تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ژیگوی فرانسوی
#1
مواد لازم
گوشت گوساله(من از گوشت بره استفاده کردم)
سیر چند حبه
کرفس
هویج
فلفل سیاه
نمک
روغن
سبزی معطر(نعنا جعفری ترخون)
کره

طرز تهيه:
ابتدا با كارد نوك‌تيزي چند جاي گوشت را به عمق 2 بند انگشت سوراخ كرده و پره‌هاي سير را در اين سوراخ‌ها قرار مي‌دهيم. سپس با نخ محكمي گوشت را پيچيده و بصورت استوانه‌اي درمي‌آوريم. بعد كمي فلفل سياه به گوشت زده و كره را با قلم‌مو به سطح آن مي‌ماليم.
قابلمه يا ماهيتابه گودي را روي حرارت تند مي‌گذاريم و وقتي كاملاً داغ شد، گوشت را در آن قرار داده و چند بار مي‌غلتانيم تا رويه آن كاملاً طلايي شود
[عکس: 20140105135442_Photo120.jpg]
[عکس: 20140105135522_Photo121.jpg]
سپس يك پيمانه آب جوش، سبزي، ساقه كرفس و هويج را داخل ظرف ريخته، در آن را مي‌بنديم و اجازه مي‌دهيم تا گوشت به مدت 2 تا 3 ساعت بپزد (مدت زمان پخت به نوع گوشت بستگي دارد و آتش بايد به اندازه‌اي باشد كه آب در ته ظرف ريزجوش بزند). در هنگام پخت چند بار به ظرف سر زده و هرگاه آب آن تمام شد، كمي آب‌جوش مي‌افزاييم. در اواخر پخت، نمك را به غذا اضافه مي‌كنيم تا باعث سفت و ديرپزشدن گوشت نشود. پس از پخته شدن، ژيگو را از ظرف بيرون آورده و مي‌گذاريم كمي خنك شود.
هنگام كشيدن غذا، نخ دور گوشت را باز كرده و آن را بصورت ورقه‌اي برش زده و در ديس قرار مي‌دهيم، بطوري كه ژيگو تقريباً شكل اصلي خود را حفظ كند. سپس سسي را كه هنگام پخت در ظرف تشكيل شده از صافي رد كرده و آن را گرم مي‌كنيم و روي قطعات ژيگو مي‌ريزيم.
[عکس: 20140105135916_Photo124.jpg]
[عکس: 20140105135949_Photo125.jpg]
[عکس: 20140105140001_Photo127.jpg][عکس: 20140105140110_Photo129.jpg]
[عکس: 20140105140140_Photo133.jpg]

نوش جان
پاسخ }