تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ژله رز و شیر
#1
[عکس: 20130825132653_RoseMilkJelly2.jpg]

مواد لازم:
5 گرم آگار آگار (میتونین از ژلاتین هم استفاده کنین)
¼ پیمانه آب
¼ پیمانه شیر تغلیظ شده(شیر عسلی)
½ پیمانه شیر
1 و 1/2 قاشق غذاخوری عصاره رز



روش تهیه:
آگار آگار رو حدود 20 دقیقه در آب خیس کنین و بعد روی حرارت ملایم قرار داده و 5-10 دقیقه هم بزنین تا حل بشه
بعد شیر و شیر عسلی رو اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست بشه و جوش بیاد
عصاره رز رو اضافه و ا روی حرارت وردارین
توی ظرف مناسبی ریخته و حدود 2 تا 4 ساعت در یخچال قرار بدین
بعد با 3 قاشق غذاخوری شیر تغلیظ شده و 2 قاشق غذاخوری عصاره رز ترکیب شده تزیین و سرو کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }