خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 21 رای - 2.52 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ژله کاور ( پوششی برای تزیین کیک )

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
129
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 186


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
Ksmiletris  ژله کاور ( پوششی برای تزیین کیک )
ژله کاور :

آب : 1لیتر
شکر : 800 گرم
پودر ژلاتینژلاتین : 3 قاشق سرپر سوپ خوری
جوهر لیمو : یک چهارم قاشق چایخوری
پودر اگاراگار : یک دوم قاشق چایخوری
اسانس و رنگ دلخواه

اول اب را اخل قابلمه می ریزیم و مقداری از شکر را نگه میداریم و بقیه شکر را به اب اضافه میکنیم و کامل هم میزنیم و روی حرارت میگذاریم وقتی که به جوش امد شکر باقیمانده و پودر ژلاتین و پودر آگاراگار را مخلوط میکنیم و بعد به اب در حال جوش اضافه میکنیم
اجازه میدهیم دوباره اب بجوشد بعد از جوشیدن دوباره جوهر لیمو را اضافه میکنیم و حرارت را کم میکنیم تا 25 دقیقه خیلی ریز بجوشد و با یک قلمو کنار قابلمه را مرتب تمیز میکنیم بعد از 25 دقیقه مایع ما باید در غلظت سفیده تخم مرغ باشد
بعد حرارت را خاموش میکنیم و اسانس و رنگ مورد نظر را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا مایع سرد بشه بعد این مایع را 4 تا 5 ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیره بعد از اینکه مایع را از یخچال خارج کردیم اگر این مایع شل باشه باید دوباره بگذاریمش تو یخچال و اگر سفت باشه باید چندبار از صافی ردش کنیم تا کمی شل بشه اگه دوباره شل نشد خیلی کم بهش اب اضافه میکنیمhih

این زله یک پوشش بسیار زیبا و براق به کیکتون میده بعد از اینکه کیک را خامه کشی کردید این ژله را داخل قیف بریزید و ارام روی کیک بریزید این ژله نباید خیلی زود از روی کیک سر بخوره اگر دید اینطوریه دوباره بذاریش داخل یخچالFlowerysmile

من خودم روی کیک کفشدوزک را با کاور قرمز پوشش دادم

[عکس: 20120618173331_DSC00221.JPG]

البته چون وقتم کم بودفقط اول حدود نیم لیتر اب را با 1.5 قاشق سوپخوری پودرژلاتین مخلوط کردم و گذاشتمش روی حرارت وقتی جوش امد اسانس و رنگ دلخواه را بهش اضافه کردم و گذاشتم مقداری جوشید بعد گذاشتمش داخل یخچال بعد چون مقداری سفت بود چهار بار از صافی ردش کردم و ریختم توی قیف و ریختم روی کیک
البته بار اولم بود و برای همین یکم ناشی بودمhihhih


18-06-2012, 07:08 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
160
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها

اعتبار: 291


محل سکونت : تبریز
ارسال: #2
RE: ژله کاور ( پوششی برای تزیین کیک )
نمیدونم جاش اینجاس یا نه؟من اول روی کیک رو خامه کشیدم بعدگذاشتم فریزر تا کاملا سردبشه ژله رو هم طبق دستور روی بسته اماده کردم گذاشتم به غلظت سفیده تخم مرغ رسید...بعدش کیک رو از فریزر در آوردم دورشو فویل الومینیوم پیچیدم تا نذاره ژله م سرازیر بشه بعد پاستیل ماهی رو چیدم اروم با قاشق ژله رو ریختم روکیک گذاشتم یخچال تا خودشوببنده...بعدش با چاقو اروم فویل رو از کیک جداکردم کناره های کیک رو خامه زدم وچوب شور چیدم.....برا تولد پسر خواهرشوهرم پختم همهfakfakfakفکر میکردن از بیرون خریدم...ولی چون با خواهر شوهرم هماهنگ کرده بودیم که من کیک رو بپزم بعدش باور کردن
کیک زبرا بود....با کرم شانتی
توضیح بیشتر: فویل رو دور کیک به حالت دیوار یکم بالاتر از ارتفاع کیک پیچیدم وبا دستم محکم چفتش کردم وحالتش دادم تا جایی برای نفوذ ژله نمونه وژله نیم بند رو ریختم چون نیم بند بود از کناره هاش سرازیر نشدبعدکه تو یخچال بست آروم با نوک چاقو فویل رو از ژله وکیک جداکردم.....به جای 1لیوان آب سرد هم نیم لیوان تو ژله آب ریختم که چسبناکتر باشه....اگه بازم سوالی بود در خدمتم
ویرایش سوم:ازژله ابی بلوبری استفاده کردمFlowerysmile


فایل‌های پیوست عکس(ها)
               
(آخرین تغییر در ارسال: 21-01-2013, 08:00 PM توسط zahrareza.)
21-01-2013, 02:14 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد