خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 28 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ژله به شکل هندوانه

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
124
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 174


محل سکونت :
ارسال: #1
ژله به شکل هندوانه
عکس چند تا از زله های من که ارشیوی هستن ببخشین دوستان
[تصویر:  20140930154601_239.JPG]

علت ویرایش آپلود عکس پیوست شده
امضای tasnim
[تصویر:  VEn6p3.png]


گمشده این نسل اعتماد است نه اعتقاد! اما افسوس که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۷-۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ عصر، توسط مهرناز مامانی.)
۱۱-۱۱-۱۳۸۹, ۰۲:۰۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از tasnim به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
ژله به شکل هندوانه
یک سوم فنجان شکر
یک بسته ژله لیمویی
2 فنجان آبجوش
2 فنجان آب سرد
یک بسته ژله توت فرنگی
3 قاشق غذاخوری شکلات چیپسی
100 گرم پنیر خامه ای یا فیلا دلفیا



پودر ژله لیمویی را در ظرفی بریزید. 1 فنجان آب جوش اضافه کنین و 2 دقیقه هم بزنید. تا به طور کامل حل شده است. یک فنجان آب یخ اضافه کنید و حسابی هم بزنین تا یکدست بشه.حالا 25 دقیقه در یخچال قرار بدین

[تصویر:  20111216223425_Watermelon-Pops-Step1.jpg]


در همین حال، تکرار مرحله قبل با استفاده از ژله توت فرنگی و اضافه کردن شکلات چیپسی بهشه
ولی قبل از گذاشتن داخل یخچال، چند تا لیوان کاغذی بیارین و یک سوم هر کدوم از لیوانهارو با این ژله پر کنین و بذارین تو یخچال تا نیم بند بشه یه چیزی حدود 20 دقیقه

[تصویر:  20111216223443_Watermelon-Pops-Step2.jpg]

در این فاصله پنیر خامه ای رو با شکر با همزن بزنین تا یکدست بشه و بعد روی ژله توت فرنگی داخل لیوان کاغذی یه لایه نازک ازش بکشین و ژله لیمویی که حالا نیم بند شده رو بریزین روی لایه پنیری و چوب بستنی رو در مرکزش فرو کنین و بذارین حدود سه ساعت در یخچال تا حسابی ببنده

[تصویر:  20111216223504_Watermelon-Pops-Step3.jpg]

قبل از سرو لیوانهارو به آرومی پاره کنید و از دور ژله در بیارین.

[تصویر:  20111216223541_Watermelon-Pops-Step4.jpg]




[تصویر:  20111216223341_image_thumb.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۶-۹-۱۳۹۰, ۰۱:۰۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
زهراخانوم, پارانزیم, maryam.n.g, مریم ح, * SaMira *, ایران دخت, ladybird68, niloofar00, mozhgan57, افسانه 52, مهرناز مامانی, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
149
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 203


محل سکونت : کوچه باغ یادها
ارسال: #3
RE: ژله به شکل هندوانه
ژله هندونه ای که من درستیدمhih
وسطش آلو ورا و شیر
[تصویر:  20121011122426_DSC00051.JPG]
امضای خانم طلایی
[تصویر:  1_oldsaheb.gif]
۲۰-۷-۱۳۹۱, ۰۱:۵۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از خانم طلایی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, maryam.n.g, 162, niloofar00, parisanaz, Atefe joon, کوثر خانم, maman hamin
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: ژله به شکل هندوانه
(۷-۹-۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ صبح)*maria* نوشته شده توسط:  گیسو جان ممنون از آموزش خوبت(1782)
فقط یه سوال به نظرت پنیر خامه ای میتونه انسجام کافی واسه نگه داشتن این دو رنگ ژله رو روی هم داشته باشه؟
من فکر کنم باید به پنیر خامه ای هم ژلاتین اضافه کرد.
چون وقتی از قالب در میاری و بخوای از چوبش نگهش داری فکر کنم لایه ها از هم جدا بشه

مریم جون من عین دستور رو ترجمه کردم و خودم درستش نکردم ولی بنظرم یه کم ژلاتین داشته باشه بهترهFlowerysmile
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۷-۹-۱۳۹۱, ۱۱:۵۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #5
RE: ژله به شکل هندوانه
[تصویر:  20121128164127_2.jpg]

مواد لازم:
2 بسته ژله توت فرنگی یا هندوانه
2 فنجان آب سرد
2 فنجان آب داغ
دانه های کنجد
12 لیمو


طرز تهیه:
پرتغال ها رو دو نیمه کنید و با احتیاط داخلش رو خالی کنید
ژله رو با آب جوش و بعد آب سرد قاطی کنید
داخل پوست پرتغال ها رو با ژله پر کنید
و بزارید توی یخچال تا سفت بشه (حدود 4 ساعت )
با چاقویتیز اونها رو قاچ بزنید و با دانه های سیاه کنجد تزئین کنید.




[تصویر:  20121128164155_1.jpg]
دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-۹-۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ صبح، توسط Galaxy.)
۸-۹-۱۳۹۱, ۰۷:۱۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, maryam.n.g, soogol_m, people I know, ایران دخت, banoo_maryam, niloofar00, parisanaz, faryadekhamoosh2000, m.taghva, Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
120
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 242


محل سکونت : تبریز
ارسال: #6
RE: ژله به شکل هندوانه
[تصویر:  20121220204703_989.jpg]
Flowerysmile
۳۰-۹-۱۳۹۱, ۱۱:۱۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از afarin به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mhsa, پارانزیم, 162, مامان سارینا, maryam.n.g, maryam banoo, negin.s, یاسی, sima, hhaannii, niloofar00, mozhgan57, Atefe joon, ava3



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد