تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 64 رای - 3.17 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ژله رولی یا فرفره ای
#1
مواد لازم برای 8 تا 10 اسلایس کوچک
ژله: 1 بسته
آب گرم: 2/1 پیمانه
مارشملو کوچک: 1 پیمانه یا 12 عدد مارشملو بزرگ
رولت ژله

طرز تهیه
مرحله 1 - ژله را در نصف پیمانه آب گرم حل کنید تا کاملا شفاف شود.
مرحله 2 - مارشملو را به ژله اضافه کرده و روی بخار آب قرار دهید تا مارشملوها آب شوند. سپس از روی بخار برداشته و مرتبا هم بزنید تا مایع کرم مانندی بدست آید.
مرحله 3 - ظرف مستطیل شکلی به ابعاد 20 در 25 سانت را کمی چرب کنید، مخلوط ژله را در ظرف ریخته تا کاملا مسطح و یکنواخت شود. سپس در یخچال به مدت 1 ساعت قرار دهید تا بسته شود.
مرحله 4 - اطراف ژله را به کمک چاقوی تیز از ظرف جدا کنید و قسمت پایین ظرف را یک لحظه در آب جوش قرار دهید. سپس به آرامی ژله را رول کرده و آنرا به مدت 1 ساعت دیگر در یخچال قرار دهید.
مرحله 5 - رولت ژله را به صورت اسلایسی برش زده، در ظرف مورد نظر چیده و سرو نماید.


[عکس: 20130115101256_IMG_4750.jpg]
[عکس: 20130115101326_IMG_4758.jpg]
[عکس: 20130115101342_IMG_4760.jpg]
[عکس: 20130115101357_IMG_4777.jpg]
[عکس: 20130115101411_IMG_4782.jpg]
[عکس: 20130115101426_IMG_4785.jpg]
[عکس: 20130115101515_IMG_4792.jpg]
[عکس: 20130115101528_IMG_4802.jpg]
[عکس: 20130115101543_IMG_4836Watermark.jpg]
پاسخ }
#2
مواد مورد نیاز
1بسته ژله
3بسته مارشملو

اگه مارشملو پیدا نکردین میتونین از پاستیل خرسی2بسته یا پف پفی هم2بسته(مزه ژله پودر نرگیل میده) استفاده کنین

من از تمشک آبی و هلو استفاده کردم
1قابلمه رو نصف آب پر میکنیم و میذاریم تا جوش بیاد توی یه قابلمه کوچیکتر نصف لیوان آب جوش میریزیم وپودر ژله رو باهاش مخلوط میکنیم و میذاریم رو قابلمه بزرگه تا ژله حسابی حل شه
وقتی حل شد مارشملو یا پاستل هارو بهش اضافه میکنیم چون پاستیل ها سفتن آب شدنشون وقت میبره باید حوصله کنین باید مدام هم بزنین وبا ته قاشق له کنیم
باید ظرف مربع یا مستطیل باشه ظرف رو چرب میکنیم تا بهش نچسبه وبه مدت 45 دقیقه میذاریم تو یخجال خودشو بگیره وقتی ژله بسته میشه پاستیل یا مارشملو روی ژله میاد وباعث میشه که وسطش سفید دیده بشه ظرفتونو5ثانیه بزارین تو آب داغ تا از تش جداشه فقط مواظب باشین آب نره توش بعد رول کنید
فقط توجه کنید وقتی میخواین ژله رو رول کنید درست رول کنید اگه بهم بچسبه دیگه جدا نمیشه

این مارشملورو انقده گشتم آخرش از یه دکه روزنامه فروشی پیدا کردمClap
رفتم بقالی میگم اقا مارشملو دارین میگه ماش پلو نه نداریم laflaflaf



[عکس: 20110915100838_jel.jpg]

[عکس: 20110915100935_jel1.jpg]

اینم عکس مارشملو
[عکس: 20110915095718_091411134508.jpg]
[عکس: khanoom.gif]
پاسخ }
#3
اینو دیروز درست کردم
به جای مارشملو از پاستیل خرسی استفاده کردم

[عکس: 20111004112122_30.jpg]
ژله طالبی و پرتقال

[عکس: 20111004111911_40.jpg]


[عکس: 20111004111436_10.jpg]


[عکس: khanoom.gif]
پاسخ }
#4
[عکس: 20111117115034_201211263042.jpg]واسه مهمونیه داداشم اینا Clap

[عکس: 20111117114249_201211263043.jpg][img]http://www.khanoomgol.com/
چه معنی داره تو این دنیا کسی با کسی قهر باشه !
چه معنی داره تو این دنیا کسی تنها باشه !
چه معنی داره تو این دنیا آدم ها یک روز بیان و یک روز برن !
چه معنی داره تو این دنیا دل بعضی ها اینقدر تنگ باشه !
اصلا چه معنی داره تو این دنیا دل بعضی ها از سنگ باشه !
پاسخ }
#5
ژله رولی (فرفره ای) هههههه:loudlaff:
[عکس: 20111207111325_IMAG0807.jpg]
عروس شهریور 92!!

پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6
اینم اولین تجربه ژله فرفره ای من



[عکس: 20120417074953_20111211075036_02122011.jpg]
پاسخ }
#7

(۲۵-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۱۰ ب.ظ)مامان جی نوشته:  خانومهای هنرمند من امشب برای اولین بار ژله رولی درستیدم دستور همون نصف لیوان آبجوش یک بسته ژله و یک بسته پاستیل خرسی ولی آخرش خوب نشدش وقتی برش گردوندم توی ظرف که رولش کنم به ظرف چسبید بعدش خیلی سخت رول شد کلا وا رفتDunnof



وقتی که آب ژله رو زیاد بریزین ژله میشکنه
فقط واسه این ژله بایستی نصف لیوان آب گرم بریزی
چون باید مثل چسب بشه تا بهم بچسبه ورول شه
من یه بار 1لیوان ریختم اب انقد بد شد شکست
برای دراوردنش از ظرف یا باید قبلا ظرف و یه ذره خیس کنی
یا بعدش که ژله کاملا سفت شد ظرف رو به مدت 5 یا 10 ثانیه
بزاری تو آب داغ بعد زود برداری
[عکس: khanoom.gif]
پاسخ }
#8
(۱۵-۱۰-۱۳۹۰, ۱۱:۲۶ ق.ظ)mitra1992 نوشته:  من می خواستم ژله رولی درست کنم اما چرا وقتی گذاشتم تو یخچال مارشملو نیومد رو سطح ژله؟! Hanghead
با اجازه اساتید
زمانی که مارشملو داخل ژله در حال حل شدن هست
به محض اینکه مارشملو حل شد باید شعله خاموش بشه
وگرنه مارشملو با ژله کامل ترکیب میشه و یک ژله لاستیکی به عمل میاد
که بعد از سرد شدن مقدار کمی لایه کف مانند روی ژله میشینه
مقدار مارشملو مصرفی حداقل برای یک بسته پودر ژله باید 75 گرم و حداکثر 125 گرم باشه

http://shiva-food.blogfa.com/
پاسخ }
#9
این 2تا رو یادم رفته بود عکسشون رو بذارم:

زرد رو سری اول درست کردم قرمز رو سری دوم

[عکس: 20120224145309_IMG_3360.JPG]

[عکس: 20120224212908_IMG_3399.JPG]
خدایا
دلمو دست تو دادم دلمو آسمونی کن/ همیشه مهربون بودی دوباره مهربونی کن

پاسخ }
#10
[عکس: 20120224151121_DSC00032.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...