تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چیزکیک بادام
#1
[عکس: 20140209144843_yummy1.jpg]

مواد لازم برای کراست

کره ( دمای محیط ) : 1/2 پ
آرد بادام : 2 و 1/2 پ
شکر قهوه ای : 2 ق غ


مواد لازم برای لایه ی پنیری

پنیر خامه ای ( دمای محیط ): 2 پ
تخم مرغ : 3 عدد
شکر دانه ریز : 3/4 پ
عصاره وانیل : 2 ق چ
خامه : 1/2 پ
بادام پرک : 1/2 پ


1-فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد روشن و قالب کمربندی را چرب کرده و کنار بگذارید.
2-آرد بادام،کره ذوب شده و شکر را با هم خوب مخلوط و فشرده کنید.با قاشق از مخلوط در کف قالب پهن و یکدست کنید.قالب را 30 دقیقه در فریزر بگذارید.
3-پنیر خامه ای و شکر را با همزن بزنید تا سبک و نرم شود.تخم مرغ ، وانیل و خامه را اضافه کرده و 3 دقیقه بزنید.مخلوط پنیری را بروی کراست در قالب بریزید و به مدت 35-40 دقیقه در فر بگذارید.
4-بعد از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کمی از حرارت بیوفتد بعد از قالب جدا کنید و به مدت 2 ساعت در دمای محیط بگذارید تا کاملا سرد شود.سپس حداقل 4 ساعت تا یک شب در یخچال بگذارید. روی آن بادام پرک تست شده بریزید و سرو کنید.


نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }