خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چیزکیک نوتلا Nutella Cheesecake

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,488
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 13003


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #1
چیزکیک نوتلا Nutella Cheesecake
[تصویر:  20141125193640_nutellacheesecakebars.jpg]

مواد لازم

OREOبیسکوییت اوریو 2 پ (خرد شده)
کره : 1/4 پ (نرم شده)
پنیر خامه ای : 460 گرم
تخم مرغ : 2 عدد (دمای محیط)
شکر دانه ریز : 1/2 پ
خامه : 1/4 پ + 1 ق غ
عصاره وانیل : 1 ق چ
نوتلا : 1/3 پ

طرز تهیه

1-فر را بروی 165 درجه روشن کنید.قالب 20 در 20 را با کمی کره چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.
2-بیسکوییت ها را در غذاساز خرد کنید.کره ی ذوب شده را اضافه و چند پالس بزنید.(مواظب باشید بیسکوییت ها پودر نشن..فقط خرد بشن).سپس کراست را ته قالب مورد نظر پهن کرده و 12 دقیقه در فر میگذاریم.بعد از فر خارج کرده و کنار میگذاریم تا سرد بشه.
3-غذاساز را تمیز کرده سپس پنیر خامه ای،تخم مرغ ها،شکر و 1/4 پ خامه و وانیل را در آن ریخته و پالس میزنیم تا مخلوط و نرم بشن.حالا 2/3 از مخلوط پنیری را در یک کاسه ریخته و جدا کنار میگذاریم.حالا نوتلا و 1 ق غ از بقیه ی خامه را به 1/3 باقیمانده از مخلوط پنیری در غذاساز ،اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا نرم بشن.
4-حالا مایه ی پنیری ساده ای رو که کنار گذاشته بودید رو روی کراست سرد شده ،با دقت در قالب پهن کنید.سپس مخلوط پنیری نوتلا را روی آن پهن کنید.سپس به مدت 35 دقیقه در فر بگذارید.بعد از اینکه آماده شد در دمای محیط بگذارید تا کمی از حرارت بیوفتد سپس به مدت حداقل 3-4 ساعت در یخچال بگذارید.

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
۵-۹-۱۳۹۳, ۱۰:۰۴ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مریم خانومی 1, tehran_girl, سمیرااا, z.arghavani, Galaxy, azinazi, Maryamho, vidia, مهرناز مامانی, Atefe joon, sargooOool, nazgitta, negare, گلسان, نسیم32
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
667
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 4481


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: چیزکیک نوتلا Nutella Cheesecake
[تصویر:  20160513153009__.jpg]
[تصویر:  20160513153158__-1.jpg]
به روش خودم
امضای mahsan3
[تصویر:  20151205084337_ilove-khoda-photokade-3.jpg]
۲۴-۲-۱۳۹۵, ۰۲:۳۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از mahsan3 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
20neda20, asalkhanom, نیش نیش, nazgitta, Galaxy, mayok, ریحون گلی$, نم نم بارون, قلب, maryam.h67, مهرناز مامانی, 1368Sheri, negare, نسیم32
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
667
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 4481


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: چیزکیک نوتلا Nutella Cheesecake
[تصویر:  20160725191055__.jpg]
[تصویر:  20160725191207__.jpg]
امضای mahsan3
[تصویر:  20151205084337_ilove-khoda-photokade-3.jpg]
۴-۵-۱۳۹۵, ۰۶:۱۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از mahsan3 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مریم خانومی 1, گلسان, آشپزی صدف, ریحون گلی$, قلب, asalkhanom, mayok, negare, Galaxy, نسیم32
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,375
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 24005


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: چیزکیک نوتلا Nutella Cheesecake
[تصویر:  20170212112517_Nutella-Cheesecake-Photo-768x1152.jpg]

مواد لازم:
کراست:

2 و 1/2 پیمانه بیسکوییت اوریو خرد شده (حدود30 عدد)
6 قاشق غذاخوری کره ذوب شده

فیلینگ:
240 گرم پنیر خامه ای نرم
3/4 پیمانه خامه صبحانه
3/4 پیمانه شکر
1 قاشق مربا خوری عصاره وانیل
1/2 قاشق چای خوری نمک
2 پیمانه نوتلا
4 عدد تخم مرغ بزرگ همزده

سس روی کیک:
1 پیمانه نوتلا
1/2 پیمانه خامه صبحانه

روش تهیه:
فر رو با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنین
دور دیواره یک قالب کمربندی بیست سانتی رو کامل ا فویل از بیرون بپوشونین

بیسکوییتهارو در کیسه پلاستیکی ریخته و بکوبین تا خرد بشن سپس با غذاساز کامل پودر کنین و کره ذوب شده رو بهش اضافه و مخلوط کنین
این ترکیب رو توی قالب ریخته به کف و تا 5 سانت از دیواره با فشار خوب فیکس کنین و قالب رو به مدت 10 دقیقه در فر قرار بدید
سپس قالب رو از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک بشه و دمای فر رو به 150 درجه سانتیگراد کاهش بدید

در یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای،خامه و شکر رو با ههمزن بزنین تا کاملا سبک و پوک بشه
سپس وانیل و نمک رو اضافه و با سرعت کم مخلوط کنین
بعد نوتلا رو اضافه و خوب ترکیب کنین تا مواد یکنواخت بشه
همزن رو کنار بگذارین و تخم مرغ رو مواد اضافه و با لیسک خوب مخلوط کنین تا کاملا تخم مرغ در مواد جا بگیره
مایه رو در قالب ریخته و روش رو با لیسک صاف کنین
در ظرف دیگری که گمجایش قالب کمربندی رو داشته باشه آب جوش بریزین و قالب رو داخل ظرف قرار بدید (به اصطلاح حمام آب گرم) طوریکه آب تا نیمی از قالب رو بگیره و ظرف رو با قالب به مدت یک ساعت در فر قرار بدید
سپس قالب رو از داخل حمام آب گرم خارج کرده و اجازه بدید تا کاملا سرد بشه و به دمای محیط برسه
سپس با نوک چاقو اطراف کیک رو از قالب جدا کرده کمربند قالب رو باز و جدا کنین و کیک رو روی پایه فلزی قرار بدید

خامه رو روی بخار کتری گرم کنین و نوتلا رو بهش اضافه و هم بزنین تا یکدست بشه
سپس سس نوتلا رو روی کیک ریخته و ا لیسک روی کل سطح و دیواره کیک پخش کنین و اجازه بدید اضافه سس از کیک بریزه
سپس کیک رو در ظرف قرار داده و یک شب یا حداقل 4 ساعت در یخچال بگذارید
سپس با چاقویی که در آب داغ فرو بردع و با حوله خشک کردید برش بزنین و اجازه بدید قبل از سرو حدود 20 تا 30 دقیقه خارج از یخچال باشه تا بافت کیک به حالت مطلوب برسه

[تصویر:  20170212112610_Nutella-Cheesecake-Picture-768x1152.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۴-۱۱-۱۳۹۵, ۱۱:۴۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nazgitta, نسیم32


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چیزکیک سوفله (Souffle Cheesecake) Galaxy 0 1,271 ۲۷-۱۱-۱۳۹۳ ۱۲:۱۲ عصر
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد