تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چیکن اردور
#1
چیکن اردور
سینه مرغ ................ یک عدد

پیاز ........................ 2 عدد

قارچ ........................ 10 عدد

خیار شور ................... 150 گرم

فلفل دلمه ..................... 1 عدد
کچاب ........................ 1 قاشق غذاخوری

مایونز ......................... 2 قاشق غذاخوری

جعفری مقداری

نمک ، فلفل، زردچوبه و آویش مقداری

نان تست سایز بزرگ
طرز تهيه:
ابتدا سینه مرغ را با مقدار کمی آب و یک عدد پیاز و نمک، فلفل و زردچوبه بپزید. طوری که فقط 2 قاشق غذاخوری آب مرغ اضافه بیاید. در این فاصله فلفل دلمه را در خرد کن ریخته خرد کنید
وقتی مرغ پخته شد آن را جداگانه همراه با 2 قاشق آب مرغ در خرد کن ،خرد کنید تا خمیری شکل شود.

به آن چند برگ جعفری اضافه کرده همراه با مرغ خرد کنید.
به آن آویشن بزنید.
خیار شور را با رنده درشت یا متوسط رنده کنید. ( با خرد کن، خرد نکنید چرا که می خواهیم زیر دندان کاملا حس شود)

به آن سس کچاب اضافه کنید.
قارچ را خرد کنید.

پیاز دوم را برداشته خرد کنید در کمی روغن تفت دهید وقتی به طلایی رنگ شد، قارچ را به آن اضافه کنید.
فلفل دلمه را به آن اضافه کرده به آن آویشن و نمک و فلفل بزنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید.
سپس از روی اجاق برداشته با مخلوط مرغ و خیار شور مخلوط کرده به آن سس مایونز بزنید. تمام مواد را هم بزنید تا کاملا با یکدیگر با هم مخلوط شود.
نان تست را بردارید و با کمک چاقو دور آن را برید تا یکدست شود.
کمی از مواد را با چاقو روی نان بمالید و در سطح نان پخش کند. سعی کنید که مواد زیاد به گوشه های نان مالیده نشود.
یک نان تست دیگر روی آن بگذارید و با دست کمی فشار دهید که به هم بچسبد.
چاقو به صورت مورب، دو قطر نان را برش دهید.
طوری که از هر نان تست 4 تکه مثلثی شکل داشته باشیم.
همه ساندویچ ها را کنار هم در ظرفی بچینید ودر یخچال بگذارید. (خنک سرو کنید)
این خوراک برای مهمانی های عصرانه و جشن تولد بسیار مناسب می باشد.
   
کانال فروشگاهی ملزومات گلهای کریستالی/تل/تاج/رومیزیآموزش رایگان و ارسال پکهای آموزشی به سراسر ایران
فروشگاه ملزومات گلهای کریستالی
پاسخ }