تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 11 رای - 2.09 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ژلاتینه گوجه فرنگی
#1
•آب مرغ 2 پیمانه

•آب گوجه فرنگی 2 پیمانه

•فیله گوجه خرد شده 1 پیمانه

•پنیر خامه ای سه چهارم پیمانه

•شیر پر چرب دو سوم پیمانه

•پودر ژلاتین 2 ق غذاخوری سر پر

•نمک و فلفل و پودر پیاز و پودر ارگانو

دستور تهیه

1.نیمی از آب گوجه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید حل که شد باقی آب گوجه و نمک و فلفل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود . پنیر خامه ای را کمی بزنید تا یکدست شود و همراه شیر به آب گوجه خنک شده اضافه کنید همینطور فیله گوجه و ادویه جات . می توانید برای زیبایی بیشتر به آن تکه های فلفل دلمه ای در رنگهای مختلف هم اضافه کنید داخل قالب را آب سرد بغلطانید و مواد را داخل آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد





فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }