود فرنگي با پوست، اسفناج: 3 تا 5 روز، آنها را در يك كيسه كه داراي چند سوراخ باشد قرار دهيد.

گوجه فرنگي رسيده: يك تا 2 روز، اگر نارس باشند، كمي‌ صبر كنيد تا در هواي اتاق و دور از تابش مستقيم آفتاب رسيده شوند، سپس داخل يخچال نگهداري كنيد.

ساير مواد غذايي

گوشت گوسفند، گاو، گوساله به مدت 2 روز، دل، جگر، قلوه، ماهي، مرغ و ساير ماكيان و ميگو، يك روز در كيسه فريزر سالم مي‌ماند، اما سپس بايد آن را داخل فريزر بگذاريد.

تخم‌مرغ با پوست، به مدت 2 تا 3 هفته، در كشوي مخصوص تخم‌مرغ يا در ظرف در دار قرار دهيد و انتهاي كوچك تخم‌مرغ رو به پايين باشد.

زرده تخم‌مرغ، 3 روز

سوسيس و كالباس، 4 تا پنج روز، در كيسه در بسته تا يخچال بو نگيرد.

[تصویر:  vegan-fridge.jpg]

شرايط نگهداري مواد غذايي در خارج از يخچال نگهداري شود :

جوش شيرين، 2 سال، در محل خشك و در بسته قرار داده شود.

بيكينگ پودر، 18 ماه يا تاريخ ذكر شده بسته‌بندي، در محل خشك و در بسته قرار داده شود.

قهوه در بسته، 2 سال و قهوه در باز، 3 هفته.

نسكافه (قهوه فوري)، 2 ماه.

آرد گندم، 6 تا 8 ماه.

عسل يك سال، در ظرفي با در محكم قرار دهيد، در صورت رسوب مواد، آن را در آب گرم قرار داده تا دوباره حل شود. ( همیشه شنیده بودم عسل هیچ وقت خراب نمی شه ha)

ژلاتين، 18 ماه.

مربا يك‌سال، پس از باز كردن در ظرف آن را در يخچال نگهداري كنيد.

سس مايونز، در صورتي كه در ظرف باز نشده باشد، حداكثر 2 تا 3 هفته و پس از باز كردن فورا بايد استفاده شود و بايد آن را در يخچال نگهداري كرد.

ماكاروني، 2 سال.
۲۶-۶-۱۳۹۰, ۰۴:۳۱ عصر
نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد