تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 26 رای - 2.62 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چگونه دوغ خوشمزه خونگي درست كنيم ؟
#1
سلام سلام دوستان گلم من و در كل خانواده ما عاشق دوغ هستن من سعي ميكنم تو خونه اگه فرصتي داشتم دوغ رو خودم درست كنم . چون سالمتره و مواد افزودني و نگهدارنده نداره .

خلاصه ماست رو كه درست ميكنم و ميبنده ميزارم بيرون . بعد با الك هايي كه ارد و الك ميكنيم خوب !!!!!!!!!! از الك ردش ميكنم اينجوري خيلي صاف و يكدست ميشه بعد به تناسب براي هر پيمانه اگه كاسه بود براي يك كاسه ماست 4 كاسه اب ميريزم . شويد و نعنا رو پاك ميكنم ميشورم درسته ميندازم توش نمك اضافه ميكنم ميريزم تو شيشه هاي نوشابه و درشو محكم ميبندم ميزارم جلو افتاب . گاز دار هم ميشه .

اما نكته اصليش اينه : اگه دوغي از بيرون گرفتين و از ش خيلي خوشتون اومد يه ليوان از اون دوغ بردارين و همونطور كه براي ماست مايه ميزنيم بريزين تو ظرف دوغ و هم بزنين بعد بريزين تو شيشه نوشابه هاتون اينطوري از اون يه ليوان دوغ خوشمزه چند تا شيشه دارين . من كه موفق شدم اينطوري . منتظرم تجربه هاتون اينجا به من هم بگين بي زحمت .
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
من اینطوری درست میکنم:

اول شیر رو جوش میارم بعد اینکه به جوش اومد میذارمش زیر شیر آب و اینقدر توش آب میریزم که گرماش برای مایه ماست زدن مناسب باشه یعنی وقتی انگشتتو میذاری توش فقط 1کم انگشتت احساس سوزش کنه
بعد مثل ماست میذارم 1گوشه تا ببنده بعد 5 6 ساعت توش عرق نعنا سبزی خشک و نمک میریزم و میریزم و هم میزنم و میریزم توی ظرفی که میخوام و میذارمش تو یخچال
خیلی هم عالی میشه Clap


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }
#3
سلام به نظر من اینجوری دوغ سالمی نیست بابا جون همینکه ماستمون یکمی ترش شد حسابی همش بزنی تا صاف بشه بعد سبزی دوغ که کرفس کوهیه بریزی با کمی فلفل سیاه و نمک باچندتا قالب یخ و به اندازه ی کافی آب که زیادی هم رقیق نشه
به این میگن دوغ اصیل خونگی مشت
hih
انسانها به جای آنکه به دنبال خواب راحت باشند به دنبال رختخواب راحت می گردند.
Pillowfight
پاسخ }
#4
سلام دوستهای خوبم منم میذارم ماستم ترش بشه بعد صافش میکنم کمی نعناو سبزیهای معطر مانند پونه به اون اضافه مکنم ونمک مزنم بعدمیریزم داخل ظرف نوشابه و خوب تکونش میدم البته منم اگر از طعم یه دوغی خوشم بیاد یه کم قاطی دوغم میکنمeat[/color]
[/color]

کوله باری بر دوش سفری میباید
سفری تا ته تنهایی محض
هر کجا لرزیدی
ازسفرترسیدی

[/size] فقط اهسته بگو:من خدا را دارم
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
یه دوغ هم من میگم درست کنید هم گاز داره هم خوشمزه وترش
یک ونصفی لیوان ماست ،یه لیوان شیر یه کم نمک، روداخا یه شیشه نوشابه یه لیتری بریزید بع بقیشو پر آب ولرم کنید سرشو محکم ببندید بزارید توی هوای ازاد تو خونه بهد از 24 ساعت آماده اس آبش میره پایین وقسمت بالای شیشه مثل پنیره فقط قبل مصرف بریزید تو هم زن خوب مخلوطش کنید مطمئنم دوغم مزنه رو دست همتونfak
پاسخ }
#6
(۲۸-۰۹-۱۳۹۰, ۱۰:۳۰ ب.ظ)samanta3000 نوشته:  
(۱۱-۰۸-۱۳۹۰, ۰۷:۲۴ ب.ظ)تن ناز نوشته:  یه دوغ هم من میگم درست کنید هم گاز داره هم خوشمزه وترش
یک ونصفی لیوان ماست ،یه لیوان شیر یه کم نمک، روداخا یه شیشه نوشابه یه لیتری بریزید بع بقیشو پر آب ولرم کنید سرشو محکم ببندید بزارید توی هوای ازاد تو خونه بهد از 24 ساعت آماده اس آبش میره پایین وقسمت بالای شیشه مثل پنیره فقط قبل مصرف بریزید تو هم زن خوب مخلوطش کنید مطمئنم دوغم مزنه رو دست همتونfak

منم به همین شیوه همیشه دوغ درست می کردمhih
ولی الان فهمیدم که اصلا شیوه هایی که باعث گازدار شدن دوغ میشه مناسب نیست و مضره

ولی خداییش خیلی خوشمزه میشهexcitedexcited
دوغ درست کردن منهم تقریبا مثل این دوستان عزیزه با این تفاوت که منم 8قاشق ماست رو با کمی نمک می زنم نصف کیسه شیر رو میریزم توش وخوب مخلوط میکنم ومی ریزم توی شیشه خالی نوشابه بعد بقیه شیشه رو من اب مریزم ودرشو محکم میکنم می زارم یه جای گرم تا سه روز هم درش وباز نمیکنم در روز سه چهار بار شیشه رو تکان میدم تا هم اساسی گاز دار شه هم دلمه نبنده ومثل دوست عزیزم تن نازجون مجبور نشم توی مخلوط کن بریزم بعد سه روز خوشمزه ترین دوغ زندگیتون روامتحان کنید نوش جون
(نکته این که بعضی ها هم توی دوغشون نخود میریزند تا گاز دار شه ولی من نمی ریزم )
آرزویی بکن... گوشهای خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه...

آرزویی بکن... شاید کوچکترین معجزه اش، بزرگترین آرزوی تو باشد!!!
پاسخ }
#7
من اینجوری دوغ درست میکنم که هم گازدار میشه هم خیلی خوشمزه excited
یه پاکت شیرروبا4 لیوان آب مخلوط می کنیم بعد میذاریم بجوشه و قتی جوش اومد ازروی شعله کنار میذاریم صبر میکنیم خنک بشه به حدی که دست رو نسوزونه.حالا 4قاشق ماست رو با2قاشق پرنمک و سبزی معطر(مثل پونه،نعنا،کاکوتی...)خوب میزنیم تاماست صاف بشه و هیچ گلوله ای نداشته باشه بعد به شیراضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم وتویه دبّه ی پلاستیک میریزیم ودرش رو می بندیم وتویه جای گرم میزاریم یکی دوروزبمونه هرچی بیشتر بمونه گازدارتر میشه ضمناًهرچی ماستش ترش ترباشه دوغش بهتر میشه .
حتماًامتحانش کنید :bye:
صدای آمدنت را به گوش ما برسان!
زمان غیبت خود را به انتها برسان
کنار تربت زهرا به وقت نا فله ات
دعای خویش را به یاری این گدا برسان

اینجاهم میتونیدمنوببینید
مجاورالرضا
پاسخ }
#8
برای گاز دار کردن دوغ از یه حبه قند استفاده کنید Flowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
خانوم گلا ما هم دوغ محلی رو اینجوری درست میکنیم واز ماست کره محلی هم می گیریم
این ظرفی ی که من توش دوغ درست می کنم اینجا بهش می گن نرخه یه ظرف سفالیه
[عکس: 20131107120226_IMG_5343.jpg]
بعد ماست رو می ریزم توش
[عکس: 20131107120822_IMG_5344.jpg]
بعد درش رو میزازم ویه پارچه تمیز دورش میگیرم که موقع تکون دادن چیزی بیرون نریزه
[عکس: 20131107121129_IMG_5345.jpg]
بعد به طرف جلو وعقب تکونش میدم بعد از چند دقیقه مقداری اب گرم بهش اضافه میکنم که کره زودتر از ماست جدا بشه و وقتی کره رو توی ظرف دیدم یه مقدار اب سرد اضافه می کنم که کره جمع بشه این دوغ رو امروز درست کردم اگه بخواین کره داشته باشید تقریبا 45 دقیقه باید ظرف رو به جلو وعقب تکون بدین یه کم سخته ولی ارزشش رو داره که یه دوغ سالم و خوشمزه داشته باشین اینم دوغ وکره
[عکس: 20131107121710_IMG_5346.jpg]
بعد می تونین کره رو با دست بردارین وبزارین توی یه ظرف اب سرد که سفت بشه من بعضی وقتا اگه مقدار دوغ زیاد باشه اون رو توی یه کیسه پارچه ای سفید میریزم واویزون می کنم تا ابش بره وچکیده بشه من عاشق دوغ چکیده هستم واقعا خوشششششششششششمزستYum2
[عکس: 20160413164628__DSC0183.jpg]
پاسخ }
#10
دوغ مامان من عالیه اونقدر هم گازداره که هر کی گازشو بگیره میره شمالhih

ماست محلی رو با همزن میزنه و توی آب مخلوط میکنه و از صافی رد میکنه بعد چاشنی میزنه و توی دبه میزاره 2 تا 3 روزی بمونه عالییییییییییییییییی میشه
البته من خودم واسه اینکه زودتر عمل بیادو گازدار بشه داخلش چندتا رشته ماکارونی میریزم تا حسابی معده رو بترکونه
ماکارونی چون مخمر داره سریع دوغ رو گازدار میکنه
خدایا شکرت ......
پاسخ }