تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ژله بادام
#1
[عکس: 20130208094741_IMG_16221.jpg]

مواد لازم:
2 پیمانه آب
2 قاشق سوپخوری سر پر پودر ژلاتین
2 پیمانه شیر
3/4 پیمانه شکر(اگه شیرینتر دوست دارین میزان شکر رو بیشتر کنید)
1 و 1/2 قاشق چای خوری عصاره بادام(موجود در مغازه های لوازم قنادی)


روش تهیه:
آب رو توی قابلمه بریزین و پودر ژلاتین رو توی آب بریزین و بذارین اسنفجی بشه
سپس قابلمه رو روی حرارت متوسط قرار بدین هم بزنین تا ژلاتین کاملا حل بشه و مایع شفاف بشه
شکر رو اضافه و هم بزنین تا حل بشه
بعد از اینکه ژلاتین و شکر کاملا حل شد از روی حرارت ور دارین
شیر و عصاره بادام رو اضافه کنین و هم بزنین
توی قالب مورد نظرتون رو با قلمو کمی چرب کنین و مایع رو توش بریزین و بذارین تو یخچال 4 5 ساعت بمونه
میتونین توی قالبهای طرح دار بریزین و برگردونین یا اینکه توی یه قالب مستطیلی بریزین و بعد از آماده شدن برش بزنین و با برشهای میوه های فصل سرو کنین

طعم این ژله عالیه بخصوص برای دوست دارین طعم بادام و شیرینی های مارسیپانی


[عکس: 20130208094617_almond-jelly13.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }