5 مرحله داریم:
1- چند تا انار دون کنید .1 بسته ژله انار و با 1 لیوان آب گرم و 1 لیوان آب سرد آماده کنید .بریزید تو بستنی خوری ه طوری که 1/3 بستنی خوری پر بشه.دونه های انار هم بریزید در ژله انا ر و بزارید یخچال تا ببینده.
2- نصف بسته ژله انار را با نصف لیوان آب جوش و 3-4 ق غ بستنی درست کنید.بستنی رو به همون صورت یخ زده اضافه کنید و فقط در حدی هم زنید که با ژله مخلوط بشه.زیاد هم نرنید.ظرف مستطیلی انتخاب کنید کمی خیسش کنید .تو ظرف مستطیل شکل یه سلفون بکشید و ژله رو بریزید تو ظرف و بزارید تا ژله بسته بشه. حدودا 40 دقیقه کافیه و بعد ژله ها رو به صورت نوار باریک برش بدید و رول کنید.رول ها رو بزارید یخچال به مدت 4-5 ساعت تا حسابی سفت بشن
3- کرم وانیلی: 3 لیوان شیر با نصف لیوان شکر بزارید روی حرارت .تا شکر در شیر حل بشه.بعد از رو حرارت دارید کمی که خنک شد نصف لیوان خامه و 3 ق غ ژلاتین (ژلاتین رو بریزید روی 3 ق غ آب سرد و بزارید روی حرارت غیر مستقیم تا شفاف بشه) و 1 ق چ وانیل اضافه کنید خوب هم بزتنید تا کرم یکدست بشه.
4- ژله های رولی که درست کردید رو بزارید روی ژله
5- کرم وانیلی رو به آرامی کناره ژله رولی بریزید به طوریکه روشو نگیره و بزارید یخچال

ویرایش:سایز عکس
Ashpazbanoo.blogfa.com