خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 14 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چيز كيك انار

N-M
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
401
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها

اعتبار: 1,784


محل سکونت : ايران
ارسال: #1
چيز كيك انار
بيسكوئيت پتي بور يا ساقه طلايي ابسته

كره 100گرم

مواد لازم لايه مياني:
شکر ۵۰ گرم

پنیر خامه‌ای ۲۵۰ گرم

آب ۱/۴ پیمانه

ژلاتین یک قاشق غذاخوری

خامه صبحانه ۲۰۰ گرم

پودر قند ۵۰ گرم

وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

مواد لازم لايه رويي:

دانه انار ۲۵۰ گرم

پودر ژله انار يا آلبالو 1بسته



نکته:


۲- به جای دانه انار از هر میوه‌ دیگری با پودر ژله خودش می‌توان استفاده کرد.

طرز تهیه:

بيسكوئيت را پودر كرده و با كره آب شده مخلوط مي كنيم و در كف قالب كمربندي پهن ميكنيم.بايد خوب فشار دهيم تا بيسكوئيت انسجام پيدا كند. پنیر خامه‌ای و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یک‌دست شود سپس ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده به صورت بن‌ماری حل کنید. ژلاتین خنک‌شده را به مخلوط پنیر اضافه کرده، خامه صبحانه، وانیل پودر قند و را به مواد بیفزایید با قاشق روی کیک ریخته و در یخچال قرار دهید.بعد از حدود 5-6 ساعت پودر ژله و آبجوش را با هم مخلوط کرده، صبر کنید تا به غلظت لازم برسد.دانه هاي انار رو روي چيز كيك به هر شكلي كه خواستيم ميريزيم و ژله را كه بصورت سفيده تخم مرغ شده با قاشق روی مواد ریخته ودر یخچال به مدت دو تا سه ساعت قرار دهید. آنگاه به ابعاد مورد نظر برش دهید و ميل كنيد.

[عکس: 20120412074758_DSC08976.JPG]
[عکس: 20120412074831_DSC08975.JPG]
12-04-2012, 09:22 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
72
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 73


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: چيز كيك انار
من خیلی وقت بود که نبودم ، حالا امدم با یک چیز کیک خوشمزه ، این تک نفره هستش ، بزرگشم درست کردم برای یلدا من از دستور خانم خرسند استفاده میکنم وهیچوقت پایه چیز کیک را از بیسکوئیت غنی شده استفاده نمیکنم ، اخه خیلی سفت وبد مزه میشه ، البته این نظر من هستش ، من از پتی بور استفاده میکنم عالیی


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
05-01-2013, 02:43 PM,
یافتن نقل قول
N-M
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
401
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها

اعتبار: 1,784


محل سکونت : ايران
ارسال: #3
RE: چيز كيك انار
من هميشه پايه چيز كيكامو از بيسكوئيت ساقه طلايي و كره استفاده ميكنم و خيلي خيلي خوشمزه ميشه.به نظرم بيسكوئيت پتي بور حالت خميري پيدا ميكنه و خوشمزه نميشهDunnof

اين چيز كيكو برا شب يلدا بردم خونه مادر همسريFlowerysmile
[عکس: 20130120112140_18.JPG]

[عکس: 20130120112207_19.JPG]
(آخرین تغییر در ارسال: 20-01-2013, 01:53 PM توسط N-M.)
20-01-2013, 01:52 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: چيز كيك انار
[عکس: 20141026000217_Pomegranate-Cheesecake-21.jpg]


مواد لازم:
کراست:

2 و 1/2 پیمانه دایجستیو خرد شده
2 قاشق غذا خوری شکر
½ قاشق چای خوری دارچین
1/2 پیمانه کره ذوب شده

فیلینگ:
700 گرم پنیر خامه ای در دمای اتاق
400 گرم شیر تغلیظ شده شیرین (شیرعسلی)
¼ پیمانه آب لیمو
½ قاشق چای خوری عصاره وانیل
کمی نمک
3 عدد تخم مرغ

سس انار :
¾ پیمانه شکر
3 قاشق غذاخوری آرد ذرت الک شده
2 پیمانه آب انار

روش تهیه:
پودر بیسکوییت ، شکر و دارچین رو در یک کاسه کوچک مخلوط کنین و کره رو اضافه و خوب مخلوط کنید
با خمیر بیسکوییتی کف و دیواره قالب کمربندی 23 سانتی خوب پوشش بدین و با فشار منسجم کنین و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار بدین

[عکس: 20141026000514_Pomegranate-Cheesecake-4.jpg]

فر رو از قبل با دمای 150 درجه سانتیگراد روشن کنین تا گرم بشه

در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای رو در سرعت متوسط ​​بزنین تا نرم بشه
به آرامی شیر تغلیظ شده رو اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدین
آب لیمو، عصاره وانیل و نمک رو هم اضافه و هم بزنین
سرعت رو کم کنین،تخم مرغهارو دونه دونه با فاصله اضافه و هربار خوب هم بزنین(بیش از حد همزدن در این محله باعث میشه خمیر هوا بگیره و شکل ظاهریش بعد از پخت بد بشه و ترک بخوره)
مایه بدست اومده رو روی کراست بریزین و برای 45 تا 50 دقیقه در فر قرار بدین(بعد از طی این مدت مایه خمیری کمی نرم و حالت روان داره که بعد از سرد شدن سفت میشه)

[عکس: 20141026000534_Pomegranate-Cheesecake-10.jpg]

بعد از طی این زمان قالب رو از فر خارج کنین و به مدت 10 دقیقه روی پایه فلزی خنک کننده قرار بدین
بعد با دقت به کمک نوک چاقو اطراف کیک رو از قالب جدا کنین و بذارین حد اقل یک ساعت دیگه به همون حال بمونه تا سرد بشه

در یک شیرجوش شکر و نشاسته ذرت رو در آب انار حل کنین و روی حرارت متوسط قرار بدین و مدام هم بزنین تا سس غلیظ بشه
بعد از اینکه سس غلیظ شد اجازه بدین تا سرد بشه

[عکس: 20141026000554_Pomegranate-Cheesecake-15.jpg]

هنگامیکه لایه پنیری کاملا سرد شد ابتدا کمربند دور قالب رو باز کنین و بعد کیک رو به ظرف انتقال بدین
1/3 از سس انار و کمی دانه انار رو روی کیک بریزین و ترجیحاً به مدت یک شب، و یا حداقل 2 ساعت در یخچال قرار بدین تا سرد بشه

[عکس: 20141026000621_Pomegranate-Cheesecake-17.jpg]

بعد با بقیه سس و دونه انار تزیین و سرو کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
03-12-2014, 11:04 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد