تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ژله و زرده تخم مرغ
#1
مواد لازم:

شیر نیم کیلو

شکر 100 گرم

ژله قرمز 1 بسته

زعفران اب گرفته غلیظ 1 قاشق غذاخوری

ارد 2 قاشق غذاخوری

وانیل 1/2 قاشق چای خوری

زرده تخم مرغ 3 عدد

طرز تهیه:

ژله را اماده میکنیم و در یک ظرف ریخته و در یخچال میگذاریم تا بندد ارد را در ظرف ریخته و شیر را ارام ارام روی ان میریزیم و خوب هم میزنیم تا گره گره نشود زرده تخم مرغ هارا با شکر مخلوط میکنیم و زعفران را به ان اضافه میکنیم مخلوط ارد و شیر را به زرده اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا بجوشد و مخلوط مقداری سفت شود سپس ان را از روی حرارت برداشته و پس از چند دقیقه که مواد زرده کمی خنک شد ان را روی ژله ریخته و سریع در فریزر به مدت یک ربع قرار میدهیم و بعد ان را بیرون اورده در یخچال میگذاریم این دسر هرچه مدت زمان بیشتری در یخچال بماند بهتر است
و با کمی پودر پسته روی انرا تزیین میکنیم

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


[عکس: 20130805131016_.jpg]
[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }