خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چیزکیک توت فرنگی روز عشق

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,488
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 13,004


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #1
چیزکیک توت فرنگی روز عشق
[عکس: 20140129092510_ff0086_strawberry_hearts.jpg]

مواد لازم برای کراست


بیسکوئیت دایجستیو : 300 گرم
کره ( ذوب شده ) : 150 گرم


مواد لازم برای لایه پنیری

پنیر خامه ای (دمای محیط): 500 گرم
پودر ژلاتین : 1 و 1/2 ق غ
آب جوش : 1 و 1/4 پ
شکر : 2/3 پ
عصاره وانیل : 1 ق چ
توت فرنگی تازه : 10-12 عدد


مواد لازم برای لایه ی ژله ای

پودر ژله توت فرنگی : 160 گرم
آب جوش : 1 و 1/2 پ
آب سرد : 1 و 1/2 پ


طرز تهیه

150 گرم کره را در ظرف مخصوص مایکروفر قرار دهید.

[عکس: 20140129093227_ff0050_strawberry_hearts.jpg]

روی آن کاور گذاشته و در بالاترین درجه به مدت 30-40 ثاتیه در ماکرو قرار داده تا کاملا ذوب شود.

[عکس: 20140129093332_ff0051_strawberry_hearts.jpg]

یک طرف مستطیلی پیرکس را با کره کاملا چرب کنید.

[عکس: 20140129093443_ff0052_strawberry_hearts.jpg]

بیسکوئیت ها را در غذاساز ریخته تا کاملا خرد شوند.

[عکس: 20140129093622_ff0047_strawberry_hearts.jpg]
[عکس: 20140129093645_ff0048_strawberry_hearts.jpg]
[عکس: 20140129093710_ff0049_strawberry_hearts.jpg]

بیسکوئیت های خرد شده را در یک کاسه ی بزرگ ریخته و کره ذوب شده را به آن اضافه کنید.

[عکس: 20140129093828_ff0053_strawberry_hearts.jpg]

خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

[عکس: 20140129093850_ff0054_strawberry_hearts.jpg]
[عکس: 20140129093935_ff0055_strawberry_hearts.jpg]

مخلوط را در کف ظرف پیرکس بریزید و خوب فشرده کنید.

[عکس: 20140129094122_ff0056_strawberry_hearts.jpg]

وقتی خوب فشرده و یکدست شد،ظرف را در چند ساعتی در یخچال قرار داده تا کراست آماده شود.

[عکس: 20140129094150_ff0057_strawberry_hearts.jpg]

پودر ژلاتین را در یک کاسه بریزید.

[عکس: 20140129094402_ff0062_strawberry_hearts.jpg]

1 و 1/4 پ آب جوش را به آن اضافه کنید.

[عکس: 20140129094505_ff0063_strawberry_hearts.jpg]

خوب هم بزنید تا ژلاتین حل شود و مخلوط شفاف شود سپس کنار بگذارید تا سرد شود.

[عکس: 20140129094631_ff0064_strawberry_hearts.jpg]

پنیر خامه ای را در یک کاسه ی بزرگ قرار دهید.

[عکس: 20140129094749_ff0058_strawberry_hearts1.jpg]

2/3 پ شکر را به آن اضافه کنید.

[عکس: 20140129094831_ff0059_strawberry_hearts.jpg]

با همزن پنیر خامه ای و شکر را آنقدر بزنید تا سبک و پفکی شود.(پنیر خامه ای باید در دمای محیط خوب نرم شده باشد،در غیر اینصورت زدن سخت میشود)

[عکس: 20140129095030_ff0060_strawberry_hearts.jpg]
[عکس: 20140129095059_ff0061_strawberry_hearts.jpg]

عصاره وانیل را به مخلوط پنیری اضافه کنید

[عکس: 20140129095212_ff0065_strawberry_hearts.jpg]

ژلاتین سرد شده را نیز به مخلوط اضافه کنید

[عکس: 20140129095309_ff0066_strawberry_hearts.jpg]

خوب بزنید تا مایع یکدستی حاصل شود

[عکس: 20140129095348_ff0067_strawberry_hearts.jpg]

کراست رو از یخچال خارج کرده و با چنگال سوراخ هایی روی سطح آن ایجاد میکنیم

[عکس: 20140129095520_ff0068_strawberry_hearts.jpg]

مایع پنیری را روی کراست میریزیم

[عکس: 20140129095635_ff0069_strawberry_hearts.jpg]

سپس ظرف را 10 دقیقه در دمای محیط کنار میگذاریم

[عکس: 20140129095704_ff0071_strawberry_hearts.jpg]

در این مدت توت فرنگی ها را شکل قلب برش میزنیم.به این صورت که اول از وسط نصف کرده و یک v شکل مانند شکل زیر از آن جدا میکنیم.

[عکس: 20140129095947_ff0070_strawberry_hearts.jpg]

سپس هر نصف توت فرنگی را به این صورت روی لایه ی پنیری میچینیم

[عکس: 20140129100059_ff0072_strawberry_hearts.jpg]
[عکس: 20140129100135_ff0073_strawberry_hearts.jpg]

روی ظرف سلفون کشیده و حداقل 4 ساعت تا یک شب در یخچال میگذاریم

[عکس: 20140129100244_ff0074_strawberry_hearts.jpg]

از ژله ی توت فرنگی برای لایه ی بالایی استفاده میکنیم

[عکس: 20140129100422_ff0076_strawberry_hearts.jpg]

160 گرم پودر ژله را در یک کاسه میریزیم


[عکس: 20140129100449_ff0077_strawberry_hearts.jpg]

1 و 1/2 پ آبجوش را به آن اضافه میکنیم

[عکس: 20140129100530_ff0078_strawberry_hearts.jpg]

خوب هم میزنیم تا پودر ژله حل شود و مایه شفاف شود

[عکس: 20140129100618_ff0079_strawberry_hearts.jpg]

سپس 1 و 1/2 پ آب سرد را اضافه میکنیم

[عکس: 20140129100711_ff0080_strawberry_hearts.jpg]

ژله را کنار میگذاریم تا کاملا در دمای محیط سرد شود.سپس روی لایه ی پنیری میریزیم.(حتما دقت کنید ژله کاملا خنک شده باشد)

[عکس: 20140129100858_ff0081_strawberry_hearts.jpg]
[عکس: 20140129100935_ff0082_strawberry_hearts.jpg]

روی آن سلفون کشیده و دوباره برای حداقل 4 ساعت در یخچال قرار میدهیم

[عکس: 20140129101032_ff0083_strawberry_hearts.jpg]
[عکس: 20140129101051_ff0084_strawberry_hearts.jpg]

با چاقوی تیز برش بزنید و در ظرف سرو بگذارید.(چاقو را بعد از هربار برش زدن در آبجوش زده و با حوله خشک کنید و بعد برش بزنید تا برش های شما زیباتر شود)
در ظرف دربسته نگهداری کنید.


[عکس: 20140129101317_ff0087_strawberry_hearts.jpg]

نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
(آخرین تغییر در ارسال: 12-10-2014, 08:10 AM توسط 1368Sheri.)
29-01-2014, 10:17 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
164
تاریخ عضویت:
Jun 2013
مدال ها

اعتبار: 465


محل سکونت : لاهيجان،چابهار
ارسال: #2
RE: چیزکیک توت فرنگی روز عشق
[عکس: 20160324220410_IMG_2016032413740.jpg]
[عکس: 20160324220958_IMG_20160324392.jpg]
اگه جاشو اشتباه گذاشتم ببخشید 27
(آخرین تغییر در ارسال: 24-03-2016, 09:12 PM توسط Farfarr.)
24-03-2016, 09:05 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد