خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کاداییف ( نوعی شیرینی یا دسر ترکیه )

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
کاداییف ( نوعی شیرینی یا دسر ترکیه )
[تصویر:  20121012155835_67.jpg]

کادایف شربتی
مواد لازم :
کادایف 500 گرم
کره 125 گرم

مواد لازم برای کرم :
شیر 1 لیتر
ارد برنج 5 ق غ
پودر شکر 2 ق غ

مواد لازم برای شربت :
شکر 4.5 لیوان
اب 4 لیوان
یک چهارم یک لیمو
طرز تهیه :
ابتدا مواد لازم برای کرم ( فرنی ) رو با هم مخلوط کرده و میزاریم روی حرارت متوسط و با همزن دستی هم میزنیم تا غلیظ بشه . بعد از غلیظ شدن 10 – 15 دقیقه با همزن برقی میزنیم تا ولرم بشه و فرنی رویه نبنده .
کادایف رو تو یه ظرف بزرگی ریخته و کره ذوب شده رو اروم اروم بهش اضافه کرده و هم میزنیم تا کادایف چرب بشه .
کادایف رو نصف کرده نصفش رو تو یه ظرف پیرکس ریخته

[تصویر:  20121012155910_66.jpg]

بعد کرم مون رو با دقت و ارمی روی کادایف ریخته و سطحشو صاف میکنیم .

[تصویر:  20121012155952_69.jpg]

بعد مابقی کادایف رو روی کرم مون ریخته و با دقت صافش میکنیم .و تو فر گرم شده با 180 درجه میپزیم تا روی کادایف کاملا طلایی بشه .

[تصویر:  20121012155923_68.jpg]


برای شربت اب و شکر رو با هم میجوشونیم غلیظ شد که اب لیمو رو توش ریخته ومیزاریم تا ولرم بشه .
کادایف رو که از تو فر دراوردیم 3 دقیقه که گذشت و گرمای اولیش از بین رفت شربت ولرم را روش میریزیم .
یکی دو ساعت تو یخچال گذاشته و بعد سرو میکنیم .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۲۱-۷-۱۳۹۱, ۰۵:۳۰ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
yaldae, niloofar00, افسانه 52, معصومه سخنوری
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #2
RE: کاداییف ( نوعی شیرینی یا دسر ترکیه )
سیما جون دستت درد نکنه این مدلی هم حتما درست میکنم
من چند سالیه گادایف اگه اشتباه نکنم همون رشته خطایی هم میگن که بصورت ورقه ای هستن از تبریز گرفتم که هم لقمه ای درست کردم و هم بصورت یکدست توی ماهی تابه چدنی درست کردم و لبالای اونو با پودر گردو و دارچین و زنجبیل پر کردم حتی میشه بجای گردو از پودر پسته استفاده کرد و برا شربت هم آب و شکر و شیر و گلاب مخلوط میکنم که مثل باقلوا خوشمزه میشه متاسفانه از مراحلش عکس ندارم فقط این عکسارو داشتم که برا مهمونی سفره افطار ماه رمضان گذشته درست کرده بودم
[تصویر:  20121012194116_DSC05471.JPG]

[تصویر:  20121012194150_DSC03767.JPG]
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
۲۱-۷-۱۳۹۱, ۰۹:۱۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
yaldae, افسانه 52
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #3
RE: کاداییف ( نوعی شیرینی یا دسر ترکیه )
(۲۱-۷-۱۳۹۱ ۱۰:۴۱ عصر)غزال70 نوشته شده توسط:  پارانزیم جون این رشته خوشکار نست؟angelic

غزال جون نمیدونم اسمش اینه یا نه
تبریزا میدونن روبروی دانشگاه سراسری فروشگاه جام جم هست من گفتم رشته خطایی میخوام اینو بمن داد گفت از همینم میشه درست کرد دیگه اسمشو نگفت خوب حتما یه نوع رشته هست ممنون که اسمشو گفتی
[تصویر:  20121013085254_DSC05781.JPG]
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
۲۲-۷-۱۳۹۱, ۱۰:۲۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: کاداییف ( نوعی شیرینی یا دسر ترکیه )
(۲۲-۷-۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ صبح)هنر مند نوشته شده توسط:  سلام بچه ها من این را در سینی مسی درست کردم و روی گاز هم درست کردم ودر فر نذاشتم تازه لای ان هم پنیر تازه که نمک نداشته باشه هم بزای معرکه می شه تازه یک بار هم توی فنجان درست کردم و خیلی جالب شد چون خیلی خوش مزه شد همه را خوردن قبل از این که من بتوانم عکس بگیرم و مزه کادایف با رشته خشگوار خیلی فرق دارد

اونی که توش پنیر داره کنافه هست
خیلی هم خوشمزه سYum2

http://www.khanoomgol.com/Thread-کنافه

اگر پنیر داشته باشد کونافعه است و اگر مواد میانی از فرنی باشد ویا فندق و گردو خرد شده باشد که کادایف است که از شیرینی های سنتی شهر انتاکیای ترکیه است بای هر دو مورد هم شربت لازم است که معمولا با قیماق یا بستنی میل می کنند
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۲-۷-۱۳۹۱, ۰۳:۳۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
162
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
577
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 2138


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #5
RE: کاداییف ( نوعی شیرینی یا دسر ترکیه )
(۲۱-۷-۱۳۹۱ ۰۷:۴۵ عصر)غزال70 نوشته شده توسط:  سیما جون عکس دوم چه جالبه سایه ی دست و دوربین روی فرنی افتاده.خودم تهنایی فهمیدمhih
حالا این کادایف چیه و از کجا باید تهیه کنیم؟اصلا چه مزه ایه؟



کادایف تو تبریز قبلا جام جم داشت الان یه چند سالی میشه که رئوف وفرید هم تو تربیت دارند رشته ختایی مثل یه پارچه توری هست واکثرا توماه رمضون میارن ولی کادایف همیشه هست و مثل رشته فرنکی نازکه واضافه اومد باید بذارین فریزر اگه مرطوب باشه اگه خشک باشه باید باروفن مایع یا گلاب مرطوبش کنید توبازار قدیمی تبریز همیشه رشته ختایی هست وکادایف آماده هم لوازم قنادی ها دارن فقط باید شربتشو خودمون بریزیم
امضای 162
[تصویر:  20140103004327_rabi.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ صبح، توسط sima.)
۲۲-۷-۱۳۹۱, ۰۴:۰۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #6
RE: کاداییف ( نوعی شیرینی یا دسر ترکیه )
[تصویر:  97611.JPG]

مواد لازم :
کادایف 250 گرم
شکر 6 ق غ
کره 5 ق غ
گردو درشت خرد شده 1.5 لیوان
مواد لازم برای کرم :
ارد 4 ق غ
نشاسته ذرت 2 ق غ
تخم مرغ 1 عدد
وانیل
شیر 3 لیوان
شکر 2 فنجان
کرم شانتی 1 بسته
طرز تهیه :
شیر – شکر – تخم مرغ – نشاسته و ارد رو با هم مخلوط میکنیم . و روی حرارت متوسط مدام هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه . از روی حرارت برداشته و وانیل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم . گهگاهی تا سرد شدن کاملش هم میزنیم تا رویه نبنده .
نکته : اگر امکانش هست این کرم رو یک شب تو یخچال نگهش داریم تا کاملا سرد سرد بشه . چون کرم شانتی باید با کرم کاملا سرد مخلوط بشه .

[تصویر:  97642.JPG]

کرم شانتی رو اضافه کرده و 5 دقیقه با همزن میزنیم .

[تصویر:  97641.JPG]

وقتی به غلظت خامه رسید کافیه .

[تصویر:  97640.JPG]

یکساعت دیگه تو یخچال گذاشته و بعد دوباره با همزن میزنیم .

[تصویر:  97639.JPG]


طرز تهیه کادایف :
نصف کادایف رو تو یه ظرف دیگه میریزیم و بقیه اش رو تو همون پاکت خودش خرد میکنیم .

[تصویر:  97610.JPG]

کره رو ذوب میکنیم و شکر رو بهش اضافه میکنیم .

[تصویر:  97609.JPG]

کادایف رو روی کره و شکر ریخته و هم میزنیم . و با حرارت ملایم تا زمانی که کاملا سرخ بشن .

[تصویر:  97608.JPG]

[تصویر:  97607.JPG]

گردو رو هم اضافه کرده و دو سه دقیقه دیگه تفت میدیم . بعد از روی حرارت برمیداریم .

[تصویر:  97606.JPG]

بعد نصف کادایف رو تو یک ظرف پیرکس میریزیم .

[تصویر:  97605.JPG]


بعد برای اینکه کادایف ها موقع ریختن کرم جابجا نشن با پشت قاشق صاف میکنیم .

[تصویر:  97604.JPG]


بعد کرم رو از کنار ظرف روی کادایف ها میریزیم .تا کاملا روی کادایف رو بپوشونه .
نکته : اگر این کار را از وسط شروع کنیم کادایف ها به کناره های ظرف میرن.

[تصویر:  97603.JPG]

[تصویر:  97602.JPG]

بعد بقیه کادایف رو روی کرم مون میریزیم . و با پشت قاشق به ارومی فشار میدیم . تا ظاهر زیبایی داشته باشه .

[تصویر:  97601.JPG]


[تصویر:  97600.JPG]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-۹-۱۳۹۱ ۰۳:۴۲ صبح، توسط sima.)
۱۰-۹-۱۳۹۱, ۰۳:۳۵ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
yaldae, Galaxy, افسانه 52, mozhgan57, نفس مامان, فاطمه فیروزه


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  وافل(نوعی نون شیرینی با ساندویچ میکر) Galaxy 4 13,631 ۱۶-۷-۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ صبح
آخرین ارسال: 1368Sheri


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد