خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ژله در پوست آناناس

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
ژله در پوست آناناس
[عکس: 20130514160251_pineapple_jello_shots.jpg]

مواد لازم:
1 عدد آناناس
1 فنجان آب سرد
1 فنجان آب جوش
1 بسته پودر ژله توت فرنگی (دلخواه)

طرز تهیه:
قسمت داخلی آناناس رو تخلیه کنین
[عکس: 20130514160115_remove_pineapple_core.jpg]

یک قابلمه رو از آب پر کنین و آناناس ر. با پوست داخل اون بزارید تا چند دقیقه بجوشه و پوستش تغییر رنگ بده(تقریبا زرد تیره)
[عکس: 20130514160043_cook_pineapple_shell.jpg]

یادتون باشه اگه آناناس رو نجوشونید به خاطر وجو آنزیم هایی که داره ژله تون بسته نمیشه و با پختن این آنزیم ها غیر فعال میشه
پودر ژله رو با 1 بسته آب جوش مخلوط کنین و هم بزنین تا کاملا حل بشه و بهش 1 فنجان آب سرد اضافه کنین
داخل آناناس رو با ژله پر کنین و بزارین توی یخچال تا خودش رو بگیره و سفت بشه
[عکس: 20130514160159_refrigerate_pineapple.jpg]

به کمک یه چاقوی تیز آناناس رو برش بزنین (چاقو رو توی آب گرم فرو کنین و خشک کنین تا ژله منظم و راحت تر برش بزنین)
[عکس: 20130514160222_slice_pineapple_half.jpg]


[عکس: 20130514160319_make_pineapple_wedges.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
14-05-2013, 05:34 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد