خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 76 رأی - میانگین امتیازات: 1.95
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ژله سورپرایز

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
66
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 304


محل سکونت : آباده(فارس)
ارسال: #1
Personal ژله سورپرایز
ژله سورپرایز

[تصویر:  20150715190348_1.jpg]
[تصویر:  20150715190414_2.jpg]

خوب
جونم براتون بگه
اگه میخوای کسی رو سورپرایز کنی(البته در مورد ژله)
خوب این بهترین گزینه هست
مواد لازمش هم
ژله پایه...2 عدد..من از بلوبری استفاده کردم
ژله قسمت سورپرایز..دو عدد...من از توت فرنگی استفادهه کردم
شیر...یک لیوان

البته من قالبم بزرگ بود
مقداری از مایع ژله پایه هم به علت وجود یک انگشت فضول ریخت و مجبور شده یک بسته ژله آلوورا هم اضافه کنم
ولی شما اگه انگشت فضول داخل خونه ندارید همین 4 تا بسته واسه یک قالب 18*5 به ارتفاع 5 کافیه

[تصویر:  20150715190456_3.jpg]

پودر های ژله رو به صورت جدا هر کدوم رو با دو لیوان اب جوش مخلوط کردم
یعنی دو بسته بلوبری رو با دو لیوان آب جوش
و دو بسته قرمز رنگ رو با دولیوان آب جوش
یک لیوان شیر رو قبلا گذاشته بودم بیرون تا هم دمای محیط بشه
خوب
ژله ها که آماده شد
ژله قرمز رو ریختم داخل قالبی که وقتی مایع رو بریزم ارتفاعش حدود 3 سانت بشه
من از این ظرف قاشق چنگال سرویس مسافرتی استفاده کردم(میخوام بگم خیلی پایبند قالب نباشید هر چی دم دست بود و مناسب کار بود میشه قالب ما)
خوب
من کف ظرف رو با پنبه آغشته به روغن چرب کردم و ژله قرمز رو که دیگه خنک شده بود ریختم داخلش
و گذاشتمش داخل فریزر(حدود 15-20 دقییقه ژله سفت میشه که البته بستگی به برودت فریزر هم داره)

[تصویر:  20150715190538_4.jpg]

حالا چرا چربش کردم؟
خوب میگم بعدآ
دقت کنید
من فقط دو بسته ژله قرمز رو با دو لیوان آبجوش مخلوط کردم و آب سرد دیگه اضافه نکردم

میریم سراغ ژله بلوبری
خوب من میخواستم پایه کارم آبی رنگ باشه
اگه بخواید پایه کار سفید باشه میتونید از الوورا استفاده کنید
یا اگه میخواید زرد باشه از لیمو یا سیب یا موز و آناناس استفاده کنید
خود دانید
خلاصه
ژله بلوبری خنک شده دیگه
شیر رو کم کم بهش اضافه کردم و هم زدم

[تصویر:  20150715190631_5.jpg]

خوب
همونجور که دیدید داخل ژله اصلی من قلب هست
حالا میتونه هر چیز و شکل دیگه ای هم باشه
خوب قالب قلبی رو من به این صورت داخل قالب اصلی نگه داشتم تا ببینم تا کجای قالب رو باید مایع ژله بریزم

[تصویر:  20150715190738_6.jpg]

دقیقآ تا شیار بین قلب رو مایع ژله ریختم و گذاشتم فریزر(حدود 5-7 دقیقه)

[تصویر:  20150715190822_7.jpg]

نمیخوام ژله خیلی سفت بشه چون آخر کار ژله دو لایه میشه
خوب
ژله قرمز دیگه آماده شده
حالا نکته چرب کردن قالب
اینه
ببین به همین راحتی زله جدا میشه

[تصویر:  20150715190859_8.jpg]
[تصویر:  20150715190919_9.jpg]

حالا وقت قالب زدن ژله قرمز هست
در همین فاصله یه نگاه به ژله بلوبری بنداز ببین یگه بسته بیارش از فریزر بیرون
خوب
اینم قالب خورده ژله قرمز

[تصویر:  20150715190953_10.jpg]

وای وای
فکر نکنید خیلی وقت میبره هاااااااااا
نهههههههههههه
(پیدا شدن علایم پیری)
ههههههه
خوب
ژله آب رنگ رو با همون قالب قلبی به این صورت شیار دادم
واسه چی؟
خوب معلومه دیگه چون میخوایم قلب قلبیش کنیم
قالب قلبی رو روی ژله با کمی فشار رو به پایین حرکت بدید تا شیار بندازه

[تصویر:  20150715191053_11.jpg]
[تصویر:  20150715191113_12.jpg]
[تصویر:  20150715191130_13.jpg]

حالا قلبها رو کنار هم روی شیارها گذاشتم

[تصویر:  20150715191209_14.jpg]
[تصویر:  20150715191228_15.jpg]
[تصویر:  20150715191244_16.jpg]


بقیه مایع ژله بلوبری رو ریختم روی قلبها و گذاشتم 10 دقیقه داخل فریزر بعد منتقل کردم داخل یخچال 2 ساعت بعد هم از قالب بیرون آوردم
(قالب رو داخل آب گرم گذاشتم)
چون قالب من فلزی بود خیلی زود گرما رو جذب میکنه و اگه زیاد داخل آب گرم بمونه ژله آب میشه
واسه قالبهای پلاستیکی یا سیلیکونی زمان بیشتری داخل اب نگه میدارم

[تصویر:  20150715191312_17.jpg]


[b]

علت ویرایش : بازیابی عکس ها
امضای SH.I.VA
http://shiva-food.blogfa.com/
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴-۴-۱۳۹۴ ۰۶:۱۳ عصر، توسط 1368Sheri.)
۲۲-۱۰-۱۳۹۰, ۰۲:۰۷ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از SH.I.VA به دلیل این ارسال سپاس کرده.
گلسا90, طاهره 52, mahsa_7up, 1920, مامان مژگان, الهام پرتو, مریم محمد, بی هنر, Atefe joon, elipari, نفس مامان, مامي اروين, 1368Sheri, ZOHRE.COM, مهلا گلي, مهربان بانو63
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: ژله سورپرایز
ژله سورپرایز رولتی :

[تصویر:  20120207233749_117.jpg]

ژله بلوبری یا ابی 2 بسته
ژله البالو 1 بسته
شیر 1 لیوان
مارشمالو 4 بسته
اب 2 لیوان


طرز تهیه :

مارشمالو ها رو به تکه های کوچولو تقسیم میکنیم .

[تصویر:  20120207233855_134.jpg]

سینی رو که میخواهیم ژله رو توش بریزیم چرب میکنیم بهتره از ی سینی مستطیل کوچولو استفاده کنیم .
ژله های بلوبری مونو با یک و نیم لیوان با حرارت کم میزاریم تا ژله توی اب حل بشه . میزاریم تا سرد بشه البته بیرون یخچال چون اگه توی یخچال بزاریمش میبنده .

مدام هم میزنیم تا زودتر سرد بشه . وقتی سرد شد یه لیوان سر خالی شیر رو کم کم بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم .
دقت کنین که ژله باید سرد باشه والا شیر میبره و نمیتونین کاری براش بکنبن .

[تصویر:  20120207234006_17.jpg]

حالا قالبی رو که میخواهیم توش ژله رو درستش کنیم کمی خیس میکنیم و کمی از ژله ابی رو توش میریزیم حدود دو سانت از کف قالب رو پرکنه . بعد میزاریمش توی یخچال تا ژله ببنده .
مابقی ژله ابی بیرون یخچال میمونه .

[تصویر:  20120207234055_18.jpg]

تو فاصله ای که ژله ابی مون ببنده ما ژله البالو رو با نصف لیوان اب میزاریم روی حرارت تا ژله تو اب حل بشه .
وقتی تموم ژله توی اب حل شد و محلول شفافی بدست اومد مارشمالو ها رو توش میریزیم و هم میزنیم تا اونها هم توی ژله حل بشن .

[تصویر:  20120207234208_151.jpg]

[تصویر:  20120207234301_164.jpg]


بعد از اون میریزیم تو سینی که از قبل چرب کرده بودیم و مدت 10 تا 15 دقیقه میزاریم توی یخچال .

بعد از توی یخچال در میاریم و از طرف عرض مستطیل به سه قسمت تقسیم میکنیم . بعد شروع میکنیم به رول کردن .

[تصویر:  20120207234436_15.jpg]


رول اول که تموم شد میزاریم روی قسمت دوم و با هم رول میکنیم .
به این ترتیب ژله میانی مونو حاضر میکنیم .

[تصویر:  20120207234520_16.jpg]

ژله ابی بسته شده توی یخچال رو بیرون میاریم و رولت مارشمالومونو رو وسطش میزاریم و مابقی ژله ابی رو روش میریزیم . و میزاریم تا توی یخچال ببنده .


[تصویر:  20120207234651_19.jpg]

اینم برش خوردش :
شما سعی کنین قبل از رول کردن اولش رو صاف کنین . وسطش اینجوری دیده نشه .

[تصویر:  20120207234812_122.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۹-۱۱-۱۳۹۰, ۰۲:۱۸ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامي اروين, مهرناز مامانی, بید مجنون, Atefe joon, mahsa_7up, mozhgan57, بی هنر, niloofar00, نازیلا62, مامان الی, elipari, m111e222, 1368Sheri, nafasgoli191919, مهلا گلي, مهربان بانو63
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
639
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1892


محل سکونت : شیراز
ارسال: #3
RE: ژله سورپرایز
Yum2
[تصویر:  20120215082704_IMG901.jpg]
امضای hhaannii
خدایا شکرت ......
۲۶-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۵۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از hhaannii به دلیل این ارسال سپاس کرده.
SH.I.VA, الهام پرتو, Atefe joon, elipari
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
36
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 118


محل سکونت : گلستانی
ارسال: #4
RE: ژله سورپرایز
سلام اینم ژله سورپرایزم فقط عکس برش خورده رو گم کردم یعنی عکس کشیدما ولی حالا نیست هر وقت پیدا کردم میذارم

[تصویر:  20120225122100_IMG_7672_1.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۱۲-۱۳۹۰ ۰۶:۴۸ عصر، توسط sima.)
۶-۱۲-۱۳۹۰, ۰۲:۵۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از mehraban786 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامي اروين, SH.I.VA, yasnagoli, Atefe joon, elipari, مامان سید امیرعلی
N-M
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
401
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1784


محل سکونت : ايران
ارسال: #5
RE: ژله سورپرایز
اين ژله سورپرايزو برا valentine درستيدمhihدست شيوا جون هم درد نكنه بابت آموزش عاليشFlowerysmile
[تصویر:  20120226092745_2.JPG]

اينم برش خوردش
[تصویر:  20120226092907_1.JPG]
۷-۱۲-۱۳۹۰, ۱۲:۰۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از N-M به دلیل این ارسال سپاس کرده.
باران _مهر, haleh_shafieeha, sarahamid, negin.s, mozhgan57, الهام پرتو, niloofar00, Atefe joon, hoda-gh, zari mah, elipari, ghazalehgh, مهربون یار, azam1360, مامان سید امیرعلی

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
537
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 2497


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: ژله سورپرایز
[تصویر:  20120229171928_00381.jpg]
اینم ژله ی من.دستتون درد نکنه که اموزش دادینFlowerysmile
۱۰-۱۲-۱۳۹۰, ۰۷:۵۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از mhsa به دلیل این ارسال سپاس کرده.
N-M, گلسا90, يارا, negin.s, mozhgan57, niloofar00, Atefe joon, elipari, مامان سید امیرعلی



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد