تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چیزکیک پسته
#1
[عکس: 20141230120134_2012-02-08-pistacchiochee...86x322.jpg]

مواد لازم کراست

2 پ بیسکوییت گندم ، پودر شده
2 ق غ شکر
6 ق غ کره ،ذوب شده
1 ق چ پودر دارچین
نصف پینچ نمک

مواد لازم فیلینگ

900 گرم پنیر خامه ای ،نرم شده در دمای اتاق
1 و 1/3 پ شکر
1 پ پسته ، پودر شده
2 ق چ عصاره ی بادام
4 عدد تخم مرغ درشت
1 پ خامه ترش
1 پ خامه
4 قطره رنگ سبز خوراکی

طرز تهیه

1-بیسکوییت ها را پودر کرده و با شکر ،نمک ،دارچین و کره مخلوط کنید تا خوب بهم فشرده شوند.
2-قالب 23-25 سانتی کمربندی را آماده کرده و سطح خارجی آن را با فویل خوب بپوشانید سپس کراست را کف آن خوب پهن کنید.

[عکس: 20141230114134_2012-02-08-pistacchiochee...ed_580.jpg]
[عکس: 20141230114207_2012-02-08-pistacchiochee...ed_580.jpg]

3-سپس قالب را به مدت 12 دقیقه در فر با دمای 180 درجه بگذارید سپس بگذارید کنار تا سرد بشه.
4-در یک کاسه ی بزرگ پنیر خامه ای و شکر را با همزن بزنید تا نرم شوند.
5-تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و خوب بزنید.
6-پسته ها را در غذاساز پودر کرده و به همراه عصاره ی بادام و رنگ سبز خوراکی به مواد اضافه کنید.

[عکس: 20141230114706_2012-02-08-pistacchiochee...ed_580.jpg]
[عکس: 20141230114742_2012-02-08-pistacchiochee...nd_580.jpg]

7-در آخر خامه ترش و خامه را اضافه و بزنید.

[عکس: 20141230114852_2012-02-08-pistacchiochee...ed_580.jpg]

8-قالب را در یک قالب بزرگتر گذاشته و فیلینگ را روی کراست بریزید.(شما میتوانید به جای قالب کمربندی از قالب پای و تارت هم استفاده کنید ولی باید به نسبت سایز قالب از مواد فیلینگ کم کنید)

[عکس: 20141230115150_2012-02-08-pistacchiochee...ke_580.jpg]

9-قالب بزرگ را به همراه چیزکیک در فر گرم شده به دمای 160درجه بگذارید.کمی آبجوش در قالب بزرگتر و اطراف قالب کمربندی بریزید.(از اینکه فویل را به خوبی دور قالب کمربندی پیچیدید،مطمئن شوید)

[عکس: 20141230115421_2012-02-08-pistacchiochee...th_580.jpg]

10-به مدت 90 دقیقه در حرارت 160 درجه چیز کیک را در فر بپزید سپس فر را خاموش کنید و اجازه دهید 1 ساعت دیگر در فر بماند تا کم کم سرد شود.

[عکس: 20141230115723_2012-02-08-pistacchiochee...en_580.jpg]

11-بعد از یک ساعت که در فر سرد شد،قالب را از آب خارج کرده و فویل دور آن را باز کرده و کمربند دور قالب را به آرامی جداکرده و بگذارید نیم ساعت در دمای محیط سرد شود.

[عکس: 20141230115918_2012-02-08-pistacchiochee...an_580.jpg]

12-سپس روی چیزکیک را با سلفون پوشانده و قبل از سرو 2 ساعت در یخچال گذاشته تا خوب سرد شود.

[عکس: 20141230120028_2012-02-08-pistacchiochee...ie_580.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }