خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چيز كيك انار

N-M
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
401
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1784


محل سکونت : ايران
ارسال: #1
چيز كيك انار
بيسكوئيت پتي بور يا ساقه طلايي ابسته

كره 100گرم

مواد لازم لايه مياني:
شکر ۵۰ گرم

پنیر خامه‌ای ۲۵۰ گرم

آب ۱/۴ پیمانه

ژلاتین یک قاشق غذاخوری

خامه صبحانه ۲۰۰ گرم

پودر قند ۵۰ گرم

وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

مواد لازم لايه رويي:

دانه انار ۲۵۰ گرم

پودر ژله انار يا آلبالو 1بسته



نکته:


۲- به جای دانه انار از هر میوه‌ دیگری با پودر ژله خودش می‌توان استفاده کرد.

طرز تهیه:

بيسكوئيت را پودر كرده و با كره آب شده مخلوط مي كنيم و در كف قالب كمربندي پهن ميكنيم.بايد خوب فشار دهيم تا بيسكوئيت انسجام پيدا كند. پنیر خامه‌ای و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یک‌دست شود سپس ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده به صورت بن‌ماری حل کنید. ژلاتین خنک‌شده را به مخلوط پنیر اضافه کرده، خامه صبحانه، وانیل پودر قند و را به مواد بیفزایید با قاشق روی کیک ریخته و در یخچال قرار دهید.بعد از حدود 5-6 ساعت پودر ژله و آبجوش را با هم مخلوط کرده، صبر کنید تا به غلظت لازم برسد.دانه هاي انار رو روي چيز كيك به هر شكلي كه خواستيم ميريزيم و ژله را كه بصورت سفيده تخم مرغ شده با قاشق روی مواد ریخته ودر یخچال به مدت دو تا سه ساعت قرار دهید. آنگاه به ابعاد مورد نظر برش دهید و ميل كنيد.

[تصویر:  20120412074758_DSC08976.JPG]
[تصویر:  20120412074831_DSC08975.JPG]
۲۴-۱-۱۳۹۱, ۰۹:۲۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از N-M به دلیل این ارسال سپاس کرده.
e.tavakoli, 1368Sheri, Galaxy, niloofar00, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
72
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 73


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: چيز كيك انار
من خیلی وقت بود که نبودم ، حالا امدم با یک چیز کیک خوشمزه ، این تک نفره هستش ، بزرگشم درست کردم برای یلدا من از دستور خانم خرسند استفاده میکنم وهیچوقت پایه چیز کیک را از بیسکوئیت غنی شده استفاده نمیکنم ، اخه خیلی سفت وبد مزه میشه ، البته این نظر من هستش ، من از پتی بور استفاده میکنم عالیی


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۱۶-۱۰-۱۳۹۱, ۰۲:۴۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از ماهنوس به دلیل این ارسال سپاس کرده.
N-M, مهرناز مامانی, Atefe joon
N-M
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
401
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1784


محل سکونت : ايران
ارسال: #3
RE: چيز كيك انار
من هميشه پايه چيز كيكامو از بيسكوئيت ساقه طلايي و كره استفاده ميكنم و خيلي خيلي خوشمزه ميشه.به نظرم بيسكوئيت پتي بور حالت خميري پيدا ميكنه و خوشمزه نميشهDunnof

اين چيز كيكو برا شب يلدا بردم خونه مادر همسريFlowerysmile
[تصویر:  20130120112140_18.JPG]

[تصویر:  20130120112207_19.JPG]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ عصر، توسط N-M.)
۱-۱۱-۱۳۹۱, ۰۱:۵۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از N-M به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمیه گلبانو, Galaxy, بانوی مهر, mhsa, 1368Sheri, negin.s, niloofar00, مهرناز مامانی, vidia, Atefe joon
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: چيز كيك انار
[تصویر:  20141026000217_Pomegranate-Cheesecake-21.jpg]


مواد لازم:
کراست:

2 و 1/2 پیمانه دایجستیو خرد شده
2 قاشق غذا خوری شکر
½ قاشق چای خوری دارچین
1/2 پیمانه کره ذوب شده

فیلینگ:
700 گرم پنیر خامه ای در دمای اتاق
400 گرم شیر تغلیظ شده شیرین (شیرعسلی)
¼ پیمانه آب لیمو
½ قاشق چای خوری عصاره وانیل
کمی نمک
3 عدد تخم مرغ

سس انار :
¾ پیمانه شکر
3 قاشق غذاخوری آرد ذرت الک شده
2 پیمانه آب انار

روش تهیه:
پودر بیسکوییت ، شکر و دارچین رو در یک کاسه کوچک مخلوط کنین و کره رو اضافه و خوب مخلوط کنید
با خمیر بیسکوییتی کف و دیواره قالب کمربندی 23 سانتی خوب پوشش بدین و با فشار منسجم کنین و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار بدین

[تصویر:  20141026000514_Pomegranate-Cheesecake-4.jpg]

فر رو از قبل با دمای 150 درجه سانتیگراد روشن کنین تا گرم بشه

در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای رو در سرعت متوسط ​​بزنین تا نرم بشه
به آرامی شیر تغلیظ شده رو اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدین
آب لیمو، عصاره وانیل و نمک رو هم اضافه و هم بزنین
سرعت رو کم کنین،تخم مرغهارو دونه دونه با فاصله اضافه و هربار خوب هم بزنین(بیش از حد همزدن در این محله باعث میشه خمیر هوا بگیره و شکل ظاهریش بعد از پخت بد بشه و ترک بخوره)
مایه بدست اومده رو روی کراست بریزین و برای 45 تا 50 دقیقه در فر قرار بدین(بعد از طی این مدت مایه خمیری کمی نرم و حالت روان داره که بعد از سرد شدن سفت میشه)

[تصویر:  20141026000534_Pomegranate-Cheesecake-10.jpg]

بعد از طی این زمان قالب رو از فر خارج کنین و به مدت 10 دقیقه روی پایه فلزی خنک کننده قرار بدین
بعد با دقت به کمک نوک چاقو اطراف کیک رو از قالب جدا کنین و بذارین حد اقل یک ساعت دیگه به همون حال بمونه تا سرد بشه

در یک شیرجوش شکر و نشاسته ذرت رو در آب انار حل کنین و روی حرارت متوسط قرار بدین و مدام هم بزنین تا سس غلیظ بشه
بعد از اینکه سس غلیظ شد اجازه بدین تا سرد بشه

[تصویر:  20141026000554_Pomegranate-Cheesecake-15.jpg]

هنگامیکه لایه پنیری کاملا سرد شد ابتدا کمربند دور قالب رو باز کنین و بعد کیک رو به ظرف انتقال بدین
1/3 از سس انار و کمی دانه انار رو روی کیک بریزین و ترجیحاً به مدت یک شب، و یا حداقل 2 ساعت در یخچال قرار بدین تا سرد بشه

[تصویر:  20141026000621_Pomegranate-Cheesecake-17.jpg]

بعد با بقیه سس و دونه انار تزیین و سرو کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۲-۹-۱۳۹۳, ۱۱:۰۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, گلسان, niloofar00, elhaam, negare, قاصدک اسمانی, مهرناز مامانی, vidia, Atefe joon, z.arghavani



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد