خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امتیازات: 2.74
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چکدرمه ترکمنی

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
84
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 257


محل سکونت : بندر ترکمن
ارسال: #1
چکدرمه ترکمنی
[تصویر:  20120130075143_3.JPG]


چکدرمه سلطان غذای ترکمنیه و فکر میکنم به ذائقه همتون بخوره.
مواد لازم :
گوشت 500 گرم
پیاز بزرگ 1 عدد
روغن مایع 1 پیمانه
برنج5 پیمانه
رب گوجه 4 قاشق غ
نمک
طرز تهیه:
ابتدا روغن را در ظرف میریزیم تا گرم شود بعد گوشت را اضافه میکنیم کمی گوشت را تفت میدهیم 2 تا 3 دقیقه با حرارت بالا تا گوشت اب نندازه بعد پیاز خلال شده را اضافه میکنیم و می گذاریم با حرارت کم پیاز طلایی شود خوب سرخ کردن گوشت و پیاز مهمه بعد رب گوجه را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا خامی رب رفته و رنگ ان بدون اینکه بسوزد کمی برگردد و بعد اب را اضافه میکنیم و میگذاریم با حرارت ملایم تا گوشت بپزد و نمک را اضافه میکنیم میگذاریم بعد از نمک نیز کمی بپزد تا نمک به خورد گوشت برود بعد برنج را اضافه میکنیم اینجای کار کمی چشمیه مقدار اب باید 3 بند انگشت از برنج بالا باشد نسبت اب رو میتونید مثه کته فرض کنید بعد از اینکه برنج اضافه کردیم دست نمیزنیم تا اب برنج بجوشه وقتی جوشید 1 دور برنج را زیر و رو میکنیم وبا حرارت ملایم میذاریم تا اب برنج بکشد بعدش حرارت رو کم میکنیم تا برنج خوب دم کنه اواسط دم کردن 1 دور دیگه زیر و رو میکنیم دوباره میگذاریم تا دم کنه- مدت دم کردن برنج 45 دقیقه فکر کنم کافی باشه چند نکته در مورد این غذا{توی این غذا ما به هیچ عنوان از ادویه استفاده نمیکنیم حتی زرد چوبه و فلفل مگر اینکه چکدرمه شکم پر باشه اونم داخل مواد شکم پر استفاده میکنیم برای خوشمزه تر شدن میتونیم از گوجه رنده شده استفاده کنیم من 5گوجه رنده شده رو خوب تفت دادم بعد 2 قاشق غ رب گوجه اضافه کردم و دوباره خوب تفت دادم بعد اب اضافه کردم روغن جامد هم میشه استفاده کرد ولی مایع خوشمزه تر میشه و دوباره تاکید میکنم پیاز رو خوب سرخ کنید مواظب باشین حرارت کم باشه . رب هم مهمه که نسوزه

[img]ttp://www.khanoomgol.com/uploadcenter/results/20120130124736_.JPGh[/img]





امیدوارم بپزین و لذت ببرینeat
امضای ای سوره
بعلت سایز بالا حذف شد
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-۳-۱۳۹۱ ۱۰:۲۹ صبح، توسط sima.)
۱۰-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۴۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از ای سوره به دلیل این ارسال سپاس کرده.
carpet, 1368Sheri
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
84
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 257


محل سکونت : بندر ترکمن
ارسال: #2
RE: چکدرمه ترکمنی
[تصویر:  20120130082238_112.JPG]مراحل پخت چکدرمه{البته اینا با اردک شکم پره}


تمام مراحل چکدرمه مثه همه فقط باید شکم پر بشه با هر موادی که بخواین فقط ما معمولا در شکم پر چکدرمه از رب انار و گردو استفاده نمیکنیم چون اصالت غذای ترکمنی رو میگیره معمولا" سبزی کشمش زرشک پیاز و نمک وفلفل که همه رو کمی قبلا" تفت میدیم . با ماهی-مرغ -گوشت گوساله و گوسفند و انواع پرندگان میشه چکدرمه درست کرد چه شکم پر چه ساده
[تصویر:  20130807001827_20120130082138_18.JPG]

[تصویر:  20130807001938_20120130081746_12.JPG]
امضای ای سوره
بعلت سایز بالا حذف شد
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-۵-۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ عصر، توسط negin.s.)
۱۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۱:۰۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از ای سوره به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mamane hesam, 1368Sheri, niloofar00
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
17
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 25


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: چکدرمه ترکمنی
[تصویر:  20131224145440_Photo0547.jpg][تصویر:  20131224145545_Photo0549.jpg][تصویر:  20131224145628_Photo0550.jpg]hihچگدرمه با کدو حلوایی به بهYum2
امضای mamane hesam
خدایا به تو پناه میبرم
۳-۱۰-۱۳۹۲, ۰۲:۵۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از mamane hesam به دلیل این ارسال سپاس کرده.
carpet, ghazalz, 1368Sheri, McQueen, maryam_1, niloofar00
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5218


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: چکدرمه ترکمنی
همسری بنده دوست داره گوشتا رو براش خیلی ریز خرد کنمDunnof
[تصویر:  20140527165531_Namber4444.jpg]

Yum2Yum2Yum2
امضای parza
5
اینستاگرام_parya_61_
۶-۳-۱۳۹۳, ۰۴:۰۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از parza به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, baran74, niloofar00, shamim_13



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد