تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 23 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چیز کیک ژله ای
#1
Bell 
این چیز کیک احتیاجی به فر و این حرفا نداره و فقط باید توی یخچال باشه
مقادیرش شاید بعضی هاش دقیق نباشه چون چشمیه

مواد لازم :
طبقه اول:
بیسکوییت پتی بور : 1 بسته
کره : 50 یا 60 گرم (مهم اینه که کره باعث جسبندگی بیسکوییت ها بشه)
شکر: کمی

طبقه دوم
خامه : 200 گرم
شیر : به میزان لازم (نباید خیلی شل یا سفت باشه باشد کمی غلیظ باشه)
بودر خامه : 1 بسته
زله اناناس : 1 بسته ( من به جای زله اناناس تا حالا زله لیمو و بودر کارامل هم استفاده کردم مزه اش خیلی فرق نداره)
کمبوت اناناس

طبقه سوم
زله : 1 بسته

طرز تهیه :
کره رو بیرون یخچال میگذاریم تا کمی نرم شود در این فاصله بیسکوییت ها را پودر می کنیم (من توی مولینکس بیسکوییت ها رو میریزم و بودر میکنم) بعد که پودر شد کره نرم را به ان اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا بیسکوییت و کره کاملا با هم امیخته بشن بعد کمی شکر به ان اضافه می کنیم و در ظرف مورد نظر میریزیم و به مدت 1 ساعت در یخچال میگذاریم.

برای طبقه دوم پودر خامه و شیر را با همزن خیلی خوب میزنیم بعد خامه و پودر زله را هم اضافه میکنیم و میزنیم تا یک دست شود. روی بیسکوییتهایی که 1 ساعت در یخچال بودن تکه های کمپوت اناناس را قرار میدیم و مخلوط طبقه دوم رو روی بیسکوییت و کمبوت میریزسم ( ارام میریزیم تا تکه های کمپوت خیلی جا به جا نشن) بعد باز 1 ساعت تا 2 ساعت در یخچال می گذاریم تا سفت شود.

براي طبقه سوم يه زله (ترجیحا قرمز باشه) را با 1 لیوان اب گرم و نیم لیوان اب سرد اماده می کنیم و میگذاریم خنک شود وقتی خوب خنک شد روی طبقه دوم میریزیم و در یخچال می گذاریم تا زله خودش را ببندد و بعد اماده است.

* از زله توت فرنگی هم میتوان استفاده کرد وتوش موز های خورد شده هم گذاشت



فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }
#2
من اینجوری درست میکنم
کیک پایه ( کیک پرتقالی)
دستور مافین پرتقالی گیسو جون
مواد دسر
200 گرم خامه
200 گرم پنیر خامه ای
دو بسته ژله پرتقال


همان مواد مافین رو درست می کنم ولی در مافین نمیریزم داخل قالب میریزم
وقتی کیک پخت میذارم سر بشه
در این زمان 200 گرم خامه و پنیر رو با هم میزنم بعد یه بسته ژله رو با نصف لیوان آب داغ و نصف لیوان آب سرد آماده و بهش اضافه می کنم
حالا دسر آماده رو روی کیک که داخل قالب کمربندی است میریزم
داخل یخچال میذارم حدود 1 ساعت تا سفت بشه
یه بسته ژله دیگه رو هم با یه لیوان آب داغ آماده می کنم و میذارم یه کم خنک بشه
وقتی از یخچال در میارم روشو تزئین می کنم
و در نهایت روی چیز کیک می ریزم و میذارم در یخچال تا خنک بشه
[عکس: 20120922094121_DSC00130.JPG]
پاسخ }
#3
این چیز کیک منه البته با پایه ی کیک که به نطر من خیلی دلچسب تر از پایه ی بیسکوییته.
[عکس: 20121207145311_DSC05165.JPG]

[عکس: 20121207145013_DSC05179.JPG]
لایه اول کیک آلبالویی.روش پنیر خامه ای+خامه+ماست+شکر+
پودر ژلاتین+وانیل. لایه آخر ژله ی هندونه.
فوق العاده میشه.Yum2Yum2Yum2
البته میخواستم ابتدا تو ظرفم سلفون بکشم تا چیز کیک رو از قالب خارج کنم ولی یادم رفتHanghead
[عکس: 20121207144648_DSC05180.JPG]

اینستاگرام من nazanintooti :33
خوشحال میشم بهم سر بزنید:
پاسخ }
#4
چیز کیک لیمویی [عکس: 20121215223442_namber1382.jpg]
من برای این چیز کیک از خمیر تارت استفاده کردم و به خاطر اینکه از طعم خامه خوشم نمی یاد جاش از ماست پرچرب استفاده کردم.

مواد لازم برای خمیر تارت:
زرده تخم‌مرغ دو عدد
کره 150 گرم
آرد 2.5 پيمانه
بيكينگ پودر نصف قاشق چايخوري
پودر قند نصف پيمانه
وانيل 4/1 قاشق چايخوري
نمك 8/1 قاشق چايخوري
آب خنک به ميزان لازم

مواد لازم برای پایه پنیری:
پنیر خامه ای: 400 گرم
شکر: 100 گرم
ماست شیرین:150 گرم
پودر ژلاتین: 1.5 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای ژله لیمو:
شکر: یک قاشق غذاخوری
آب لیمو: 1/4پیمانه
پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری
آب جوش: 1 پیمانه
شیر:1/2 پیمانه
رنگ خوراکی سبز: 2 تا3 قطره

روش تهیه خمیر آرد ،بکینگ پودر،پودر قند،وانیل و نمک را با هم مخلوط كرده با كمك نوك انگشت کره قطعه قطعه شده را به خورد مواد مي‌ديم. بعد از آن‌كه به شكل خرده نان در اومد، زرده را اضافه مي‌كنيم. بعد آب خنک را با قاشق چايخوري آنقدر اضافه مي‌كنيم تا خمير نرمي به ما بده. خمير را به مدت 30 دقيقه داخل يخچال استراحت مي‌ديم. بعد اونو توقالب‌ مورد نظر پهن می کنیم (من از قالب کمربندی استفاده کردم)كف قالب رو با چنگال سوراخ مي‌كنيم و تو فر با حرارت 160 درجه سانتي‌گراد به مدت 15 دقيقه مي‌پزيم. بعد میزاریم کنار تا خنک شه.
***2 تا نکته بهتره که وقتی خمیر رو تو قالب پهن می کنیم یه کوچولو رو دیواره هام بیاری ویکی دیگه اینکه یه لیوان آبم تو فرباشه بهتره تا خمیرتون خیلی سفت نشه.
حالا پودر ژلاتین را با آب مخلوط میکینیم و روی بخار آب جوش قرار میدیم تا کاملا حل شه.
پنیر خامه ای (هم دما با اتاق)و شکر را با هم زن کاملا مخلوط میکنیم ماستمون رو اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدیم. ژلاتین را اضافه میکنیم و باز هم میزنیم تا یکدست شه من تو این بخش وانیلم اضافه کردم.
قالب رو از یخچال در می یاریم و مخلوط پنیر را روی تارت خنک شدمون پهن می کنیم و باز تو یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره.
حالا تو این فاصله ژله لیمو را آماده می کنیم. به این ترتیب که ژلاتین و آب را مخلوط می کنیم و روی بخار آب جوش حل می کنیم. بعد از روی بخار برمیداریم و شکر و شیر رو توش میریزیم وهم میزنیم تا شکر حل شه ودر آخر هم رنگ و آب لیمو را هم بهش اضافه میکنیم و میریزیم روی پنیرمون و دوباره میزاریم تو یخچال تا یکی دو ساعتی بمونه تا خودشو بگیره.
[عکس: 20121215215923_namber1381.jpg]
5
اینستاگرام_parya_61_
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
اینم از چیز کیک ژله ایه منYum2Yum2
[عکس: 20121225171306_Untitled.png]
از خواب که پریدم
زیاد بود ارتفاع تنهایی
دلم شکست...
پاسخ }
#6
چیز کیک ژله ای با ژله آلوئه ورا که روی انگورم ریختم که فیکس بشه...

[عکس: 20131029182116_IMG_2174.JPG]

اینم از بالاش...

[عکس: 20131029182244_IMG_2173.JPG]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=56...married in]
Created by Wedding Favors
پاسخ }
#7
اینم چیز کیک من با پایه کیک
[عکس: 20131029195821_Photo-0496.jpg]

[عکس: 20131029195858_Photo-0501.jpg]

[عکس: 20131029195931_Photo-0509.jpg]
Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2

لایه اول کیک
لایه دوم پنیر ماسکارپونه +خامه پگاه+شکر +ژله ی انار
سوم شلیل و دوباره ژله ی انار
[عکس: 20140103004327_rabi.jpg]
پاسخ }
#8
چیز کیک ژله ای پرتغالی Yum2
[عکس: 20131105142015_913.jpg]
همیشه دلتنگی به خاطر نبودن کسی نیست،گاهی به خاطر بودن کسی ست که هواسش به بودن تو نیست.
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
با پایه کیک، طعمش عالی بود Yum2ولی مخلوط خامه کل دور کیک رو گرفت و حتی توش نفوذ هم کردDash2 با اینکه سرد هم شده بود. DunnofHanghead
[عکس: 20131224191620_IMAG0087.jpg]
[عکس: 20131224191431_IMAG0089.jpg]
[عکس: 20130605172420_flowers-to-women-Copy.jpg]
پاسخ }
#10
من با این دستور درستش میکنم عااالی میشه Yum2

[عکس: 20140723163003_258963.jpg]

کره و بسکوییت پودر شده رو مخلوط میکنیم و کف قالب فشردش میکنیم.10 دقیقه میزاریمش تو فریزر
تو این فاصله پنیر خامه ای +وانیل و شکر و با هم خوب مخلوط میکنیم بعد خامه رو اضافه میکنیم و سپس ژله آناناس یا آلوورا رو(من اینبار با آلوورا درست کردم) با 4ق آب جوش مخلوط میکنیم,30 ثانیه تو مایکرو میزاریم سپس 4 حبه یخ رو اضافه میکنیم خوب که مخلوط شد به خامه و پنیر اضافش میکنیم . حالا مواد رو روی بسکوییت میریزیم و میزاریم تو یخچال تا ببنده.
در آخرم ژله آلبالو رو با الیوان آب جوش و 8 حبه یخ آماده میکنیم و میریزیم رو چیز کیکمون.Flowerysmile

Yum2Yum2Yum2

[عکس: 20140723160922_250420141124.jpg]

[عکس: 20140723160933_250420141125.jpg]
[عکس: 20151006172726_pic307_www.jahaniha.com_54.jpg]
پاسخ }