تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چیز کیک نیویورکی
#1
[عکس: 20140102192003_6210400724_d2a42baa83_z.jpg]

مواد لازم برای کراست

گراهام کراکر یا بیسکوئیت داجستیو یا هر نوع کوکی آرد گندم :11-14 عدد
کره (دمای محیط ): 6 ق غ
کره برای چرب کردن قالب(دمای محیط )
شکر : 2 ق غ
نمک : 1 پینچ


مواد لازم برای لایه پنیری

پنیر خامه ای فیلادلفیا یا هر نوع پنیر خامه ای(دمای محیط) : 1590 گرم
شکر : 2 و 1/4 پ
آرد : 1/2 پ
خامه ترش sour cream(دمای محیط) : 1 پ
عصاره وانیل : 1و 1/2 ق چ
تخم مرغ درشت (دمای محیط) : 5 عدد

[عکس: 20140102200505_6209890337_6623de0a80_z.jpg]

طرز تهیه

1-فر را بروی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
2-دیواره ها و کف قالب کمربندی را با کره کاملا چرب کنید.
3-بیرون قالب رو کاملا با فویل ضخیم بپوشونید.

[عکس: 20140102200420_7105871051_401e2aa001_z.jpg]

4-کوکی ها (بیسکوئیت ها )را در غذاساز پودر می‌کنیم. کره را بر روی شعله خیلی کم گاز آب میکنیم.بیسکوئیت‌ پودرشده را با کره ،شکر و نمک در ظرفی خوب مخلوط می‌کنیم تا کره کاملا به خورد بیسکوئیت‌ها برود.

[عکس: 20140102201131_6959819286_cbb3df7d99.jpg]
[عکس: 20140102202008_Untitled.jpg]

5-مخلوط بیسکوئیت را به قالب کمربندی (26 سانتی‌متری) منتقل کنید و در کف قالب به‌طور یکنواخت پهن کنید و سپس با کف دست یا کف یک لیوان کمی فشار دهید تا بهتر کف قالب پهن شود و بافت منسجمی به خود بگیرد.

[عکس: 20140102202522_7105904013_b5b6bda7e8.jpg]

6-قالب را 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.سپس برای 15 دقیقه نیز در فر بگزارید تا کراست فرم بگیرد.بعد از اینکه از فر درآوردید بگزارید تا در دمای محیط کاملا سرد شود.(اگر چیزی از مخلوط بیسکوئیتی تان اضافه مونده بود،میتونید ته چندتا قالب کاپ کیک بریزید.

[عکس: 20140102202934_6959834954_08ba813eea.jpg]

7-حال در یک کاسه ی بزرگ ، با سرعت متوسط همزن،پنیر خامه ای را تقریبا 3 دقیقه بزنید تا یکم فرم بگیره.
8-در یک ظرف دیگه ، آرد و شکر رو با هم مخلوط کنید . حالا مخلوط شکر و آرد را به پنیر خامه ای اضافه کرده و با سرعت کم همزن بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.
9-خامه ترش و وانیل را اضافه کرده و همینطور به زدن ادامه میدهیم.
10- تخم مرغ ها را هم به مخلوط اضافه کرده و در حدی میزنیم که مخلوط شوند.(بیش از حد نزنید)
11-مخلوط پنیری را بروی کراست در قالب ریخته و قالب رو توی یک سینی بزرگتر میگزاریم و تا 3-4 سانت آب جوش در سینی میریزیم و قالب رو با سینی توی فر میگزاریم و بعد از 45 دقیقه که در فر بود،درجه ی فر رو به 170درجه میرسونیم و میزاریم 30 دقیقه دیگه هم توی فر بمونه.

[عکس: 20140102204545_7105940773_1d646a7d88.jpg]
[عکس: 20140102204611_7105940653_17d0232cbd.jpg]
[عکس: 20140102204640_6959882426_73313ce3e2.jpg]

12-بعد فر را خاموش کنید ولی چیزکیک را بیرون نیارید.بزارید توی فر خاموش با در نیمه باز تا 1 ساعت دیگه بمونه.بعد از فر بیارید بیرون.

[عکس: 20140102204911_6959882560_f7247d6a09.jpg]

13-برای بیرون آوردن از قالب ، ابتدا دور تا دور کیک را با کارد جدا کنید و بعد جدا کنید.حداقل 8 ساعت در یخچال بزارید و بعد سرو کنید.همچنین برای قاچ کردن چیزکیک ، چاقو را زیر آب داغ بگیرید و با یک حوله تمیز خشک کنید و بعد قاچ کنید و برای هر قاچ جدید هم چاقو را با حوله تمیز کنید.اینکار باعث میشه تیکه های کیک به چاقو بر اثر برش نچسبه و چیزکیک شکیل تری با برش های منظم داشته باشید.


[عکس: 20140102205506_header_ninerbakes_best_ne...60x330.jpg]
[عکس: 20140102205836_new-york-style-cheesecake...nal-02.jpg]

نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }
#2
Package_favorite 
[عکس: 20140113085329_ff19ac6e-3505-4015-9d5f-606f12014d89.jpg]
مواد لازم برای زیر چیز کیک :
بیسکوییت های شکلاتی 2/5 پیمانه
کره 50 گرم

مواد لازم برای فیلینگ :
پنیر خامه ای نرم 1 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شکلات سفید 1/5 پیمانه
خامه زده شده 1 پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای سس شکلات :
شکلات تلخ 1/3 پیمانه
کره 1 قاشق غذاخوری
آب جوش1/4 پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
شربت ذرت 3 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2قاشق چایخوری

طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم سپس داخل قالب را با کاغذ روغنی میپوشانیم بعد بیسکوییت هارا با کره داخل غذا ساز ریخته و مخلوط میکنیم و داخل قالب ریخته به مدت 10 دقیقه درون فر میگذاریم و سپس بیرون میاوریم .

طرز تهیه فیلینگ :
پنیر خامه ای را در یک ظرف بزرگ با سرعت متوسط هم زن میزنیم تا صاف و یکدست شود به ارامی شکر را اضافه میکنیم و به همزدن ادامه میدهیم بعد تخم مرغ را اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم به سرعت همزن اضافه میکنیم و تکه های شکلات سفید را که از قبل کمی روی حرارت نرم کردیم و و خامه و وانیل را هم مخلوط میکنیم و روی بیسکوییت ها میریزیم سپس داخل فر روشن با دمای 325 درجه فارنهایت به مدت 55 تا 65 دقیقه میپزیم سپس فر را خاموش کنید و بگذارید 30 دقیقه کیک به همان حال داخل فر بماند در این مدت از باز کردن در فر خودداری کنید سپس از فر بیرون بیاورید و روی پایه سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود بعد از خنک شدن به مدت 4 ساعت درون یخچال قرار دهید تا فرم بگیرد.

طرز تهیه سس شکلات :
در ظرف کوچکی روی حرارت ملایم گاز تکه های شکلات تلخ را با یک قاشق کره و آب جوش بگذارید تا 5 دقیقه بماند ارام هم بزنید تا یکدست شود سپس 3/4 پیمانه شکر و شربت ذرت را اضافه کنید سپس ارام هم بزنید تا سس یکدستی به دست اید در اخر وانیل را اضافه کنید هم بزنید و از روی حرارت بردارید بگذارید کمی خنک شود.
بعد از خنک شدن سس چیز کیک را از یخچال بیرون بیاورید و سس را روی چیز کیک بریزید و دوباره به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید .
دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }