تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چیز کیک ژاپنی
#1

[عکس: 20120906235302_4.jpg]


مواد لازم:
پنیر خامه ای 300 گرم
کره 45 گرم
زرده تخم مرغ 57گرم (برابر با 3 زرده)
20 گرم شکر
آرد ذرت 11 گرم
شیر 150 گرم
سفیده تخم مرغ 95 گرم (3 عدد سفیده تخم مرغ)
شکر 55 گرم
قالب گرد 18 سانتی با کف ثابت(از قالب درزدار و کمربندی اصلا استفاده نکنین)

روش تهیه:
قبل از شروع آماده کردن مواد، کاغذ روغنی رو حدود سه سانت بلند تر از ارتفاع قالبتون ببرین و توی قالبتون پهن کنین طوریکه تمام دیدواره قالب رو بپوشونه و مواد توی این کاغذ ریخته بشه و قالب فقط نقش نگهدارنده داشته باشه

فر رو با دمای 180 درجه روشن کنین

سفیده هارو توی فریزر قرار بدین جوریکه منجمد نشه فقط لبه های اطراف ظرف ببنده

آرد ذرت رو الک کنین

پنیر خامه ای رو 15 ثانیه توی ماکرو فر بذارین تا نرم بشه ولی به هیچ وجه نباید گرم بشه
اگه پنیرتون بافتش نرمه نیازی به این کار نیست

یه کاسه بزرگ رو روی یه دیگ در حال جوش قرار بدین و کره رو توی کاسه بذارین تا به روش بن ماری ذوب بشه و بعد پنیر رو اضافه و بزنین تا بخوبی ترکیب بشن

توی یه کاسه دیگه زرده تخم مرغ رو با 20 گرم شکر خوب بزنین و بعد آرد ذرت رو ریخته بزنین

شیر رو بذارین روی حرارت تا جوش بیاد و بعد شیر رو به ظرف زرده تخم مرغ و شکر که روی بخار گذاشتین اضافه کنین و خوب مخلوط کنین و بعد این ترکیب رو به مخلوط کره و پنیر اضافه و خوب بزنین تا یکدست بشه

[عکس: 20120906233238_8.jpg]

حالا نوبت سفیده س
55 گرم پودر شکر رو کم کم بهش اضافه کنین و با سرعت متوسط همزن حدود 2 دقیقه بزنین همینطور کم کم شکر رو اضافه وبزنین تا سفیده کاملا فرم بگیره و اپه ظرف رو برگردونین از ظرف نریزه

حالا ¼ سفیده رو به ترکیب پنیری اضافه کنین و هم بزنین و همینطور کم کم سفیده رو اشافه و مخلوط کنین تا پفش نخوابه
بعد ترکیب رو توی قالب بریزین

[عکس: 20120906233309_7.jpg]
[عکس: 20120906234038_6.jpg]

حالا قالب رو توی حمام آب گرم باید بذاریم:
قالب رو بذارین توی سینی گودی و توی سینی آب جوش بریزین جوریکه تا نصف قالب بالا بیاد
کیک رو به مدت 15 دقیقه با این شرایط در دمای 180 درجه بذارین و بعد دمای فر رو به 160 درجه کاهش بدین و 25 دقیقه بذارین بپزه تا روی کیک طلایی بشه
بعد فر رو خاموش کنین و لی درش رو باز نکنین و بذارین کیک 40 دقیقه توی همون وضعیت داخل فر باقی بمونه

[عکس: 20120906234500_5.jpg]

دقت داشته باشین که کیک بعد از زمان خاموش شدن هم با کمک گرمای محیط به پختش ادامه میده پس در فر رو تا 40 دقیقه به هیچ وجه باز نکنین

اگه بعد از 25 دقیقه دیدین هنوز کیک طلایی نشده فقط تا زمانیکه روی کیک طلایی بشه صبر کنین و بعد فر رو خاموش و 40 دقیقه زمان بدین و از روشن گذاشتن بیشتر فر خودداری کنین


[عکس: 20120906234530_3.jpg]

بعد از طی این مدت کیک رو از قالب خارج کرده و روی پایه توری قرار بدین تا کاملا سرد بشه و بعد 4 5 ساعت داخل یخچال قرار بدین و بعد از این مدت سرو کنین
کیکی بینهایت لذیذ آماده سروه نوش جان


[عکس: 20120906234913_1.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
توی قالب مستطیلی هم میشه درستش کردااا
نمیخواین امتحان کنینSwear

[عکس: 20120926000108_IMG_3573.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
پروژه شکست خورده چیز کیک ژاپنی Hanghead
درجه حرارتش رو یه کم بیشتر کردم .... یه ربع بیشتر از زمانی که تو دستور بود حرارت رو روشن گذاشتم
ولی بازم روش طلایی نشد ....HangheadHangheadHanghead

خیلی زحمتش زیاد بود .... حیف روش طلایی نشد Sigh

برخلاف ظاهرش مزه اش عاااااااااااااالی بود ... تو دهن آب میشه ...DreamyeyesfDreamyeyesfDreamyeyesf


[عکس: 20121103132627_IMG_0474.JPG]

گر خدا بنده نواز است به خلقم چه نیاز
می کشم ناز یکی تا به همه ناز کنم
پاسخ }
#4
فکر کنم آذر جون برای طلایی شدن روش باید گریل فر رو روشن کنی تا طلایی بشهFlowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
چیز کیک خوشمزه من 12
البته من به جای شیر، خامه زدم و البته قالبم 22 سانتی بود واسه همین پفش کم شد . 16
وقتی میخوری پنبه ای و نرمه 3 یه احساس خاصی داره ، باید بپزید بخورید تا احساس کنید84
عکسای من در زوایای مختلف

[عکس: 20150524101857_2.jpg]

[عکس: 20150524102327_3.jpg]

[عکس: 20150524102357_1.jpg]
83
[عکس: 20151225233921_m.jpg]
پاسخ }
#6
[عکس: 20150603160251_DSC_0692.jpg]
خیلی خوش طعمه .از بابت دستورش متشکرم83 من ترازو نداشتم و حدودی اندازه هاشو ریختم خداروشکر خوب دراومد.(87)
[عکس: 20151205084337_ilove-khoda-photokade-3.jpg]
پاسخ }
#7
2727
[عکس: 20161119141238_20161022_142953.jpg]
[عکس: 20161119141354_20161022_143020.jpg]
اگر ذره بین نگاه قوی باشد ، در تمام صفحه های ورق خورده زندگی اثر انگشت خدا دیده میشود !
پاسخ }
#8
3

[عکس: 20170509130438_IMG_20170508_121942.jpg]

83
[عکس: 20151225233921_m.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...