تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چیکن کوردن بلو (Chicken Cordon Bleu)
#1
[عکس: 20140105191608_Chicken-Cordon-Bleu-Small-copy.jpg]

مواد لازم:
سینه مرغ بزرگ و کامل 4 عدد
کراکر نمکی یک بسته
نان سوخاری 4-5 عدد
کره ذوب شده 5 قاشق سوپخوری
زامبون نازک 8 ورق
پنیر پیتزای ورقه ای 8 عدد
سس خردل 3 قاشق سوپخوری
آرد 1 فنجان
تخم مرغ درشت 2عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
[عکس: 20140105191348_Chicken-Cordon-Bleu-1.jpg]
طرز تهیه:
فر رو روی دمای 230درجه تنظیم کنید
[عکس: 20140105191426_Chicken-Cordon-Bleu-21.jpg]

کراکر و نان را داخل غذاساز بریزید تا پودر شن،کره ذوب شده رو کم کم اضافه کنید و غذا ساز رو روشن کنید تا ترکیب شن
[عکس: 20140105191511_Chicken-Cordon-Bleu-211.jpg]

مواد رو کف سینی بریزید و برای 3-5دقیقه داخل فر بگذارید تا خشک شه
[عکس: 20140105191536_Chicken-Cordon-Bleu-214.jpg]
در این فاصله یک بار مواد رو زیر رو رو کنید تا همه جای اون خشک شه

پودر خشک شده رو داخل ظرفی بریزید تا خنک شه

پنیر را روی ژامبون بگذارید و رول کنید
[عکس: 20140105191652_Chicken-Cordon-Bleu-3.jpg]

با استفاده از یک کارد تیز سینه مرغ نصف شده رو از پهلو برش بدید
[عکس: 20140105191725_Chicken-Cordon-Bleu-4.jpg]

داخل برش های ایجاد شده در سینه مرغ 1 یا 2 رول از ژامبون و پنیر بگذارید

با دست فشار بدید تا به هم بچسبن و محکم شه
[عکس: 20140105191805_Chicken-Cordon-Bleu-5.jpg]

روی مرغ نمک،فلفل و خردل بریزید تا مزه دار شه
[عکس: 20140105191908_Chicken-Cordon-Bleu-6.jpg]

تخم مرغ هارو به همراه نمک و فلفل حسابی بزنید
[عکس: 20140105191933_Chicken-Cordon-Bleu-7.jpg]

مرغ های آماده رو ابتدا در آرد،بعد در تخم مرغ و بعد در پودر کراکر بغلطونید تا همه جای اون آغشطه به مواد شه
برای اینکه مرغ باز نشه میتونید از یه تیکه خلال چوبی استفاده کنید
[عکس: 20140105192008_Chicken-Cordon-Bleu-78.jpg]

کردن بلو آماده رو میتونید به مدت یک روز در یخچال و در ظرف در دار به مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید

کردن بلو رو میتونید در روغن سرخ کنید یا 25-30دقیقه در فر با دمای 180 درجه بپزید
[عکس: 20140105192045_Chicken-Cordon-Bleu-Small-copy.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#2
اینم چیکن کوردن بلو من برای اولین بار. من تو روغن سرخش کردم.فقط اینکه تو حالت سرخ کردن باید حواسمون باشه خوب مغز پخت بشه Flowerysmile
[عکس: 20140910074642_IMAG0077.jpg]
[عکس: 20140910075811_IMAG0079.jpg]
dancy
پاسخ }
#3
من فیله رو میکوبم کاملا که نازک شد بعد یه لایه ژامبون و پنیر و قارچ میزارم روشو رول میکنم بعدم با کره سرخ میکنم
به همراه سبزیجات بخارپز3

[عکس: 20151230142936_IMG_20151115_211210.jpg]
[عکس: 20151006172726_pic307_www.jahaniha.com_54.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چیکن کورما (Chicken Korma) Galaxy 1 758 ۳۰-۰۶-۱۳۹۶, ۱۲:۰۱ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  چیکن تیکا ماسالا (Chicken Tikka Masala) Galaxy 0 994 ۱۵-۱۱-۱۳۹۴, ۱۰:۴۱ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  ناگت چیکن کوردن بلو Galaxy 0 1,112 ۰۲-۰۶-۱۳۹۲, ۱۲:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy