تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ژله زرد آلو و پرتقال
#1
مواد لازم:

زرد الو 350 گرم

شکر 75 گرم

اب پرتقال 280 گرم

پودر ژلاتین 1 ق س

طرز تهیه:

زرد الو های تازه را هسته اش را گرفته و به همراه شکر و 115 گرم از اب پرتقال روی حرارت قرار داده تا بجوشد و شکر حل شده و زرد الوها نرم شوند
بعد از سرد شدن زرد الو را از صافی رد کرده تا به شکل پوره در اید
پودر ژلاتین را به همراه 3 ق س اب به روش بن ماری حل میکنیم
سپس به پوره زرد الو اضافه میکنیم مابقی اب پرتقال را نیز روی مواد ریخته کاملا مخلوط میکنیم مایه ژله را در ظرف ریخته و در یخچال قرار میدهیم تا کاملا بسته شود

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


[عکس: 20130711124002_thumb_COLOURBOX3475835.jpg]
[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }