خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 2.93
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ژیگو با گوشت بوقلمون

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
51
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 67


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
ژیگو با گوشت بوقلمون
[img]http://[/img]
مواد لازم جهت دو نفر
گوشت سینه بوقلمون یا مرغ 4 تیکه
سبزی معطر : 3 قاشق غذا خوری ( من از سبزی دلمه استفاده میکنم )
سیر : دو حبه
هویج رنده شده : یک عدد بزرگ
پیازداغ : دو قاشق
روغن جهت سرخ کردن
فلفل دلمه ای : 2/1
ادویه مخصوص مرغ و ماهی
نمک و فلفل
رب : یک قاشق غذا خوری
طرزتهیه
ابتدا گوشت سینه مرغ یا بوقلمون را به تیکه های کلفت و به اندازه کف دست خرد میکنیم و یک چاک کوچک از کنار به آن میدهیم ، هویج و سیر رنده شده و سبزی معطر و ادویه، نمک و فلفل را مخلوط کرده و در داخل سینه بوقلمون قرارمیدهیم . با یک خلال دندان یا نخ و سوزن آن را میبندیم و داخل روغن سرخ میکنیم .
زمانی که سرخ شد و به رنگ طلائ درآمد 3 لیوان آب بر روی آن میریزیم و یک حبه سیر و فلفل دلمه ای را داخل آن میریزیم . در انتها یک قاشق رب به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم با حرارت ملایم بپزد.
پس از پخت می توان کنار آن سیب زمینی سرخ شده قراردهید.
این غذا با گوشت بوقلمون ، مرغ و گوشت راسته گوسفندی بسیار لذیذ می باشد .

Flowerysmile
[تصویر:  20140202192315_f5z2oi2v71b-ghfchfdcbg8676.jpg]


علت ویرایش آپلود عکس پیوستی
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-۱۱-۱۳۹۲ ۰۷:۲۴ عصر، توسط niloofar00.)
۲۸-۳-۱۳۹۱, ۱۰:۳۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از azaita به دلیل این ارسال سپاس کرده.
طاهره 52, niloofar00, ترلان t



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد