خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چیز کیک پرتقالی

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
چیز کیک پرتقالی
[تصویر:  99314.jpg]

مواد لازم برای پاند چیز کیک :
بیسکویت پتی بور یک و نیم بسته
کر ذوب شده 60 گرم
شیر 2 ق غ

دیگر مواد لازم ک
پنی خامه ای 400 گرم
پودر شکر 1.5 لیوان ( اگر میخواین کم شیرین باشه یک لیوان م میتونین استفاده کنین )
خامه پاستوریزه200 گرم
پوست رنده شده یک پرتقال
اب پرتقال 4 ق غ
وانیل 1 ق چ
ارد 3 ق غ
پودر نارگیل 2 ق غ
تخم مرغ کوچک 3 عدد ( تخم مرغ ها بزرگ باشن 2 عدد )
چیپس شکلات یا شکلات معمولی خرد شده 1 لیوان
طرز تهیه :
کف قالب کمر بندی 24 سانتی رو با کاغذ روغنی میپوشونیم .
فر رو با 180 درجه روشن میکنیم .
بیسکویتها رو تو غذاساز ریخته و پودرشون میکنیم . کره و شیر رو بهش اضافه کرده و با هم خوب میکس میکنیم .
قالب رو برداشته و بیسکویتها رو توش ریخته و سعی میکنیم تا بیسکویتها به طور یکسان قالب رو بپوشونن و با قاشق یا دست سطحش رو صاف میکنیم .
بعد تو یخچال میزاریم تا خودشو بگیره .
پنیر – پوست پرتقال و شکر رو با همزن میزنیم تا با هم مخلوط بشن ..
بعد به ترتیب خامه – شکر و اب پرتقال – وانیل و ارد رو اضافه میکنیم و هم میزنیم .
بعد پودر نارگیل رو اضافه میکینم . بعد از اون تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده و اینبار با همزن دستی تند تند هم میزنیم .
بیسکویتهای تو قالب رو از یخچال دراورده و مایه اماده شده مون رو روش میریزیم .
بعد شکلات ها مونو روش میپاشیم .
کف قالب مون رو از قسمت بیرون با کاغذ الومنیومی میپوشنویم و تو سینی فر کمی اب ریخته و قالب مون رو توش میزاریم . و به این شکل میزاریم تو فر گرم مون .
تقریبا 1 ساعت تو فر میپزیم . قسمت وسطش کمی تکون بخوره نگران نباشین چیز کیک ما پخته .
در فر رو نیمه باز میزاریم تا چیز کیک مون تو فر کاملا سرد بشه . بعد یه شب میزاریم تو یخچال بمونه و فردا برای سرو حاضر هستش.

[تصویر:  99313.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-۱۱-۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ صبح، توسط 1368Sheri.)
۳۱-۳-۱۳۹۱, ۰۲:۵۰ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, 1368Sheri, negin.s
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: چیز کیک پرتقالی و شکلاتی
چیز کیک پرتقالی بدون فر

[تصویر:  97030.jpg]

مواد لازم :
ارد 1 لیوان
کره 80 گرم
شکر 3 ق غ

مواد لازم برای قسمت پنیری :
پنیر خامه ای 800 گرم
شکر 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
خامه 200 گرم
وانیل
اب پرتقال نصف لیوان
پوست 1 عدد پرتقال رنده شده
نشاسته ذرت 2 ق غ

طرز تهیه :
ابتدا ارد و شکر را با هم مخلوط میکنیم و کره سرد را اضافه کرده و با نوک انگشتامون کره را با مواد قبلی مخلوط میکنیم .
خمیر بدست امده رو در قالب کمربندی ریخته و با دست خوب فشار میدیم . در فر با 170 درجه تا زمانی که طلایی بشه میپزیم .
1 ق چ از پوست پرتقال را برای تزیین روی چیز کیک کنار میزاریم .
خامه رو گرم میکنیم نمیجوشونیم . ! مابقی پوست پرتقال را داخل خامه ریخته وهم میزنیم و میزاریم کنار .
تخم مرغ و شکر را 15 تا 20 دقیقه با همزن میزنیم .
خامه – اب پرتقال – وانیل و نشاسته را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگه هم میزنیم .
این مواد را در قابلمه بزرگی ریخته . پنیر را اضافه میکنیم .
با حرارت متوسط مدام هم میزنیم . همراه با گرم شدن پنیرها داخل مایه حل شده و مایه صافی بدست میاریم .
وقتی پنیر ذوب شد مایه مون زود غلیظ خواهد شد . اینجا باید دقت کنیم که ته نگیره و همزدن را فراموش نکنیم . وقتی به غلطت فرنی رسید از روی حرارت برمیداریم و هم میزنیم .
بلافاصله روی خمیر پخته شده داخل قالب ریخته و سطحش را صاف میکنیم و پوست پرتقال را روش ریخته و اجازه میدیم تا به دمای محیط برسه و سرد بشه .
بعد روش را با کاغذ روغنی میپوشونیم و چند جای کاغذ رو سوراخ سوراخ میکنیم و ب مدت 8-10 ساعت در یخچال میزاریم .
قبل از اینکه چیز کیک را از قالب جدا کنیم کناره هاش را با یک چاقو نوک تیز گرم شده ، از قالب جدا کرده و به ظرف سرو منتقل میکنیم .
پاقو را شسته و بعد از هر برش تمیز کرده و برش دیگری میزنیم .

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۵-۱۱-۱۳۹۱, ۰۲:۳۲ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mamane kiana, Galaxy, پارانزیم, مرجان بانو24=12, 1368Sheri



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد