تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چیز کیک با پایه کیک وانیلی
#1
من عاشق چیز کیکم ولی تا حالا خودم درست نکرده بودم....Dunnof
دیگه بالاخره طلسم چیز کیک هم شکست و این شما و اینم اولین چیز کیک شریhih(فکر میکردم باید خیلی سخت باشهVahidrkولی خیلـــــــــی آسون بودConsoling)الان کلی ذوق مرگم1 (49)Dreamyeyesf


[عکس: 20131031000226_IMAG0959.jpg]

با دستور وبلاگ آشپزباشی درست کردم که عین دستور رو واستون میزارمFlowerysmile

چیز کیک با پایه کیک وانیلی

مواد لازم کیک وانیلی:

آرد 300 گرم
شکر 200 گرم
...
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شیر 3/4 لیوان
روغن3/4 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری


مواد لازم رویه پنیری:

پنیر ماسکارپونه یا خامه ایی 200 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
پودر ژله آلوورا یا هر ژله ایی که دوست دارید1 بسته
آب داغ 1 لیوان
سیروپ شکلات برای تزئین


اول از همه کیک وانیلی را درست می کنیم :

فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا داغ شود.

تخم مرغها و شکر را آنقدر هم می زنیم تا کرم رنگ شود بعد وانیل را اضافه کرده و کمی دیگر هم می زنیم حالا روغن و شیر را اضافه کرده و خوب با هم زن می زنیم در پایان هم بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و به مایه اضافه کرده و دوباره همزن را روشن می کنیم و هم میزنیم تا یکدست شود .
حالا مواد کیک را در یک قالب گرد که از قبل در آن کاغذ روغنی گذاشتیم ریخته و می گذاریم به مدت 45 دقیقه (یا تا زمانی که کیک بپزد) در فر داغ بپزد.
بگذارید کیک خنک شود و کیک را از طول برش بزنید (به برش زیرین برای چیز کیک احتیاج داریم.)

در این فاصله که کیک خنک می شود مایه پنیری را درست می کنیم:

اول از همه پودر ژله را در آب داغ حل کنید و بگذارید خنک شود.

پنیر ماسکارپونه و خامه صبحانه را با هم خوب مخلوط کنید بعد ژله سرد شده در دمای محیط را به آن اضافه کنید و با هم زن خوب هم بزنید .

در یک قالب کمربندی لایه زیرین کیک وانیلی را گذاشته و مواد پنیر را روی آن می ریزیم و می گذاریم به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال بمونه تا خودش را بگیره .
وقتی چیز کیک آماده شد از یخچال در آورده و قالب را از آن جدا کرده و به اندازه های دلخواه برش می زنیم و روی آنرا با سیروپ شکلات تزئین می کنیم.


نکته:می توان با پایه بسکویت هم چیز کیک را درست کرد کافیست 90 گرم کره را با 1 بسته بسکویت ساقه طلایی خرد شده خوب مخلوط کنید و کف قالب کمربندی بریزید و مایه پنیری را طبق روش بالا درست کنید و به آن بیفزایید.
نکته: از خامه فرم گرفته هم می شود استفاده کرد.
نکته: برای تزئین از میوه های تازه و یا کمپوت شده هم میشه استفاده کرد.

اینجا وقتی کیک وانیلی آماده شد

[عکس: 20131031000523_IMAG0932.jpg]

بعد از سرد شدن در یخچال و دراومدن از قالب1 (49)

[عکس: 20131031000651_IMAG0953.jpg]

[عکس: 20131031000724_IMAG0955.jpg]
پاسخ }
#2
[عکس: 20131227142338_image.jpg]
من چيز كيكم ابتكاري بود و اين مدلي شد. همه خيلي دوست داشتن
[عکس: 20131228202112_securedownload.jpg]
پاسخ }
#3
[عکس: 20140422172626_20140421_095629.jpg]
کیک وانیلی اماده کردم بعد گذاشتم تا خنک شد بعد از خنک شدن از قالب خارج کردم و داخل همون قالب کیسه فریزر انداخته طوری که لبه های قالب نیز گرفته شود
بعد کیک را دوباره منتقل کردم داخل قالب.
پودر ژله آلوئه ورا را با نصف لبوان آب مخلوط کردم و گذاشتم کنار تا خنک بشه.
200 گ پنیر خامه ایی با 1 پ پودر شکر همزدم بعد خامه فرم گرفته شده را نیز اضافه کردم و خوب مخلوط کردم+ژله آماده شده را نیز افزوده و مخلوط کردم.سپس روی کیک ریخته و بمدت 3 ساعت درون یخچال میگذاریم .
Yum2Yum2Yum2Yum2
پاسخ }
#4
ممنون شهرزاد جونم بالاخره چیزکیک درست کردم.کیک اسفنجی که فقط حیف قطرش کم بود.و ژله لیمو واسه همین رنگش سبز شد.مابقی طبق دستور شهرزاد جونFlowerysmile

[عکس: 20140505210532_DSC_0451.jpg]

[عکس: 20140505210805_DSC_0452.jpg]

[عکس: 20140505210921_DSC_0453.jpg]
[عکس: 20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20140507104055_IMG_9790.JPG]


[عکس: 20140507104139_IMG_9803.JPG]

Yum2
[عکس: 20140108213106_friend-1.jpg]
پاسخ }
#6
[عکس: 20140708003905_IMG_9751.JPG]
[عکس: 20140708003943_IMG_9744.JPG]
[عکس: 20140708004022_IMG_9746.JPG]
چیز کیک خومزه Yum2Yum2Yum2Yum2با پایه زبرا کیکYum2
پاسخ }
#7
خُب...اونایی که مثل من دنبال طعم چیز کیک های قنادی ها هستین....angelicبشتاااااااابید
جونم براتون بگه چیزکیکی که توی ارسال 1 تاپیک درست کردم ...همه چیش عالی بود ولی طعم ژله آلوورا حس میشد و طعم پنیر و خامه رو کمرنگ کرده بود و مزه ش به چیز کیک های بیرون شباهت نداشت ...ولی ...ایندفعه توی مایه ی پنیریش یه تغیراتی دادم که مزش کُپ این چیزکیک بیرونیا شد..(87)..یعنی عالی هاااااااا....فکر کنم از اوناهم بهترuhum

[عکس: 20141021092707_IMAG8707.jpg]

کیک پایه که همونه (فکر کنم این چیز کیک های بیرون ،پایه شون کیک اسفنجیه...حالا دفعه ی بعد با پایه ی کیک اسفنجی میدرستم...همچنان کشفیات ادامه دارد...) ولی واسه مایه ی پنیری :
مقدار پنیر خامه ای رو 2 برابر کردم + خامه (همون مقدار دستور) + 2 ق چ وانیل + 110 گرم پودر شکر رو با هم مخلوط کردم.به جای ژله... 2 ق غ سرخالی پودر ژلاتین رو با 1/3 پ آب جوش حل کردم و روی حرارت کتری هم زدم تا کاملا شفاف شد...بعد گذاشتم کنار تا از حرارت افتاد.وقتی ژلاتین یکم سرد شد به مواد اضافه کردم و با همزن 2-3 دقیقه زدم.بعد دیگه مایه رو روی کیک سرد شده که از وسط برش داده بودم ریختم و با لیسک روشو تا جایی که شد...صاف کردم.4-5 ساعت گذاشتم یخچال و بعد بردم خونه مامانینا دورهم زدیم به بدنYum2Yum2جاتون خالی1 (111)

[عکس: 20141021091850_1.jpg][عکس: 20141021091907_2.jpg]
[عکس: 20141021092758_IMAG8737.jpg]
[عکس: 20141021092050_IMAG8762.jpg]
پاسخ }
#8
کیک تو تابه دوطرفه بدون واشر ۳۵دقیقه
رویه: پنیر خامه ای یک بسته . خامه قنادی ۲۰۰گرم . ۱/۳پیمانه شیر . پودر ژلاتین ۲ق مرباخوری
رویه کاملا سلیقه ایه من دوست دارم کمی طعم شوری بده ولی یکی بدش میاد



[عکس: 20141124220447_IMG_20141124_100448.jpg]
عروس طبع را زیور ز فکر بکر میبندم
بود کز دست ایامم به دست افتد نگاری خوش
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
تنظیمات گوشیم بهم خوبده بود عکسا زردهHanghead
پایه کیکم با کیک کرمدار آلمانیه و روش هم پنیر ماسکارپونه+خامه شیرین شده
بعد از اینکه کیکم پخت با یه برش افقی نصفشو ورداشتم و مواد رو ریختم و دوباره داخل فر گذاشتم

[عکس: 20141124230253_DSC_0043.jpg]
[عکس: 20141124230512_DSC_0044.jpg]
[عکس: 20141124230620_DSC_0045.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#10
5050باورم نمیشد اینقد خوووشمزه بشهههه ممنون شهرزاد عزیزم تغیراتت فوق العاده بود با بیرونی مو که نمیزنه هیچ واقعا از بیرونیا بهتره2783
دست گلت درد نکنه31

[عکس: 20150412115426_IMG-20150405-WA0014.jpg]

[عکس: 20150412115517_IMG-20150405-WA0047.jpg]
آدمهایی هستند که بودنشان
"حتی مجازی"
به آ
دم آرامش میده!دوستیشون برات حقیقی میشه
و یهو میشن یه قسمت از زندگیت!
ممنون که هستی!Flowerysmile
پاسخ }