تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چیز کیک شکلاتی کدوحلوایی
#1
[عکس: 20140117104710_1883075716IMG_7468copy2.jpg]

مواد لازم برای کراست


بیسکوئیت داجستیو : 200 گرم
کره (ذوب شده) : 80 گرم
پودر کاکائو : 1 ق غ
شیر : 1 ق غ


مواد لازم برای رویه پنیری

پنیر خامه ای : 500 گرم
پوره کدو حلوایی : 1 پ
شکر : 4 ق غ
تخم مرغ : 3 عدد ( زده شده )
آرد : 3 ق غ
دارچین : 1 ق چ
زنجبیل : 1/2 ق چ
میخک : 1/8 ق چ
جوز : 1/8 ق چ
شکلات تلخ : 100 گرم


طرز تهیه

1-بیسکوئیت ها را خرد کرده و با کره ذوب شده ،شیر و پودر کاکائو مخلوط کنید.با ته قاشق روی مخلوط بکشید تا مواد با هم یکدست و فشرده شوند.این مخلوط رو کف قالب کمربندی 26 سانتی که با کره چرب کردید ،پهن کنید و کنار بگذارید.
2-در یک ظرف دیگر شکر ، آرد ، جوز ،زنجبیل،میخک و دارچین را با هم مخلوط کنید.
3-پنیر خامه ای و پوره کدو را در غذاساز ریخته و با هم مخلوط کنید.سپس مخلوط شکر را به آن به آهستگی اضافه کرده و مخلوط کنید تا کرمی مانند شود.تخم مرغ ها را به مایه اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
4-شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید.حال شکلات را با 250 میلی لیتر از مخلوط پنیری فولد کنید.بقیه ی مخلوط پنیری را روی کراست در قالب بریزید و روی آن با قاشق از مخلوط شکلاتی پنیری همه جای آن بریزید.با چاقو روی آن طرح دلخواه ابر و باد بیندازید.
5-قالب را در فر در دمای 150 درجه سانتیگراد بگذارید.وقتی آماده شد ، با چاقو دورتا دور چیزکیک را جدا کنید و بگذارید در دمای اتاق سرد شود.سپس با سلفون روی آن را بپوشانید و یک شب در یخچال بگذارید و بعد سرو کنید.


[عکس: 20140117111734_1051279579IMG_7507copy2.jpg]

نوش جانFlowerysmile

ترجمه اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }
#2
چیزکیک شکلاتی کدوحلوایی خوووشمزززه ی من27
[عکس: 20161223203541_cheeeessss.jpg]

طرز تهیه 5
اول واسه پایه ی چیزکیک هر کیک شکلاتی که دوست دارید درست کنید.من با دستور گیسو جان درست کردم27
وقتی کیک آماده شد میگذارید در دمای محیط سرد بشه و از وسط برش میزنید و لایه ی زیری رو برای چیزکیک دوباره توی قالب کمربندی میگذارید تا مایه ی پنیری رووش رو آماده کنیم.
خب حالا ۲۵۰ گرم کدو حلوایی پوره شده رو با ۱۰۰ گرم خامه و ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای و یک لیوان پودرشکر و سه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین حل شده در نصف لیوان آب رو مخلوط کنید و روی کیک بریزید و بگذارید یخچال تا آماده بشه.
من چون میخواستم مزه ی کدو حلوایی زیاد معلوم نباشه، پنیر رو دویست گرم ریختم و کدو حلوایی رو ۲۲۰ گرم و خامه ی صبحانه نداشتم به جاش همون مقدار خامه قنادی ریختم ولی از مقدار پودر شکر یکم کم کردم.بسیووور خوشمززه و پرطرفدارررر27333
پاسخ }