خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چیکن تندوری (مرغ با سس تندوری)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
چیکن تندوری (مرغ با سس تندوری)
[تصویر:  20150623130710_tandoori-chicken.jpg]

مواد لازم:
5 عدد سینه مرغ بزرگ تکه شده
2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده برای رومال

برای خمیر فلفلی:
1و ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز چیلی
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز پاپریکا
2 قاشق چایخوری آب لیمو
¼ قاشق چایخوری نمک

برای سس:
½ پیمانه ماست
1 قاشق غذاخوری مخلوط سیر و زنجبیل تازه پوره شده
2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
½ قاشق چایخوری پودر فلفل، زمین تازه
1 قاشق چایخوری ادویه گرام ماسالا
1 قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
½ قاشق چایخوری پودر زیره
آب یک لیموترش تازه
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری نمک
رنگ غذای قرمز (اختیاری)

 
روش تهیه:
سینه مرغ رو شسته و خشک کنین و روی هر تکه دو تا سه برش عمقی ایجاد کنین

در یک کاسه کوچک همه مواد تشکیل دهنده خمیر فلفلی رو با هم مخلوط کنین و بین شیار های روی مرغ رو با خمیر پر کنین

[تصویر:  20150623125836_tandoori-chicken.jpg]

[تصویر:  20150623125950_tandoori-chicken.jpg]

در یک کاسه متوسط مواد تشکیل دهنده سس رو با هم مخلوط کنین
تکه های مرغ رو در این ترکیب قرار داده و کاسه رو با سلفون بپوشونین و چند ساعتی در یخچال قرار بدید تا مرغ خوب مزه دار بشه

[تصویر:  20150623130024_tandoori-chicken.jpg]

[تصویر:  20150623130215_tandoori-chicken.jpg]

فر رو با دمای 185 درجه گرم کنین
سینی فر یا ظرف مورد نظرتون رو با فویل بپوشونین و تکه های مرغ رو با فاصله از هم بچینین
و به مدت 30 دقیقه در فر قرار بدید،بعد از 15 دقیقه با برس کل سطح مرغ رو با کره رومال کنین
بعد از طی 30 دقیقه مرغ هارو برگردونین و دوباره بعد از 15 دقیقه با کره رومال کنین
بعد از پخت بلافاصله با لیمو و سبزیجات دلخواه تزیین و داغ سرو کنین

[تصویر:  20150623130248_baked-tandoori-chicken.jpg]

میتونین بجای پخت در فر روی منقل مرغهارو گریل کنین

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۴-۴-۱۳۹۴, ۰۶:۵۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nazgitta, mahsan3, mayok, asra73, yasamin zahra, ایران دخت, azam1360, vidia, نم نم بارون, Atefe joon, Golzar-khanOm, maryam_1, مهرناز مامانی
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
460
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 3661


محل سکونت : جنوب البته موقتی
ارسال: #2
RE: چیکن تندوری (مرغ با سس تندوری)
چیکن تندوری خوشمزه من ...بعد از پخت تو فر توی توری گذاشتم و روی گاز کمی برشته کردم 3

[تصویر:  20160203204228_Photo5078.jpg]

83
امضای nazgitta
[تصویر:  20151225233921_m.jpg]
۱۴-۱۱-۱۳۹۴, ۰۸:۴۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
18 کاربر از nazgitta به دلیل این ارسال سپاس کرده.
20neda20, گلسان, asalkhanom, mayok, jssm, نم نم بارون, maryam_1, ریحون گلی$, مهرناز مامانی, mariyan, Galaxy, معصومه خانومی, ایران دخت, mahsan3, رها نبوی, negare, yasamin zahra, سعیده جون66



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد