خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چیز کیک ژاپنی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
چیز کیک ژاپنی
[تصویر:  20120906235302_4.jpg]


مواد لازم:
پنیر خامه ای 300 گرم
کره 45 گرم
زرده تخم مرغ 57گرم (برابر با 3 زرده)
20 گرم شکر
آرد ذرت 11 گرم
شیر 150 گرم
سفیده تخم مرغ 95 گرم (3 عدد سفیده تخم مرغ)
شکر 55 گرم
قالب گرد 18 سانتی با کف ثابت(از قالب درزدار و کمربندی اصلا استفاده نکنین)

روش تهیه:
قبل از شروع آماده کردن مواد، کاغذ روغنی رو حدود سه سانت بلند تر از ارتفاع قالبتون ببرین و توی قالبتون پهن کنین طوریکه تمام دیدواره قالب رو بپوشونه و مواد توی این کاغذ ریخته بشه و قالب فقط نقش نگهدارنده داشته باشه

فر رو با دمای 180 درجه روشن کنین

سفیده هارو توی فریزر قرار بدین جوریکه منجمد نشه فقط لبه های اطراف ظرف ببنده

آرد ذرت رو الک کنین

پنیر خامه ای رو 15 ثانیه توی ماکرو فر بذارین تا نرم بشه ولی به هیچ وجه نباید گرم بشه
اگه پنیرتون بافتش نرمه نیازی به این کار نیست

یه کاسه بزرگ رو روی یه دیگ در حال جوش قرار بدین و کره رو توی کاسه بذارین تا به روش بن ماری ذوب بشه و بعد پنیر رو اضافه و بزنین تا بخوبی ترکیب بشن

توی یه کاسه دیگه زرده تخم مرغ رو با 20 گرم شکر خوب بزنین و بعد آرد ذرت رو ریخته بزنین

شیر رو بذارین روی حرارت تا جوش بیاد و بعد شیر رو به ظرف زرده تخم مرغ و شکر که روی بخار گذاشتین اضافه کنین و خوب مخلوط کنین و بعد این ترکیب رو به مخلوط کره و پنیر اضافه و خوب بزنین تا یکدست بشه

[تصویر:  20120906233238_8.jpg]

حالا نوبت سفیده س
55 گرم پودر شکر رو کم کم بهش اضافه کنین و با سرعت متوسط همزن حدود 2 دقیقه بزنین همینطور کم کم شکر رو اضافه وبزنین تا سفیده کاملا فرم بگیره و اپه ظرف رو برگردونین از ظرف نریزه

حالا ¼ سفیده رو به ترکیب پنیری اضافه کنین و هم بزنین و همینطور کم کم سفیده رو اشافه و مخلوط کنین تا پفش نخوابه
بعد ترکیب رو توی قالب بریزین

[تصویر:  20120906233309_7.jpg]
[تصویر:  20120906234038_6.jpg]

حالا قالب رو توی حمام آب گرم باید بذاریم:
قالب رو بذارین توی سینی گودی و توی سینی آب جوش بریزین جوریکه تا نصف قالب بالا بیاد
کیک رو به مدت 15 دقیقه با این شرایط در دمای 180 درجه بذارین و بعد دمای فر رو به 160 درجه کاهش بدین و 25 دقیقه بذارین بپزه تا روی کیک طلایی بشه
بعد فر رو خاموش کنین و لی درش رو باز نکنین و بذارین کیک 40 دقیقه توی همون وضعیت داخل فر باقی بمونه

[تصویر:  20120906234500_5.jpg]

دقت داشته باشین که کیک بعد از زمان خاموش شدن هم با کمک گرمای محیط به پختش ادامه میده پس در فر رو تا 40 دقیقه به هیچ وجه باز نکنین

اگه بعد از 25 دقیقه دیدین هنوز کیک طلایی نشده فقط تا زمانیکه روی کیک طلایی بشه صبر کنین و بعد فر رو خاموش و 40 دقیقه زمان بدین و از روشن گذاشتن بیشتر فر خودداری کنین


[تصویر:  20120906234530_3.jpg]

بعد از طی این مدت کیک رو از قالب خارج کرده و روی پایه توری قرار بدین تا کاملا سرد بشه و بعد 4 5 ساعت داخل یخچال قرار بدین و بعد از این مدت سرو کنین
کیکی بینهایت لذیذ آماده سروه نوش جان


[تصویر:  20120906234913_1.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۷-۶-۱۳۹۱, ۰۱:۲۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
*sadaf*, 1368Sheri, nazgitta, نم نم بارون, Atefe joon, mahsan3, niloofar00
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: چیز کیک ژاپنی
توی قالب مستطیلی هم میشه درستش کردااا
نمیخواین امتحان کنینSwear

[تصویر:  20120926000108_IMG_3573.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۵-۷-۱۳۹۱, ۰۱:۳۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, nazgitta, parza, Atefe joon, mahsan3, niloofar00
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
58
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 474


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: چیز کیک ژاپنی
پروژه شکست خورده چیز کیک ژاپنی Hanghead
درجه حرارتش رو یه کم بیشتر کردم .... یه ربع بیشتر از زمانی که تو دستور بود حرارت رو روشن گذاشتم
ولی بازم روش طلایی نشد ....HangheadHangheadHanghead

خیلی زحمتش زیاد بود .... حیف روش طلایی نشد Sigh

برخلاف ظاهرش مزه اش عاااااااااااااالی بود ... تو دهن آب میشه ...DreamyeyesfDreamyeyesfDreamyeyesf


[تصویر:  20121103132627_IMG_0474.JPG]
امضای *azar*
گر خدا بنده نواز است به خلقم چه نیاز
می کشم ناز یکی تا به همه ناز کنم
۱۳-۸-۱۳۹۱, ۰۴:۰۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از *azar* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
*sadaf*, nazgitta, Galaxy, Atefe joon, mahsan3, niloofar00
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
917
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1439


محل سکونت : کرج
ارسال: #4
RE: چیز کیک ژاپنی
فکر کنم آذر جون برای طلایی شدن روش باید گریل فر رو روشن کنی تا طلایی بشهFlowerysmile
امضای بانوی مهر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-۹-۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ صبح، توسط Galaxy.)
۱۶-۸-۱۳۹۱, ۰۶:۱۸ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
460
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 3661


محل سکونت : جنوب البته موقتی
ارسال: #5
RE: چیز کیک ژاپنی
چیز کیک خوشمزه من 12
البته من به جای شیر، خامه زدم و البته قالبم 22 سانتی بود واسه همین پفش کم شد . 16
وقتی میخوری پنبه ای و نرمه 3 یه احساس خاصی داره ، باید بپزید بخورید تا احساس کنید84
عکسای من در زوایای مختلف

[تصویر:  20150524101857_2.jpg]

[تصویر:  20150524102327_3.jpg]

[تصویر:  20150524102357_1.jpg]
83
امضای nazgitta
[تصویر:  20151225233921_m.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳-۳-۱۳۹۴ ۰۹:۳۳ صبح، توسط nazgitta.)
۳-۳-۱۳۹۴, ۰۹:۲۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
20 کاربر از nazgitta به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mohammad reza, مریم خانومی 1, Galaxy, الهه بانو93, maryam_1, رز ابی12, 1368Sheri, negare, ساینا70, مهرناز مامانی, atiyeh khanoomi, nasimbahari, نم نم بارون, parza, mayok, Atefe joon, azam1360, mahsan3, niloofar00, پرند

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
667
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 4456


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: چیز کیک ژاپنی
[تصویر:  20150603160251_DSC_0692.jpg]
خیلی خوش طعمه .از بابت دستورش متشکرم83 من ترازو نداشتم و حدودی اندازه هاشو ریختم خداروشکر خوب دراومد.(87)
امضای mahsan3
[تصویر:  20151205084337_ilove-khoda-photokade-3.jpg]
۱۳-۳-۱۳۹۴, ۰۳:۰۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از mahsan3 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
الهه بانو93, ساینا70, Atefe joon, مهرناز مامانی, nazgitta, رز ابی12, azam1360, negare, yasamin zahra, مرضی سادات, Galaxy, niloofar00, پرند



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد