خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 23 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چیز کیک ژله ای

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
Bell چیز کیک ژله ای
این چیز کیک احتیاجی به فر و این حرفا نداره و فقط باید توی یخچال باشه
مقادیرش شاید بعضی هاش دقیق نباشه چون چشمیه

مواد لازم :
طبقه اول:
بیسکوییت پتی بور : 1 بسته
کره : 50 یا 60 گرم (مهم اینه که کره باعث جسبندگی بیسکوییت ها بشه)
شکر: کمی

طبقه دوم
خامه : 200 گرم
شیر : به میزان لازم (نباید خیلی شل یا سفت باشه باشد کمی غلیظ باشه)
بودر خامه : 1 بسته
زله اناناس : 1 بسته ( من به جای زله اناناس تا حالا زله لیمو و بودر کارامل هم استفاده کردم مزه اش خیلی فرق نداره)
کمبوت اناناس

طبقه سوم
زله : 1 بسته

طرز تهیه :
کره رو بیرون یخچال میگذاریم تا کمی نرم شود در این فاصله بیسکوییت ها را پودر می کنیم (من توی مولینکس بیسکوییت ها رو میریزم و بودر میکنم) بعد که پودر شد کره نرم را به ان اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا بیسکوییت و کره کاملا با هم امیخته بشن بعد کمی شکر به ان اضافه می کنیم و در ظرف مورد نظر میریزیم و به مدت 1 ساعت در یخچال میگذاریم.

برای طبقه دوم پودر خامه و شیر را با همزن خیلی خوب میزنیم بعد خامه و پودر زله را هم اضافه میکنیم و میزنیم تا یک دست شود. روی بیسکوییتهایی که 1 ساعت در یخچال بودن تکه های کمپوت اناناس را قرار میدیم و مخلوط طبقه دوم رو روی بیسکوییت و کمبوت میریزسم ( ارام میریزیم تا تکه های کمپوت خیلی جا به جا نشن) بعد باز 1 ساعت تا 2 ساعت در یخچال می گذاریم تا سفت شود.

براي طبقه سوم يه زله (ترجیحا قرمز باشه) را با 1 لیوان اب گرم و نیم لیوان اب سرد اماده می کنیم و میگذاریم خنک شود وقتی خوب خنک شد روی طبقه دوم میریزیم و در یخچال می گذاریم تا زله خودش را ببندد و بعد اماده است.

* از زله توت فرنگی هم میتوان استفاده کرد وتوش موز های خورد شده هم گذاشت


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱-۱۲-۱۳۹۰ ۱۱:۴۷ عصر، توسط Galaxy.)
۲۳-۶-۱۳۹۰, ۰۹:۴۹ صبح
نقل قول
7 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nasim88, atii, پارانزیم, مهرناز مامانی, maryam1352, Atefe joon, زهرا77
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,012
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1402


محل سکونت :
ارسال: #2
چیز کیک ژله ای
من اینجوری درست میکنم
کیک پایه ( کیک پرتقالی)
دستور مافین پرتقالی گیسو جون
مواد دسر
200 گرم خامه
200 گرم پنیر خامه ای
دو بسته ژله پرتقال


همان مواد مافین رو درست می کنم ولی در مافین نمیریزم داخل قالب میریزم
وقتی کیک پخت میذارم سر بشه
در این زمان 200 گرم خامه و پنیر رو با هم میزنم بعد یه بسته ژله رو با نصف لیوان آب داغ و نصف لیوان آب سرد آماده و بهش اضافه می کنم
حالا دسر آماده رو روی کیک که داخل قالب کمربندی است میریزم
داخل یخچال میذارم حدود 1 ساعت تا سفت بشه
یه بسته ژله دیگه رو هم با یه لیوان آب داغ آماده می کنم و میذارم یه کم خنک بشه
وقتی از یخچال در میارم روشو تزئین می کنم
و در نهایت روی چیز کیک می ریزم و میذارم در یخچال تا خنک بشه
[تصویر:  20120922094121_DSC00130.JPG]
۱-۷-۱۳۹۱, ۱۱:۱۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از مامان علی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, پارانزیم, 1368Sheri
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
96
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 332


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: چیز کیک ژله ای
این چیز کیک منه البته با پایه ی کیک که به نطر من خیلی دلچسب تر از پایه ی بیسکوییته.
[تصویر:  20121207145311_DSC05165.JPG]

[تصویر:  20121207145013_DSC05179.JPG]
لایه اول کیک آلبالویی.روش پنیر خامه ای+خامه+ماست+شکر+
پودر ژلاتین+وانیل. لایه آخر ژله ی هندونه.
فوق العاده میشه.Yum2Yum2Yum2
البته میخواستم ابتدا تو ظرفم سلفون بکشم تا چیز کیک رو از قالب خارج کنم ولی یادم رفتHanghead
[تصویر:  20121207144648_DSC05180.JPG]
امضای Nazanin tooti
اینستاگرام من nazanintooti :33
خوشحال میشم بهم سر بزنید:
۱۷-۹-۱۳۹۱, ۰۵:۲۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از Nazanin tooti به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nasim88, Galaxy, atii, 1368Sheri, ای سوره, عسل بلا, پارانزیم, NAHID.V, maryam1352, elipari, Atefe joon, minoo_rm
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5218


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
چیز کیک ژله ای
چیز کیک لیمویی [تصویر:  20121215223442_namber1382.jpg]
من برای این چیز کیک از خمیر تارت استفاده کردم و به خاطر اینکه از طعم خامه خوشم نمی یاد جاش از ماست پرچرب استفاده کردم.

مواد لازم برای خمیر تارت:
زرده تخم‌مرغ دو عدد
کره 150 گرم
آرد 2.5 پيمانه
بيكينگ پودر نصف قاشق چايخوري
پودر قند نصف پيمانه
وانيل 4/1 قاشق چايخوري
نمك 8/1 قاشق چايخوري
آب خنک به ميزان لازم

مواد لازم برای پایه پنیری:
پنیر خامه ای: 400 گرم
شکر: 100 گرم
ماست شیرین:150 گرم
پودر ژلاتین: 1.5 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای ژله لیمو:
شکر: یک قاشق غذاخوری
آب لیمو: 1/4پیمانه
پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری
آب جوش: 1 پیمانه
شیر:1/2 پیمانه
رنگ خوراکی سبز: 2 تا3 قطره

روش تهیه خمیر آرد ،بکینگ پودر،پودر قند،وانیل و نمک را با هم مخلوط كرده با كمك نوك انگشت کره قطعه قطعه شده را به خورد مواد مي‌ديم. بعد از آن‌كه به شكل خرده نان در اومد، زرده را اضافه مي‌كنيم. بعد آب خنک را با قاشق چايخوري آنقدر اضافه مي‌كنيم تا خمير نرمي به ما بده. خمير را به مدت 30 دقيقه داخل يخچال استراحت مي‌ديم. بعد اونو توقالب‌ مورد نظر پهن می کنیم (من از قالب کمربندی استفاده کردم)كف قالب رو با چنگال سوراخ مي‌كنيم و تو فر با حرارت 160 درجه سانتي‌گراد به مدت 15 دقيقه مي‌پزيم. بعد میزاریم کنار تا خنک شه.
***2 تا نکته بهتره که وقتی خمیر رو تو قالب پهن می کنیم یه کوچولو رو دیواره هام بیاری ویکی دیگه اینکه یه لیوان آبم تو فرباشه بهتره تا خمیرتون خیلی سفت نشه.
حالا پودر ژلاتین را با آب مخلوط میکینیم و روی بخار آب جوش قرار میدیم تا کاملا حل شه.
پنیر خامه ای (هم دما با اتاق)و شکر را با هم زن کاملا مخلوط میکنیم ماستمون رو اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدیم. ژلاتین را اضافه میکنیم و باز هم میزنیم تا یکدست شه من تو این بخش وانیلم اضافه کردم.
قالب رو از یخچال در می یاریم و مخلوط پنیر را روی تارت خنک شدمون پهن می کنیم و باز تو یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره.
حالا تو این فاصله ژله لیمو را آماده می کنیم. به این ترتیب که ژلاتین و آب را مخلوط می کنیم و روی بخار آب جوش حل می کنیم. بعد از روی بخار برمیداریم و شکر و شیر رو توش میریزیم وهم میزنیم تا شکر حل شه ودر آخر هم رنگ و آب لیمو را هم بهش اضافه میکنیم و میریزیم روی پنیرمون و دوباره میزاریم تو یخچال تا یکی دو ساعتی بمونه تا خودشو بگیره.
[تصویر:  20121215215923_namber1381.jpg]
امضای parza
5
اینستاگرام_parya_61_
۲۶-۹-۱۳۹۱, ۰۱:۱۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از parza به دلیل این ارسال سپاس کرده.
rozi_m, *azar*, پارانزیم, negin.s, sima, Galaxy, 1368Sheri, niloofar00
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
103
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 281


محل سکونت : زیر آسمون خدا
ارسال: #5
RE: چیز کیک ژله ای
اینم از چیز کیک ژله ایه منYum2Yum2
[تصویر:  20121225171306_Untitled.png]
امضای عسل بلا
از خواب که پریدم
زیاد بود ارتفاع تنهایی
دلم شکست...
۵-۱۰-۱۳۹۱, ۰۷:۴۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از عسل بلا به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elipari

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
391
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 1237


محل سکونت : شهسوار (تنکابن)
ارسال: #6
RE: چیز کیک ژله ای
چیز کیک ژله ای با ژله آلوئه ورا که روی انگورم ریختم که فیکس بشه...

[تصویر:  20131029182116_IMG_2174.JPG]

اینم از بالاش...

[تصویر:  20131029182244_IMG_2173.JPG]
امضای arezou
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...married in]
Created by Wedding Favors
۷-۸-۱۳۹۲, ۰۶:۲۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
22 کاربر از arezou به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elipari, fatima.56, کیش و مات, N-M, 162, 1368Sheri, negin.s, Galaxy, McQueen, niloofar00, mansore66, Atefe joon, مامانه یکتا, مهرناز مامانی, ghashoghetalayi, yas.mina, monir611, Zahra.O, نسرین کوچولو, azam1360, vidia, baran74



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد