تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ژله زعفرانی
#1
مواد لازم:

زعفران اب گرفته شده 1 قاشق غذاخوری غلیظ

شکر 300 گرم

اب 1 لیتر

پودر ژلاتین 30 گرم

کمپوت اناناس 1/2 قوطی

طرز تهیه:

ابتدا ژله را مانند
زله ساده تهیه میکنیم و میگذاریم خنک شود وقتی خنک شد به ان زعفران اب گرفته اضافه میکنیم تا به رنگ دلخواه شود و ظرف ژله را با اب سرد میشوییم
ژله را در ان ریخته و دانه های کمپوت اناناس را هم مخلوط میکنیم1/3 ظرف را که پر شد در یخچال میگذاریم تا بسته شود سپس بقیه مواد ژله را به ان اضافه میکنیم ومیگذاریم کاملا بسته شود و با نوک چاقو انرا جدا کرده و قالب ژله را برای چند ثانیه در ابگرم زده و در ظرف برمیگردانیم

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


[عکس: 20130909135255_images.jpg]
[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }