خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چیزکیک بادام

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #1
چیزکیک بادام
[تصویر:  20140209144843_yummy1.jpg]

مواد لازم برای کراست

کره ( دمای محیط ) : 1/2 پ
آرد بادام : 2 و 1/2 پ
شکر قهوه ای : 2 ق غ


مواد لازم برای لایه ی پنیری

پنیر خامه ای ( دمای محیط ): 2 پ
تخم مرغ : 3 عدد
شکر دانه ریز : 3/4 پ
عصاره وانیل : 2 ق چ
خامه : 1/2 پ
بادام پرک : 1/2 پ


1-فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد روشن و قالب کمربندی را چرب کرده و کنار بگذارید.
2-آرد بادام،کره ذوب شده و شکر را با هم خوب مخلوط و فشرده کنید.با قاشق از مخلوط در کف قالب پهن و یکدست کنید.قالب را 30 دقیقه در فریزر بگذارید.
3-پنیر خامه ای و شکر را با همزن بزنید تا سبک و نرم شود.تخم مرغ ، وانیل و خامه را اضافه کرده و 3 دقیقه بزنید.مخلوط پنیری را بروی کراست در قالب بریزید و به مدت 35-40 دقیقه در فر بگذارید.
4-بعد از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کمی از حرارت بیوفتد بعد از قالب جدا کنید و به مدت 2 ساعت در دمای محیط بگذارید تا کاملا سرد شود.سپس حداقل 4 ساعت تا یک شب در یخچال بگذارید. روی آن بادام پرک تست شده بریزید و سرو کنید.


نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
۲۰-۱۱-۱۳۹۲, ۰۳:۱۲ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نرگس ارمان, مدیون مهرت, negin.s, McQueen, Galaxy



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد