خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 30 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چیز کیک لیمویی

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
چیز کیک لیمویی
[تصویر:  99111.JPG]


مواد لازم :
بیسکویت پتی بود یک و نیم بسته
کره ذوب شده 100 گرم

تخم مرغ 3 عدد
پنیر خامه ای 600 گرم

خامه 200 گرم
پودر شکر 1 لیوان
وانیل 1 ق م
نشاسته گندم 3 ق غ سر صاف
اب یک عدد لیمو
پوست رنده شده یک لیمو

حلقه های لیمو برای تزیین روی چیز کیک

طرز تهیه :

ابتدا قالب کمربندی رو با کاغذ روغنی میپوشونیم .
فر رو از قبل با 180 درجه گرم میکنیم .
بیسکویت ها و کره ذوب شده رو میریزیم توی غذاساز و میکس میکنیم تا مثل خمیر بشه . بعد کف قالب مون رو با این خمیر اماده شده میپوشونیم و با دست فشار میدیم . و سطحشو صاف میکنیم .و تا نیم ساعت میزاریم تا توی یخچال بمونه .
پنیر خامه ای و شکر رو با همزن خوب هم میزنیم . بعد به ترتیب خامه –پوست لیمو – ابلیمو – وانیل –نشاسته رو اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم .
اخر سر دونه دونه تخم مرغ ها رو هم به موادمون اضافه میکنیم و زیاد هم نمیزنیم .
بیسکویت و کره اماده شده رو از توی یخچال در میاریم و مواد چیز کیکمون رو روش میریزیم و میزاریم تو فر تا بپزه .
برای اینکه چیز کیک ترک برنداره تو طرف پیرکس کوچولویی اب میریزیم و توی فر میزاریم ... درجه حرارت رو هم زیاد نمیکنیم .و به مدت 40 تا 45 دقیقه میپزیم .
دقت کنین که روی چیز کیک زیاد سرخ نشه . اگه کناره های چیز کیک نلرزه ولی وسط چیز کیک تکون بخوره به این معنی هستش که چیز کیک مون اماده هستش .
در این حالت در فر رو نیمه باز میگذاریم و میزاریم تا کاملا سرد بشه و بعد از تو فر درش میاریم .
بعد حداقل 6 ساعت میزاریم توی یخچال اگه یه شب بمونه که خیلی عالی میشه .
برای اینکه برای دراوردن از قالب کمربندی دچار مشکل نشین ابتدا دور چیز کیک رو توی قالب با چاقو از قالب جدا میکنیم و بعد قالب کمربندی رو جدا میکنیم . اگه این کارو نکنین قشنگ منفجر میشه چیز کیک اینم بگم .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۸-۱۱-۱۳۹۰, ۰۹:۰۱ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, tannaz.m, 1368Sheri
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: چیز کیک لیمویی
[تصویر:  99253.jpg]

مواد لازم برای پایه چیز کیک یا پان چیز کیک :
بیسکویت پتی بور یک و نیم بسته
کره 100 گرم

مواد اصلی چیز کیک :
پنیر خامه ای 800 گرم
پودر شکر یک و نیم لیوان
پوست رنده شده یک لیمو
تخم مرغ 3 عدد
خامه 200 گرم
ارد 1 ق غ سر پر



وانیل 1 ق چ
پودر نارگیل 2 ق غ
اب لیمو 3 ق غ

طرز تهیه :
فر رو با 180 درجه گرم میکنیم . کف قالب کمربندی مون رو با کاغذ روغنی میپوشونیم .

کره و بیسکویت هاز خرد شده رو با هم میریزم تو غذاساز و پوره میکنیم . تا حالت خمیری بگیره بعد تو قالب ریخته و با کمک قاشق یا دست همه جاشو صاف و یکدست میکنیم . و میزاریم توی یخچال تا خودشو بگیره .

پنیر خامه ای و شکر رو با میکسر خوب هم میزنیم . بعد به ترتیب خامه -پوست لیمو – اب لیمو وانیل و ارد رو اضافه میکنیم .و هم میزنیم .
بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و هم میزنیم . زیاد هم نمیزنیم تا پف تخم مرغ ها نخوابه .
اخر سر پودر نارگیل رو هم اضافه میکنیم .

حالا پان چیز کیک رو از یخچال درمیاریم و مایه پنیری مون رو روش میریزیم .


حالا یه نکته اساسی برای کسایی که میترسن چیز کیک شون ترک بخوره . روش بنماری رو که بلدین . یه ظرف بزرگتر از قالب مون رو انتخاب میکنیم وتوش کمی اب میریزیم .. کف قالب رو با کاغذ الومینیومی میپوشونیم تا اصلا جایی برای نفوذ به قالب نمونه . و توی اب میزاریم . و حالا ظرف و قالب توش رو با هم تو فر میزاریم و به مدت 45- 50 دقیقه میپزیم .
قبلا گفته بودم که یه کاسه اب بزارین تو فر ولی اینجوری هم جواب میده .
حالا بعد از مدت زمان پخت چیز میخواهیم بدونیم چیز کیک پخته یا نه ؟
برای امتحانش این نکات مهمه :
کناره های چیز کیک وقتی قالب رو تکون میدیم نباید تکون بخوره و بلرزه ولی وسط چیز کیک میلرزه . چیز کیک کاملا پخته شده .



در فر رو نیمه باز میزاریم ( البته فر دیگه باید خاموش باشه ) و چیز کیک رو میزاریم توش بمونه تا کاملا سرد سرد بشه .

چیز کیک سرد شده رو میزاریم تو یخچال تا حداقل 6 ساعت و حداکثر 24 ساعت استراحت بکنه .

موقعی که میخواهیم از قالب دربیاریم اول کناره های قالب رو با چاقو جدا میکنیم بعد از قالب کمربندی جداش میکنیم .
یادتون باشه اگه اینکارو نکنین موقع باز کردن قالب چیز کیک میشکنه و از هم جدا میشه .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۳-۱۳۹۱ ۰۱:۲۱ صبح، توسط sima.)
۱۴-۳-۱۳۹۱, ۰۱:۰۷ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, tannaz.m, 1368Sheri
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: چیز کیک لیمویی
[تصویر:  97070.JPG]

[تصویر:  97069.JPG]


چیز کیک لیمویی
مواد میانی :
پنیر لابنه کاله 400 گرم
تخم مرغ 3 عدد
ماست چکیده 1.5 لیوان
پودر شکر 1.5 لیوان
ارد 2-3 ق غ
وانیل

مواد لازم برای پان چیز کیک :
کره 2 ق غ
بیسکویت پتی بور 2 بسته

مواد لازم برای سس البالویی :
البالو بدون هسته نیم کیلو
اب 3 لیوان
شکر 1 فنجان
نشاسته 1 ق غ

طرز تهیه :

فر را با 180 درجه گرم میکنیم .
بیسکویتها رو پودر کرده با کره مخلوط میکنیم . و کف قالب کمربندی ریخته و سطحش را صاف میکنیم .


[تصویر:  97067.JPG]


[تصویر:  97066.JPG]

[تصویر:  97065.JPG]



تخم مرغ و شکر را با دور تند همزن 5-7 دقیقه میزنیم .

[تصویر:  97064.JPG]

[تصویر:  97063.JPG]

ماست چکیده – وانیل و پنیر را اضافه کرده هم میزنیم .

[تصویر:  97062.JPG]

[تصویر:  97061.JPG]


ارد را اضافه کرده ، هم میزنیم بعد مایه چیز کیک را روی بیسکویتها ریخته و در فر به مدت 40 – 45 دقیقه میپزیم .

[تصویر:  97060.JPG]

[تصویر:  97059.JPG]


[تصویر:  97058.JPG]

[تصویر:  97057.JPG]

بعد از این مدت روی چیز کیک کمی طلایی شده و وسط چیز کیک کمی حالت لرزان خواهد داشت . در فر را نیمه باز گذاشته و اجازه میدیم تا چیز کیک کاملا در فر سرد بشه .
و 24 ساعت اجازه میدیم تا استراحت بکنه ( این مدت برای لذیذ تر شدن چیز کیک لازمه )




مواد لازم برای سس لیمویی :
پوست رنده شده 2 لیمو
اب 2 تا لیمو
اب 3 لیوان
زرده تخم مرغ 2 عدد
شکر 10 ق غ
نشاسته 2 ق غ
وانیل

طرز تهیه :
تمام مواد را با همزن خوب میکس کرده با حرارت متوسط مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه . از روی حرارت برداشته و با فاصله هم میزنیم .تا کرم رویه نبنده بعد کرم سرد شده مون رو روی چیز کیک ریخته و با پودر نارگیل تزیین کرده وسرو میکنیم .

[تصویر:  97068.JPG]
دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۲-۱۱-۱۳۹۱, ۱۰:۱۶ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, 1368Sheri, mamane kiana, مرجان بانو24=12, negin.s



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد