خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ژیگوی فرانسوی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
158
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 199


محل سکونت : خوزستان
ارسال: #1
ژیگوی فرانسوی
مواد لازم
گوشت گوساله(من از گوشت بره استفاده کردم)
سیر چند حبه
کرفس
هویج
فلفل سیاه
نمک
روغن
سبزی معطر(نعنا جعفری ترخون)
کره

طرز تهيه:
ابتدا با كارد نوك‌تيزي چند جاي گوشت را به عمق 2 بند انگشت سوراخ كرده و پره‌هاي سير را در اين سوراخ‌ها قرار مي‌دهيم. سپس با نخ محكمي گوشت را پيچيده و بصورت استوانه‌اي درمي‌آوريم. بعد كمي فلفل سياه به گوشت زده و كره را با قلم‌مو به سطح آن مي‌ماليم.
قابلمه يا ماهيتابه گودي را روي حرارت تند مي‌گذاريم و وقتي كاملاً داغ شد، گوشت را در آن قرار داده و چند بار مي‌غلتانيم تا رويه آن كاملاً طلايي شود
[تصویر:  20140105135442_Photo120.jpg]
[تصویر:  20140105135522_Photo121.jpg]
سپس يك پيمانه آب جوش، سبزي، ساقه كرفس و هويج را داخل ظرف ريخته، در آن را مي‌بنديم و اجازه مي‌دهيم تا گوشت به مدت 2 تا 3 ساعت بپزد (مدت زمان پخت به نوع گوشت بستگي دارد و آتش بايد به اندازه‌اي باشد كه آب در ته ظرف ريزجوش بزند). در هنگام پخت چند بار به ظرف سر زده و هرگاه آب آن تمام شد، كمي آب‌جوش مي‌افزاييم. در اواخر پخت، نمك را به غذا اضافه مي‌كنيم تا باعث سفت و ديرپزشدن گوشت نشود. پس از پخته شدن، ژيگو را از ظرف بيرون آورده و مي‌گذاريم كمي خنك شود.
هنگام كشيدن غذا، نخ دور گوشت را باز كرده و آن را بصورت ورقه‌اي برش زده و در ديس قرار مي‌دهيم، بطوري كه ژيگو تقريباً شكل اصلي خود را حفظ كند. سپس سسي را كه هنگام پخت در ظرف تشكيل شده از صافي رد كرده و آن را گرم مي‌كنيم و روي قطعات ژيگو مي‌ريزيم.
[تصویر:  20140105135916_Photo124.jpg]
[تصویر:  20140105135949_Photo125.jpg]
[تصویر:  20140105140001_Photo127.jpg][تصویر:  20140105140110_Photo129.jpg]
[تصویر:  20140105140140_Photo133.jpg]

نوش جان
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-۱۰-۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ عصر، توسط Galaxy.)
۱۵-۱۰-۱۳۹۲, ۰۲:۰۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از m.sky67 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kimiya.farhid, Galaxy, مه گل, افسانه 52, Atefe joon, 1368Sheri, elipari, نفس62, z.arghavani, قلب



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد