۲۸-۲-۱۳۹۲, ۰۳:۱۲ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-۲-۱۳۹۲, ۰۳:۲۰ عصر، توسط rafighi.)
الهي من در كلبه حقيرانه خود چيزي دارم كه تو در عرش كبريايي خود نداري.......
من چون تويي دارمو تو چون خودي نداري......
من هنوز نرفتم سر خونه زندگی خودم اما این کارا از اطرافیانم یاد گرفتم که بعدا برا خودم عملیش میکنم
1. تمیز کردن گاز بعد اشپزی
2.شستن ظروف بالافاصله بعد خوردن غذا(اخه خیلی ها میزارن برا بع)
3.شستن سینک بعد شستن ظروف
4.دستمال کشیدن قسمتهایی از دیوار که زیاد دست میخوره هر هفته حتی کلیدها و پریزها
بازماگه به ذهنم رسید میگم
كار هر زن نيست با مرد زيستن، مغز خر ميخواهد و صبر خفن! (زن سعدي)
۲۸-۲-۱۳۹۲, ۰۴:۳۴ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-۲-۱۳۹۲, ۰۴:۳۶ عصر، توسط sokhansaba.)
اول اينكه هرچيزي رو كه ش ايد ده سال ديگه به كارتون بياد نگه نداريد. اين انباشتگي اشيا تو خونه ها خيلي زياده. مثلا اگر يك قاب جديد مي خريد قاب قبلي رو اگر يادگاري نيست نگه نداريد. دوم اينكه بعد از اينكه هر وسيله اي رو برمي داريد دوباره سرجايش بگذاريد. اگر كتاب مي خونيد بعدش دوباره تو كتابخونه بذاريد نه روي رومبلي يا اپن آشپزخونه. به جاي اينكه وسايل رو هم بچينيد بهتره از روش هاي ديگري استفاده كنيد مثلا بغچه هاي فرنگي براي جمع و جوركردن لباسها و خرده ريزها خوبه. اينطوري مي دونيد هر وسيله توي كدوم باكسه. يا كشوها رو با مقوا يا چوب جدول بندي كنيد. جاي انواع لوازم آرايش جدا باشه. كشوي لوازم التحرير خودكارها و كاغذها جدا باشند. همين طور كه تو خونه قدم مي زنيد كم كم مرتب كنيد. اين بهتره كه يك روز كامل مرتب كنيد دوباره فردا روز از نو . هر چي جا زياد هم باشه هم كار بيشتره هم وسيله بيشتر هم شلوغي بيشتر.واقعا به نظر من بهترين راه اينه كه وسايل زياد نخريم. اينكه هر چيزي رو خوشمون آمد مي خريم مي ذاريم يك گوشه خونه،ظاهر خونه رو نامرتب و بي سليقه نشون ميده.
هيچ گاه كليد خوشبختي خود را در جيب ديگران قرار ندهيد!
دوستای عزیز ظاهرا من با توجه به سنم تجربم از همه ی شما بیشتره...کوچک و بزرگی منزل مهم نیست...مهم مدیریته...اگه هر کاریرو همون موقع به سرانجام برسونیم دچار مشکل نمیشیم...بعضی از خانوما عادت دارن ظرفای نهار رو برای بعد از خواب عصر و ظرفای شامو برای فردا صبح میذارن...فکر نمیکنم ظروف بعد از غذا بیشتر از 10 دقیقه زمان شستشو ببره...توصیه های دوستمون اوانجیلا واقعا کدبانوگرانست....من عادت دارم هرروز بعد از ساعت 7:45 که خونه از افراد خالی میشه یه گردگیری و یه جارو برقی سرعتی میکشم و قبل از جارو یه سرک به کمدا که مرتب باشن..کلا 45 دقیقه وقت میبره و ساعت 9:30 هم سرکارمم...خانومایی که زودتر میرن سرکار اگه صبح کمی زودتر بلندشن میتونن مدیریت کنن...هرچند که منم از 6 صبح بیدارم....برنامه ریزی اول هفته فراموشتون نشه...

الهي من در كلبه حقيرانه خود چيزي دارم كه تو در عرش كبريايي خود نداري.......
من چون تويي دارمو تو چون خودي نداري......