تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چیزکیک موز
#1
Banana Cheesecake
[عکس: 20140212135040_BananaCheesecake5.jpg]

مواد لازم برای کراست

بیسکوئیت خرد شده : 100 گرم
کره ذوب شده : 80 گرم


طرز تهیه کراست

بیسکوئیت های خرد شده و کره را داخل غذاساز ریخته و با هم خوب مخلوط و فشرده کنید.قالب کمربندی 20 سانتی را چرب کنید و کاغذ روغنی بکشید.مخلوط کراست رو ته قالب با قاشق خوب پهن و فشرده کنید.قالب را 30 دقیقه در یخچال بگذارید.


مواد لازم برای چیزکیک

موز رسیده : 2 عدد ( تقریبا 200 گرم)
آب لیموی تازه : 1/2 ق غ
پنیر خامه ای (دمای اتاق) : 250 گرم
شکر : 65 گرم
خامه ترش : 4 ق غ
نشاسته ذرت : 1 ق غ
عصاره وانیل : 1 ق چ
تخم مرغ درشت : 2 عدد ( کمی بزنید تا از لختگی دربیان)
موز تازه به مقدار لازم برای تزئیئ روی چیزکیک


[عکس: 20140212135628_Bananacheesecake3.jpg]

طرز تهیه

1-موز ها و آب لیموی تازه را با هم مخلوط کرده و با چنگال له کنید و کنار بگذارید.
2-پنیر خامه ای و شکر را با همزن بزنید تا سبک و نرم شود.خامه ترش،عصاره وانیل و نشاسته ذرت را به آن اضافه کرده و برنید.
3-تخم مرغ ها را نیز اضافه کرده و با سرعت کم همزن در حدی بزنید تا مخلوط شوند.سپس در مخلوط موز و آب لیمو فولد کنید تا خوب مخلوط شوند.
4-مایه ی پنیری را بروی کراست ریخته و در فر از پیش گرم شده در دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت 40-45 دقیقه بگذارید.
5-بعد از پخت اجازه دهید تا کمی از حرارت بیوفتد،سپس ابتدا با چاقو دورتا دور چیزکیک را جدا کرده و بعد از قالب خارج کنید .اجازه دهید حداقل 1 ساعت سرد شود.
6-بعد از آنکه سرد شد ، روی چیزکیک را با موز و شکلات آب شده یا کرم گاناش بپوشانید و تزئین کنید. چیزکیک را قبل از سرو ، حداقل از 6 ساعت تا یک شب در یخچال بگذارید.
نکته:برای اینکه موزها سیاه نشوند،میتوانید مقدار کمی ژل بریلو بیرنگ روی موزها بریزید.


[عکس: 20140212142349_Bananacheesecake2.jpg]

نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }
#2
چیــــــــــــزکیک موزی پرماجرای من1 (49)
قالب کمربندی 20 سانتی مثل دستور نداشتمHangheadقالبم 26 سانتی بود Dunnofبه خاطر همین قطر چیزکیکم مثل عکس دستور خوب نشد و باریک شد.Hangheadتازه به خاطر همین که قالبم بزرگتر بود،مجبور شدم کراست رو یکم خودم بیشتر اضافه کنمHanghead
تازه به جای خامه ترش،ماست چکیده ی خامه ای زدم1 (49)عصاره وانیل هم نداشتم به جاش 2 قطره اسانس وانیل ریختم1 (49)راستی چیزکیک من بیشتر از 40-45 دقیقه توی فر بود که آماده شد...اینم به خاطر اینه که حرارت فر با فر فرق دارهConsoling
[عکس: 20140215092852_IMAG3673_Snapseed.jpg]
[عکس: 20140215094420_IMAG3674_Snapseed.jpg]
پاسخ }