خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چیز کیک کدو حلوایی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
چیز کیک کدو حلوایی
[تصویر:  20131128130628_pum.jpg]

مواد لازم:
برای کراست:

2 پیمانه بیسکوییت دایجستیو خرد شده
6 قاشق غذاخوری کره ، ذوب شده
1/4 پیمانه شکر دانه ریز
1 قاشق چای خوری ادویه پای کدو

برای قسمت پنیری:
220 گرم پنیر خامه ای ، نرم
1 پیمانه شکر دانه ریز
1/4 پیمانه شکر قهوه ای روشن
3 عدد تخم مرغ
400 گرم پوره کدو حلوایی
3/1 پیمانه خامه معمولی
عصاره وانیل خالص 2 قاشق چای خوری
1 قاشق غذا خوری ادویه پای کدو


روش تهیه:
فر رو با دمای 175 درجه روشن کنین و یه قالب کمربندی 23 سانتی رو هم با کره چرب کنین و دورتادورش رو از بیرون با فویل بپوشونین

در یک کاسه متوسط، بیسکوییت پودر شده ، کره، شکر و ادویه پای کدو رو با هم مخلوط کنین یا توی غذاساز بریزین و وقتی یکدست مخلوط شد این خمیر رو کف قالب پهن کنین طوریکه دیواره رو هم بگیره و به مدت 7 تا 8 دقیقه در فر قرار بدین
بعد از این مدت قالب رو 10 دقیقه روی پایه فلزی قرار بدین تا خنک بشه


در یک کاسه بزرگ با همزن برقی پنیر خامه ای، شکر و شکر قهوه ای رو حدود 3 دقیقه بزنین تا پفی و پوک بشه
تخم مرغهارو اضافه و هم بزنین و بعد پوره کدو و خامه رو اضافه و مخلوط کنین و در آخر وانیل و ادویه رو اضافه کنین

این ترکیب رو روی کراست در قالب بریزین و قالب رو توی تابه مستطیلی که آب جوش توش ریختین قرار بدین(به اصطلاح حمام آب گرم) و 60 دقیقه در فر بذارین

بعد از این مدت اگه کمی وسط کیک شل بود ایراد نداره
فر رو خاموش کنین و درش رو نیمه باز بذارین و اجازه بدین کیک به مدت یک ساعت در فر کم کم از گرما بیفته بعد از طی این یک ساعت قالب رو رو حمام آب خارج کنین و با قالب روی پایه خنک کننده بذارین تا کاملا سرد بشه و بعد ه مدت حداقل 6 ساعت در یخچال قرار بدین
بعد دور قالب رو با احتیاط باز کنین و کیک رو برش بزنین


[تصویر:  20131128130719_pumpkincheesecake.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۱-۹-۱۳۹۲, ۱۰:۳۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Orchide, negin.s, 1368Sheri, mehrbanoo1, Atefe joon, دختر کبریت فروش, elipari, niloofar00
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: چیز کیک کدو حلوایی
(۱۱-۹-۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ صبح)نرگس ارمان نوشته شده توسط:  گیسو جون من به ژلاتین الرژی دارم به همین دلیل چیزکیک های بدون ژلاتین را درست میکنم که رسپی کمی برای این دستورات هست با دیدن دستور شما خیلی خوشحال شدم خانومم میشه با این دستور از پوره میوه های دیگه هم استفاده کنم ؟چه میوه های مناسبند؟(1782)

عزیزم چیز کیکهایی که در فر پخته میشن هیچ کدوم ژلاتین نیاز ندارن برخلاف چیز کیک های یخچالی
میتونین بجای کدو از پوره سیب و گلابی(غلیظ باشه) که الان مناسب این فصل هست هم استفاده کنی
به زودی که هم خوب بشم و هم یه کم کارام سبک بشه کلی دستور چیز کیک جدید میذارم که ژلاتین هم ندارهFlowerysmile
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۱-۹-۱۳۹۲, ۱۱:۰۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, 1368Sheri, نرگس ارمان, Atefe joon, مهرناز مامانی, دختر کبریت فروش, elipari, niloofar00
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
184
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 931


محل سکونت : در همین حوالی:)
ارسال: #3
RE: چیز کیک کدو حلوایی
خیلی عالی بود...منون گیسو جون:)[تصویر:  20140615202230_tartkaduhalvae2.jpg]
امضای kimiya.kd
LIGHT YOUR INNER FIRE♥
۲۵-۳-۱۳۹۳, ۰۷:۲۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از kimiya.kd به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, elipari, niloofar00, elhaam, Zahra.O, Galaxy, Atefe joon
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: چیز کیک کدو حلوایی
[تصویر:  20141026002403_Pumpkin-Cheesecake-31.jpg]

مواد لازم:
برای کراست:

1 و ½ پیمانه دایجستیو پودر شده
4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
1 قاشق چای خوری دارچین
½ قاشق چای خوری جوز هندی

برای فیلینگ:
700 گرم پنیر خامه ای، در دمای اتاق
400 گرم شیر تغلیظ شده شیرین (شیرعسلی)
3 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذا خوری آرد
2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
1 پیمانه پوره کدوحلوایی
2 قاشق غذا خوری دارچین


روش تهیه:
پودر بیسکوییت،کره ذوب شده و دارچین و جوز ندی رو در مخلوط کنین بریزین و بعد کف و دیواره قالب کمربندی 23 سانتی رو باهاش پوشش بدین و خوب فشار بدین تا منسجم بشه و بذارین تو یخچال تا فیلینگ رو آماده کنین

[تصویر:  20141026001632_Pumpkin-Cheesecake-4.jpg]

فر رو با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنین تا گرم بشه

در یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای رو بزنین تا نرم بشه ،شیر تغلیظ شده رو اضافه و مخلوط کنین و تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه و هربار هم بزنید تا یکدست بشه
آرد و عصاره وانیل رو اضافه و مخلوط کنین و نیمی از مخلوط ر در یک کاسه متوسط بریزین و با پوره کدو و دارچین مخلوط و هم بزنین
حالا مایه پنیری ساده رو روی کراست بریزین و صاف کنین

[تصویر:  20141026002049_Pumpkin-Cheesecake-12.jpg]

و بعد مایه پنیر و کدو رو ریخته و قالب رو به مدت 50 دقیقه در فر قرار بدین

[تصویر:  20141026001916_Pumpkin-Cheesecake-13.jpg]

کیک رو روی پایه خنک کننده بذارین تا یک ساعت خنک بشه

[تصویر:  20141026002049_Pumpkin-Cheesecake-12.jpg]

بعد اطراف کیک رو با چاقو جدا کنین و با احتیاط از قالب جدا کنین و بذارین 2 ساعت در یخچال بمونه و بعد سرو کنین

[تصویر:  20141026002211_Pumpkin-Cheesecake-14.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۵-۸-۱۳۹۳, ۱۲:۲۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, z.arghavani, Atefe joon, kazemsoft, 1368Sheri, مهرناز مامانی, samaneh1990, kabotar



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد