خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چیز کیک رنگین کمان

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23858


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
چیز کیک رنگین کمان
[تصویر:  20130202212701__MG_9266.jpg]


برای تهیه این کیک خوشمزه و زیبا به یه لایه کیک اسفنجی و چند لایه پنیری با رنگهای مختلف نیاز داریم
اول کیک اسفنجی:
مواد لازم:

3 عدد تخم مرغ
125 گرم شکر دانه ریز
1/4 قاشق مربا خوری نمک
100 گرم آرد
22 گرم روغن نباتی
22 گرم شیر
1/4 قاشق چایخوری وانیل

روش تهیه:
فر رو با دمای 180C روشن کنین
آرد رو چند بار الک کنین و کنار بذارین
تخم مرغ، نمک، وانیل و شکر رو حدود 8 دقیقه با همزن بزنین
آرد رو به مخلوط اضافه و هم بزنین فقط به اندازه ای که مخلوط بشن
در یک کاسه دیگه، شیر و روغن رو با هم بزنین و بعد به مخلوط بالا اضافه و مخلوط کنین
کف یک قالب 22 سانتی رو با کاغذ روغنی بپوشونین و مواد رو داخلش ریخته به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر قرار بدین
بعد از خارج کردن از فر کیک رو از قالب جدا کنین و بذارین روی پایه تا خنک بشه



حالا لایه های پنیری:
مواد لازم:

120 میلی لیتر شیر
2 عدد زرده تخم مرغ
350 گرم پنیر خامه ای
80 گرم پودر شکر
1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
400گرم خامه فرم گرفته

برای رنگ بندی:
1/8 قاشق چایخوری اسانس توت فرنگی و رنگ خوراکی قرمز
1/8 قاشق چایخوری اسانس لیمو و رنگ خوراکی سبز
1/8 قاشق چایخوری اسانس پرتقال و رنگ خوراکی نارنجی
1/8 قاشق چایخوری اسانس موز و رنگ خوراکی زرد
1/4 قاشق چایخوری اسانس آدامس بادکنکی و رنگ خوراکی آبی
(میتونین اسانسهارو کلا حذف و یا چیز دیگه ای جایگزین کنین و همینطور میتونین رنگ بندی دلخواه خودتون رو اعمال کنین)


روش تهیه:
کیک اسفنجی خنک شده رو دوباره تو قالب کمربندیش برگردونین

پودر ژلاتین رو در کمی آب سرد بریزین و بذارین اسفنجی بشه
شیر، زرده تخم مرغ، پنیر خامه ای، شکر و ژلاتین رو توی کاسه ریخته و روی بخار کتری درحال جوش بذارین و خوب هم بزنین تا کاملا در هم حل بشن و زرده هم با دمای بخار بپزه و مایه غلیظ بشه
بعد بذارین کنار تا خنک بشه و وقتی از گرما افتاد خامه فرم گرفته رو اضافه و مخلوط کنین
مواد رو به 5 قسمت تقسیم کنین و هر کدوم رو با اسانس و رنگ مخصوص خودش مخلوط کنین
لایه اول رو روی کیک بریزین و قالب رو 10 دقیقه در فریزر بذارین و بعد لایه بعد و باز این مراحل رو تکرارا کنین تا آخرین لایه

حالا قالب رو به مدت 4 ساعت در یخچال قرار بدین تا خوب خودشو بگیره
بعد کمربند دور قالب رو باز کنین و با احتیاط به ظرف سرو منتقل،برش بزنین و سرو کنین


[تصویر:  20130202212823__MG_9257.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۶-۱۲-۱۳۹۱, ۱۱:۵۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, رویا سالاری, luna, N-M, tannaz.m, shamiiim, shaghayeghbb, memol.rm, مهرناز مامانی, mansore66, انسی سی, 1368Sheri, elipari, niloofar00, دختر کبریت فروش, ونوسی
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #2
چیز کیک رنگین کمان
[تصویر:  20140218100126_2011-03-11-drcheesecake-586x322.jpg]

مواد لازم برای کراست

بسکوئیت کاملا خرد شده : 2 پ
شکر : 2 ق غ
دارچین : 1/2 ق چ
نمک : 1 پینچ
کره ذوب شده : 6 ق غ


مواد لازم برای فیلینگ

پنیر خامه ای (دمای محیط) : 960 گرم
شکر : 1 و 1/3 پ
وانیل : 2 ق چ
نمک : 1 پینچ
خامه ترش : 1 پ
خامه : 1 پ
تخم مرغ درشت : 4 عدد
رنگ های مجاز خوراکی : قرمز ، آبی ، زرد و سبز


طرز تهیه

1-ابتدا فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.دور و زير قالب کمربندی 23 سانتی رو با فویل بپوشانید.(اینکار باعث میشه آب به کراستتون نفوذ نکنه و خراب نشه)

[تصویر:  20140218102139_2011-03-11-drcheesecake-p...an_500.jpg]

2-بیسکوئیت خرد شده؛شکر،نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید سپس کره ذوب شده را اضافه کرده و با انگشتان تمیزتون با هم خوب مخلوطشون کنید تا فشرده بشه.کراست رو کف قالب کمربندی بریزید و سطح اونو با دستتون یا ته یک لیوان خوب صاف و یکدست و فشرده کنید.

[تصویر:  20140218102622_2011-03-11-drcheesecake-c...dy_500.jpg]

3-کراست رو به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کاملا سرد شود.درجه ی فر را به 165 درجه سانتگراد تغییر دهید.
4-برای درست کردن فیلینگ،پنیر خامه ای را به قطعات کوچک خرد کنید و تقریباٌ 4 دقیقه با همزن بزنید تا نرم شود.سپس شکر را اضافه کنید و همینطور بزنید تا حسابی نرم شود.(4 دقیقه ی دیگر) . وانیل،نمک ،خامه ترش و خامه را به مواد اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود.تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب بزنید.

[تصویر:  20140218103401_2011-03-11-drcheesecake-f...de_500.jpg]

5-وقتی مایه ی پنیری نرم و یکدست شد،به 6 قسمت تقسیمش کنید(در 6 ظرف جدا بریزید) و به هر قسمت رنگ دلخواهتون رو اضافه کنید.(میتونید با ترکیب رنگهایی که دارید رنگهای نارنجی،بنفش و هر رنگ دلخواه دیگه ای رو درست کنید)

[تصویر:  20140218103655_2011-03-11-drcheesecake-a...rs_500.jpg]

6-اول مطمئن بشید که کراست کاملاٌ سرد شده باشد.سپس با رنگ قرمز شروع میکنیم و دقیقاٌ در وسط کراست به آرامی میریزیم.بعد رنگ دلخواه بعدی رو روی قرمز بریزید(دقت کنید که وسط بریزید) و به همین ترتیب تا آخر همه ی رنگ ها را میریزیم.

[تصویر:  20140218104434_2011-03-11-drcheesecake-f...ed_500.jpg]

7-قالب را در یک سینی بگذارید و حدودا تا 3 سانت آب جوش در سینی بریزید.قالب را به همراه سینی در فر با دمای 165 درجه به مدت 1 ساعت و50 دقیقه قرار دهید تا آماده شود.(اگر دیدین روی چیزکیک داره کم کم قهوه ای میشه 5 دقیقه ی آخر روی اون یک فویل قرار بدین)
توی این مدت میتونید به ظرفها برسید1 (49)
[تصویر:  20140218105038_2011-03-11-drcheesecake-l...es_500.jpg]

8- بعد از پخت فر را خاموش کنید ، درشو باز بذارید و اجازه دهید تا 1 ساعت چیزکیک در فر سرد شود.

[تصویر:  20140218105222_2011-03-11-drcheesecake-b...ke_500.jpg]

9-اگر روی چیزکیک تون فویل کشیدید؛به آرومی فویل رو از روی اون بردارید به طوریکه به روی چیزکیک نخوره. چیز کیک رو به مدت 4 ساعت با قالب توی یخچال بگذارید.
10-بعد از 4 ساعت اول دور تا دور کیک را با چاقو جدا کنید و سپس به آرومی فویل دور قالب را نیز جدا کنید و کمربند قالب را باز کنید.


[تصویر:  20140218105625_2011-03-11-drcheesecake-c...ed_500.jpg]

نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
۲۹-۱۱-۱۳۹۲, ۱۰:۵۸ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, elipari, kazemsoft, loyee_15, بي بي گل, قلب, niloofar00, negin.s, ونوسی, vidia
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #3
RE: چیز کیک رنگین کمان
[تصویر:  20140929132032_Rainbow-Cheesecake-Recipe-1-wm-550.jpg]

مواد لازم برای کراست

1 و 1/2 پ بیسکویت پودر شده
1/4 پ شکر دانه ریز
1/4 پ کره ذوب شده

مواد لازم برای چیزکیک

1 پ پنیر خامه ای نرم شده
1 و 1/4 پ شکر دانه ریز
4 عدد تخم مرغ
3/4 پ خامه قنادی
1 ق چ عصاره لیمو
1 ق چ عصاره وانیل
رنگ خوراکی


[تصویر:  20140929131157_Rainbow-Cheesecake-Recipe...wm-550.jpg]

طرز تهیه

کراست : فر را بروی 180 درجه سانتیگراد روشن کرده و کف یک قالب کمربندی 23 سانتی را فویل بکشید و قالب را کمی چرب کرده و کنار بگذارید.بیسکوئیت پودر شده،شکر و کره را با هم مخلوط کرده ودر کف و کناره های قالب پهن کنید .به مدت 7 دقیقه در فر بگذارید سپس روی توری سیمی بگذارید تا سرد شود.
چیزکیک :شکر و پنیر خامه ای را با همزن حسابی بزنید تا نرم شوند.تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ حسابی بزنید.خامه قنادی،عصاره لیمو و وانیل را هم اضافه کرده و بزنید تا مایه حسابی کرمی ونرم شود.
مایه را در 6 ظرف کوچک بریزید و رنگ های خوراکی دلخواهتونو به هر ظرف اضافه کنید.رنگ ها را یکی یکی در قالب روی کراست بریزید و اجازه دهید رنگ قبلی در قالب پخش شود بعد رنگ دیگه رو اضافه کنید.از آخر با سر چاقو یک یا دو دفعه روی رنگ ها طرح موج دار ایجاد کنید.(دقت کنید که رنگ ها با هم مخلوط نشن)توی یک قالب بزرگتر از قالبمون رو کمی آبجوش میریزیم و قالب رو توی اون قرار میدیم(ایجاد حمام)
به مدت 45-50 دقیقه در فر بگذارید سپس فر را خاموش کرده و چیزکیک را داخل فر با دربسته به مدت 1 ساعت قرار میدیم تا کم کم داخل فر سرد شود.بعد از یک ساعت،قالب را از توی قالب آب بیرون آورده و روی توری سیمی میزاریم تا کاملا سرد شود.وقتی سرد شد به مدت حداقل 5 ساعت تا یک شب در یخچال گذاشته سپس سرو کنید.

[تصویر:  20140929133753_Rainbow-Cheesecake-Recipe-wm-550.jpg]
با خامه ی فرم گرفته و کمی ترایفل رنگی چیز کیک رو تزئین و نوش جان کنیدFlowerysmile
[تصویر:  20140929133856_Rainbow-Cheesecake-Recipe-10-wm-550.jpg]
دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
۷-۷-۱۳۹۳, ۰۱:۴۰ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, vidia, kentia, elhaam, نسرین کوچولو, ونوسی, niloofar00, sargooOool



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد