خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چیکن تندوری (مرغ با سس تندوری)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
چیکن تندوری (مرغ با سس تندوری)
[عکس: 20150623130710_tandoori-chicken.jpg]

مواد لازم:
5 عدد سینه مرغ بزرگ تکه شده
2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده برای رومال

برای خمیر فلفلی:
1و ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز چیلی
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز پاپریکا
2 قاشق چایخوری آب لیمو
¼ قاشق چایخوری نمک

برای سس:
½ پیمانه ماست
1 قاشق غذاخوری مخلوط سیر و زنجبیل تازه پوره شده
2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
½ قاشق چایخوری پودر فلفل، زمین تازه
1 قاشق چایخوری ادویه گرام ماسالا
1 قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
½ قاشق چایخوری پودر زیره
آب یک لیموترش تازه
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری نمک
رنگ غذای قرمز (اختیاری)

 
روش تهیه:
سینه مرغ رو شسته و خشک کنین و روی هر تکه دو تا سه برش عمقی ایجاد کنین

در یک کاسه کوچک همه مواد تشکیل دهنده خمیر فلفلی رو با هم مخلوط کنین و بین شیار های روی مرغ رو با خمیر پر کنین

[عکس: 20150623125836_tandoori-chicken.jpg]

[عکس: 20150623125950_tandoori-chicken.jpg]

در یک کاسه متوسط مواد تشکیل دهنده سس رو با هم مخلوط کنین
تکه های مرغ رو در این ترکیب قرار داده و کاسه رو با سلفون بپوشونین و چند ساعتی در یخچال قرار بدید تا مرغ خوب مزه دار بشه

[عکس: 20150623130024_tandoori-chicken.jpg]

[عکس: 20150623130215_tandoori-chicken.jpg]

فر رو با دمای 185 درجه گرم کنین
سینی فر یا ظرف مورد نظرتون رو با فویل بپوشونین و تکه های مرغ رو با فاصله از هم بچینین
و به مدت 30 دقیقه در فر قرار بدید،بعد از 15 دقیقه با برس کل سطح مرغ رو با کره رومال کنین
بعد از طی 30 دقیقه مرغ هارو برگردونین و دوباره بعد از 15 دقیقه با کره رومال کنین
بعد از پخت بلافاصله با لیمو و سبزیجات دلخواه تزیین و داغ سرو کنین

[عکس: 20150623130248_baked-tandoori-chicken.jpg]

میتونین بجای پخت در فر روی منقل مرغهارو گریل کنین

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
05-07-2015, 06:52 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
503
تاریخ عضویت:
May 2013
مدال ها

اعتبار: 3,999


محل سکونت : جنوب البته موقتی
ارسال: #2
RE: چیکن تندوری (مرغ با سس تندوری)
چیکن تندوری خوشمزه من ...بعد از پخت تو فر توی توری گذاشتم و روی گاز کمی برشته کردم 3

[عکس: 20160203204228_Photo5078.jpg]

83
03-02-2016, 08:44 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد