تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چیکن پارمزان
#1

[عکس: 20130410133107_IMG_1186.JPG]

مواد لازم برای سس:
سس مارینارا(توضیحش پایین اومده)
1 قاشق چایخوری روغن زیتون
200 گرم قارچ خرد شده

برای تهیه سس مارینارا اول یه پیاز کوچیک و چند حبه سیر رو توی روغن زیتون تفت بدین تا سبک و طلایی بشه ،4 تا گوجه فرنگی رو پوست بگیرید و پوره کنین و بهش اضافه کنین و بذارین خامی گوجه گرفته بشه و نمک و فلفل سیاه بزنین

قارچهارو توی روغن کمی تفت بدین و به سس اضافه کنین و کمی که جوشید شعله رو خاموش کنین تا زیاد غلیظ نشه


دیگر مواد تشکیل دهنده:
4 عدد سینه مرغ
2 عدد تخم مرغ همزده شده
1/2 فنجان پودر سوخاری ادویه ای دانه درشت
3 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
نمک و فلفل
ریحان خشک
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 فنجان پنیر موزارلا خرد شده
3 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان خرد شده
ریحان تازه، خرد شده


روش تهیه:

فر رو با دمای 175 درجه روشن کنین
سینه مرغ رو بشورین و چربیهاشو کامل بگیرین و هر کدوم رو به دو قسمت برش بزنین

در یک کاسه پودر سوخاری رو با ریحون خشک و پنیر پارمزان رینده شده مخلوط کنین
در کاسه دیگه تخم مرغهارو با نمک و فلفل مخلوط کنین

مرغ رو اول در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری خوی بغلطونین تا همه جاش روکش بشه

یه تابه رو چرب کنین و روی حرارت متوسط بذارین تا گرم بشه و هر طرف مرغهارو 3 4 دقیقه توش سرخ کنین تا خودشو بگیره

حالا توی یه ظرف نسوز سس مارینارا رو بریزین و مرغهارو روی سس بچینین

[عکس: 20130410132715_IMG_1164.JPG]

روی مرغهارو با پنیر پارمزان بپوشونین و کمی ریحون تازه روش بپاشین

[عکس: 20130410132858_IMG_1168.JPG]

بعد ازینکه حدود 30 تا 40 دقیقه در فر بود داغ سرو کنین
دقت کنین سستون زیاد غلیظ نباشه چون در حین پخت میسوزه و ته میگیره


[عکس: 20130410132945_IMG_1184.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
مواد لازم

سینه مرغ یک عدد

پیاز نگینی 1 عدد

گوجه فرنگی پوست کنده و نگینی 1 عدد

فلفل دلمه ای رنگی نگینی 1 قاشق غذا خوری

ریحان خرد شده تازه 1 قاشق غذا خوری

آرد به میزان لازم

پنیر پارمزان به میزان لازم

تخم مرغ یک عدد

هر قطعه را درون کیسه گذاشته و با استیک کوب یا وردنه می کوبیم به صورتی که به مرغ آسیبی وارد نشه یعنی مرغ شکاف بر نداره
[عکس: 20131026110306_DSC00028.JPG]

بعد آرد و پنیرو با هم مخلوط می کنیم که روی مرغ کاور کنیم ( من پارمزان نداشتم از موزارلا استفاده کردم)
[عکس: 20131026110349_DSC00031.JPG]
[img]
بعد تخم مرغ را با یک قاشق آب با چنگال می زنیم و مرغ را داخل تخم مرغ می زنیم
[عکس: 20131026110500_DSC00030.JPG]
و دوباره در آرد
[عکس: 20131026110429_DSC00031.JPG]
اگه دوست دارید خوب کاور بشه یه بار دیگه در تخم مرغ و دوباره در آرد بزنید

2 قاشق روغن مایع در تابه بریزید وقتی داغ شد بگذارید استیک ها با شعله کم پخته و سرخ شود.
در این فاصله که سرخ شوند پیاز را تفت می دیم

بعد فلفل دلمه ای را اضافه میکنیم تا حدی که فلفل دلمه ای نرم بشه

بعد هم گوجه فرنگی

وقتی آب گوجه ها کشیده شد ریحون را اضافه می کنیم و شعله را خاموش می کینیم
سس آماده شده را روی استیک ریخته
[عکس: 20131026110654_68028516978902846611.jpg]
و روی آن پنیر می ریزیم تا کاملا سطحش پوشیده شود
[عکس: 20131026110757_41623173314176458018.jpg]
داخل فر با 270 درجه سانتیگراد می گذاریم تا پنیر آب بشه
[عکس: 20131026110820_91666006582854269603.jpg]
پاسخ }