خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ژله خاویاری

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
ژله خاویاری

میخوام بهتون یه روش یاد بدم که باهاش انواع ژله در رنگها و طعمهای مختلف رو به شکل خاویار دونه دونه و خوشگل دربیارین
با این ژله های خاویاری میتونین انواع دسر و بستنی رو تزیین کنین و حتی توی آبمیوه بریزینش

ژله خاویار رو با روش های مختلفی درست میکنن کم کم روشها رو اینجا قرار میدم

اما اول آسونترین روش:

ژله خاویاری قهوه:

[تصویر:  20120730202424_11.jpg]



مواد لازم:

2-3 فنجان مایع
پودر ژلاتین 4 قاشق چای خوری
3 قاشق غذاخوری آب سرد
مایع گرم 1/4 فنجان به اضافه 3 قاشق غذاخوری به عنوان مثال قهوه گرم و یا مایع دیگه برای طعم دادن به ژلاتین
یخ
1/4 فنجان نمک برای حمام آب



مراحل کار:

روغن را در یک ظرف فلزی نسبتا گود بریزین و بذارین در یخچال به مدت یک شب بمونه
روغن باید حسای خنک بشه تا ژلاتین توش خودشو جمع کنه

در یک کاسه متوسط ​​ ژلاتین و آب رو مخلوط کنین و خوب با قاشق هم بزنین تا یکدست بشه و هیچ توده ای توش نمونه حالا بذارینش کنار تا زمانیکه مایع داغتون رو حاشر کنین تا آب رو بخودش جذب کنه و اسفنجی بشه

100 گرم مایع قهوه یا نسکافه درست کنین
این مایع باید کاملا گرم باشه ولی نجوشه
این مایع رو به ژلاتین اسفنجی اضافه کنین و اینقدر با قاشف هم بزنین تا کاملا ژلاتین توش حل بشه

وقتی ژلاتین به طور کامل ذوب شد این مایع رو به یه سرنگ بزرگ(بدون سوزن) یا یه ظرفی که سرش مثل سر ظرف سس باریک باشه و بتونین مایع رو باهاش بچکونین انتقال بدین.
اگه اینها در دسترستون نیت از مایع داخل کاسه با قطره چکان وردارین

اجازه بدین تا مایع ولرم بشه
اصلا نباید داغ باشه چون خوب جمع نمیشه
تا زمانیکه مایع کمی دمای خودش رو از دست بده شما هم یه حمام یخ آماده کنین:

توی یه کاسه بزرگ یخ بریزین و و تا دو سومش آب خنک بریزین بعد نمک رو اضافه کنین و هم بزنین و ظرف روغن رو بذارین وسط این حمام یخ طوریکه دورش کاملا مخلوط آب و یخ باشه ولی به داخل روغن نریزه

حالا با کمک قطره چکان سه تا قطره پشت سر هم در یه نقطه از روغن بریزین
میبینین که ژلاتین سریع خودش رو جمع میکنه و به شکل یه دونه مروارید میشینه ته ظرفDreamyeyesf
بسته به بزرگی یا کوپکی سوراخ قطره چکان یا ظرفتون بین یک قطره تا سه قطره برای درست کردن هر دونه خاویار میتونین در هر مرحله از مایع داخل روغن بریزین
یک بار که امتحان کنین دستتون میاد برای هردونه با توجه به قطره چکانتون چقدر مایه باید بریزین

وقتی نیمی از مواد رو درست کردین 5 دقیقه صبر کنین و بعد با کمک قاشق خاویارهارو از روغن خارج کنین و توی توری بریزین تا روغنش بره و بعد ادامه بدین
خاویارهارو توی یه ظرف در بسته و داخل یخچال بمدت 10 روز میتونین نگهداری کنین ولی با کمی روغن تا خشک نشه

اگه روغنی دوست ندارین قبل از ریختن روی دسر زیر آب خنک بگیرین تا روغنش بره

فقط یه کم سرعت عمل داشته باشین که محلولتون زیادی خنک نشه چون دیگه خودشو خوب جمع نمیکنه

[تصویر:  20120730202406_12.jpg]



فیلم آموزشیش رو بزودی اینجا قرار میدم






دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۹-۵-۱۳۹۱, ۱۰:۱۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
HODI, 1368Sheri, Atefe joon, معصومه شریفی, negin.s, atlas.rome, یاسمن., 1920, سمیه گلبانو, goddess19882012, rrttgh, elipari
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: ژله خاویاری سیب و رزماری
این هم روش شیمیایی برای درست کردم ژله خاویاری
مواد شیمیایی رو از مغازه هایی که لوازم آزمایشگاهی میفروشن میتونین تهیه کنین

مواد لازم:
300 گرم آب سیب
یه شاخه رزماری
1 گرم آلژینات سدیم
3 گرم کلرید کلسیم
600 گرم آب یخ

آماده سازی:
رزماری رو چند ساعت توی آب سیب بخوابونین تا طعمش رو پس بده


[تصویر:  20120730205627_rosemary_infusion1.jpg]

بعد رزماری رو خارج کنین و آلژینات سدیم رو بریزین تو آب سیب و خوب بزنین تا کف کنه و لزج بشه


[تصویر:  20120730205641_mixing_alginate.jpg]

بعد از اینکه کف روی مخلوط رفت توی ظرفی نوکش حالت قطره چکان داشته باشه بریزین
توی یه کاسه کلرید کلسیم و آب خنک رو با هم مخلوط کنین و از مخلوط ژله ای توی این کاسه بچکونین تا خودش رو بگیره

[تصویر:  20120730205821_dropping_balls.jpg]

بعد خاویارهارو از مخلوط خارج کنین و توی توری بذارین و زیر آب سرد بگیرین و بعد بذارین تا مایع اضافه ش بریزه و سرو کنین

[تصویر:  20120730210158_finished.jpg]




دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۹-۵-۱۳۹۱, ۱۰:۳۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, negin.s, Atefe joon, یاسمن., 1920, سمیه گلبانو, elipari, atlas.rome, niloofar00
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: ژله خاویاری قرمز
مواد لازم:
1 لیوان روغن هسته انگور سرد
4 قاشق چایخوری پودر ژلاتین ساده
3 ق غ آب سرد
100 گرم مایع داغ با طعم (قهوه، آب انار، سرکه بالزامیک، و غیره)
نمک

روش کار مثل پست اوله فقط بجای روغن مایع از روغن دانه انگور استفاده شده
از روغن زیتون یا کنجد هم میشه استفاده کرد

[تصویر:  20120730211450_caviarstep1.jpg]

[تصویر:  20120730211528_caviarstep2.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۹-۵-۱۳۹۱, ۱۰:۴۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, negin.s, Atefe joon, یاسمن., سمیه گلبانو, elipari, niloofar00
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: ژله خاویاری
[تصویر:  20130522115252_3.JPG]

مواد لازم:
250 گرم آب سیب
2 گرم سدیم آلژینات
500 گرم آب
2.5 گرم کلرید کلسیم
250 گرم آب یا آب سیب


روش تهیه:
کلرید سدیم رو در آب حل کنین تا حمام حاضر بشه
آب و آلژینات رو با مخلوط کن خوب بزنین و به سرنگ بکشین
حالا قطره قطره در حمام کلرید سدیم بریزین
بعد از یک دقیقه دونه های خاویاری رو خارج کنین و در آب یا آب سیب بشورین و بریزین تو آبکش

مواد شیمیایی رو از مغازه هایی که لوازم آزمایشگاهی میفروشن میتونین تهیه کنین


[تصویر:  20130522115126_2.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۳-۳-۱۳۹۲, ۱۱:۰۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, negin.s, )Mitra(, سمیرا مامان شهاب, Atefe joon, ninaz, یاسمن., 1920, سمیه گلبانو, aysuda, fatemeh17, elipari, atlas.rome, niloofar00
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #5
RE: ژله خاویاری
Flowerysmile
[تصویر:  20140922085946_SAM_3643.JPG]
[تصویر:  20140922090013_SAM_3637.JPG]
[تصویر:  20140922090043_SAM_3644.JPG]
[تصویر:  20140922090105_SAM_3648.JPG]
[تصویر:  20140922090127_SAM_3652.JPG]
[تصویر:  20140922090151_jello-caviar-1.jpg]
[تصویر:  20140922090211_jello-caviar-2.jpg]
[تصویر:  20140922090230_jello-caviar-3.jpg]
امضای 1368Sheri
۳۱-۶-۱۳۹۳, ۰۹:۰۳ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57, luna, ninaz, kazemsoft, مریم خانومی 1, fatemeh jooooon, Galaxy, kentia, niloofar00, مهرناز مامانی, Atefe joon, vidia, azam1360

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد