مواد اولیه :
پودر ژله دلخواه يك بسته
آب داغ دو پيمانه
خامه ساده 200 گرم
ميوه به ميزان لازم
طرز تهيه:
پودر ژله را در آب داغ مخلوط كرده كمي كه از حرارت افتاد همراه خامه در مخلوطكن ريخته سپس در ظرف مورد نظر در يخچال حدود شش ساعت قرار دهيد تا خوب ببندد و بعد با ميوههاي دلخواه و ژله آن را تزئين كنيد.
پودر ژله دلخواه يك بسته
آب داغ دو پيمانه
خامه ساده 200 گرم
ميوه به ميزان لازم
طرز تهيه:
پودر ژله را در آب داغ مخلوط كرده كمي كه از حرارت افتاد همراه خامه در مخلوطكن ريخته سپس در ظرف مورد نظر در يخچال حدود شش ساعت قرار دهيد تا خوب ببندد و بعد با ميوههاي دلخواه و ژله آن را تزئين كنيد.
![[عکس: 20130730164209_exps40067_TH1194743D10C.jpg]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20130730164209_exps40067_TH1194743D10C.jpg)