خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ژله رز و شیر

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
ژله رز و شیر
[تصویر:  20130825132653_RoseMilkJelly2.jpg]

مواد لازم:
5 گرم آگار آگار (میتونین از ژلاتین هم استفاده کنین)
¼ پیمانه آب
¼ پیمانه شیر تغلیظ شده(شیر عسلی)
½ پیمانه شیر
1 و 1/2 قاشق غذاخوری عصاره رز



روش تهیه:
آگار آگار رو حدود 20 دقیقه در آب خیس کنین و بعد روی حرارت ملایم قرار داده و 5-10 دقیقه هم بزنین تا حل بشه
بعد شیر و شیر عسلی رو اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست بشه و جوش بیاد
عصاره رز رو اضافه و ا روی حرارت وردارین
توی ظرف مناسبی ریخته و حدود 2 تا 4 ساعت در یخچال قرار بدین
بعد با 3 قاشق غذاخوری شیر تغلیظ شده و 2 قاشق غذاخوری عصاره رز ترکیب شده تزیین و سرو کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳-۶-۱۳۹۲, ۱۲:۲۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سایه ز, donyaabi, mehrbanoo1, افسون, aminegar, مهرناز مامانی, mansore66, مامان مهرانه, negin.s, meemo, vidia, elipari, Atefe joon



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد