تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 26 رای - 2.62 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چگونه دوغ خوشمزه خونگي درست كنيم ؟
#11
(۱۰-۱۱-۱۳۸۹, ۱۰:۱۰ ق.ظ)sima نوشته:  سلام سلام دوستان گلم من و در كل خانواده ما عاشق دوغ هستن من سعي ميكنم تو خونه اگه فرصتي داشتم دوغ رو خودم درست كنم . چون سالمتره و مواد افزودني و نگهدارنده نداره .

خلاصه ماست رو كه درست ميكنم و ميبنده ميزارم بيرون . بعد با الك هايي كه ارد و الك ميكنيم خوب !!!!!!!!!! از الك ردش ميكنم اينجوري خيلي صاف و يكدست ميشه بعد به تناسب براي هر پيمانه اگه كاسه بود براي يك كاسه ماست 4 كاسه اب ميريزم . شويد و نعنا رو پاك ميكنم ميشورم درسته ميندازم توش نمك اضافه ميكنم ميريزم تو شيشه هاي نوشابه و درشو محكم ميبندم ميزارم جلو افتاب . گاز دار هم ميشه .

اما نكته اصليش اينه : اگه دوغي از بيرون گرفتين و از ش خيلي خوشتون اومد يه ليوان از اون دوغ بردارين و همونطور كه براي ماست مايه ميزنيم بريزين تو ظرف دوغ و هم بزنين بعد بريزين تو شيشه نوشابه هاتون اينطوري از اون يه ليوان دوغ خوشمزه چند تا شيشه دارين . من كه موفق شدم اينطوري . منتظرم تجربه هاتون اينجا به من هم بگين بي زحمت .
خانوم گلی همین که دوغو میذاری تو افتاب خراب میشه
این همه متخصصین تغذیه میگن مواد غذایی که توی افتاب هست در مغازه ها رو خریداری نکنید اونوقت شما دوغتونو میذارین تو افتاب خب این برا بدن خوب نیست ممکنه مسمومیت بیاره DunnofDunnofDunnof
خواستم زندگی کنم راهم را بستند
خواستم ستایش کنم گفتند خرافات است
خواستم عاشق شوم گفتند دروغ است
گریستم گفتند بهانه است
خندیدم گفتند دیوانه است
دنیا را نگه دارید پیاده میشوم

پاسخ }
#12
منم ماست رو ریختم تو بطری نوشابه و گذاشتم جای گرم . یه روز موند و بعد فقط چن دقیقه با سرعت تکون دادم . و بعد تو یه ظرف خالی کردم و چون ماستم رقیق بود . مقدار کمی آب و چند تکه یخ بهش اضافه کردم .تا کره جمع بشه . کره شو با قاشق بر داشتم و دوغ رو دوباره ریختم تو بطری . اینجوری بیرون یخچال هم تا یکی دو هفته چیزیش نمیشه. حتی اگه جای گرم بذاریم. دوغ ترش و خوشمزه ای شده.

[عکس: 20150630060744_20150402031.JPG]

[عکس: 20150630060153_20150402032.JPG]
[عکس: 20140728063137_20140727143612_20140424485.JPG]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#13
با ماست چکیده هم میشه دوغ درست کرد؟؟
یه مقدار ماست چکیده دارم که یه کم ترش شده.نمیدونم باهاشون چیکار کنم13
[عکس: eNortjKzUjIyMjYwN1GyBlwwFWsCzw,,98.png]
پاسخ }
#14
سلام...آره با ماست چگیده هم میشه دوغ کرد اول بذارش تو مقداری آب یه مدت نیم ساعتی و بعدش با همزن برقی یا مخلوط کن خوب بهم بخوره...البته با همزن دستی هم کسی خیلی بهم بزنه میشه...
مقداری نمک برای کم کردن ترشی دوغت بهش اضافه کن و البته کمی پودر نعناخشک..گل محمدی و این چیزا هم بهش اضافه کن..مخصوصا پونه اگر داشتی عالی میشه...وقتی خوب زدی مقداری اب اضافه کن و غلظتش باب میل نوشیدن که شد با تکه های یخ...عالیه1616
[عکس: 20160823172356_.jpg]
پاسخ }
#15
مادر من این مدلی دوغ درست میکنه...
شیر که جوشید وبه دمای ماست رسید مقدار نصف بطری که میخاد توش دوغ درست کنه را شیر میریزه . مایه ماست اضافه میکنه بقه اش آب میریزه و با مقداری نعنا و پونه و نمک میذاره مدت یکی دو روز گوشه آشپزخونه بمونه...این دوغ خیلی خوشمزه و گاز دار میشه ...اون دوستی فرمودند مواد غذایی نباید تو آفتاب باشه درسته اما در مورد دوغ درست کردن این فرق داره گوشه آشپزخونه نور داره و کمک میکنه به فرایند تخمیر تو دوغ که خیلی ارزش غذایی بالایی داره!!!!
مژگان جان تو روستای بابای من اینا...از مشک های از جنس پوست بز استفاده میشه و جدیدا هم مشکل فلزی مد شده.. ماست میرزن توش و با یک سه پایه بلند چوبی که بالاش بهم بسته اند مدت یک ساعت دوغ میزنند...کره اش عالیه و دوغش...طبیعی272727272727 یادش بخیر
[عکس: 20160823172356_.jpg]
پاسخ }
#16
[عکس: 20160115210401_7.jpg]
میدونی چرا شیرازیا حافظ رو بیشتر از سعدی دوست دارن؟
چون سعدی میگه : برو کار کن مگو چیست کار ،
ولی حافظ میگه :بر لب جوی نشین و گذر عمر ببین
laf
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...