خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 30 رأی - میانگین امتیازات: 3.03
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کارامل شکلاتی

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
کارامل شکلاتی
•شكر120 گرم

•آب2 قاشق غذاخوری

•آب لیمو ترش نصف یك عدد

•شیر( پاستوریزه)280 میلی لیتر

•شكلات 60 گرم

•یك تكه دارچین نكوبیده

•تخم مرغ یك عدد

•زرده تخم مرغ 2 عدد

•شكر 4 قاشق

•شكر120 گرم



دستور تهیه


120گرم شكر را با آب و آب لیمو ترش در قابلمه كوچك ریخته و روی حرارت می گذاریم تا شكر حل شود. گاهی تابه را حركت می دهیم ، ولی به هیچ وجه هم نمی زنیم و می گذاریم بجوشد و به رنگ كاراملی دربیاید.



فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد یا350 درجه فارنهایت گرم می كنیم. قالب را با كارامل می پوشانیم، به این ترتیب كه كارامل را داخل قالب ریخته و تكان می دهیم تا یك لایه از آن داخل قالب را بپوشاند و می گذاریم تا خنك شود.شكلات را خرد كرده و داخل شیرمی ریزیم. سپس روی حرارت می گذاریم تا شكلات حل شود. بعد دارچین را هم اضافه می كنیم.



یك عدد تخم مرغ و زرده ها را با باقی مانده ی شكر به هم می زنیم، سپس دارچین نكوبیده را از داخل شیر بیرون می آوریم و شیر گرم را در حال به هم زدن، به مخلوط تخم مرغ و شكر اضافه می كنیم. پس از آن مخلوط را داخل قالب ریخته و به صورت بن ماری داخل فرمی گذاریم كه 20 تا 30 دقیقه بماند یا تا وقتی كه وسط دسرما خیلی كم بلغزد. سپس از داخل فرخارج كرده،



می گذاریم خنك شود و بعد به مدت 5 تا 6 ساعت می گذاریم در یخچال بماند؛ آن گاه داخل ظرف بر می گردانیم. كافی است اطراف قالب را با نوك چاقو جدا كنیم و كمی قالب را تكان دهیم تا دسر به راحتی بیرون بیاید.




منبع آکا ایران


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۱۷-۵-۱۳۹۰, ۱۱:۱۷ صبح
نقل قول
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #2
Bell  کارامل شکلاتی
شكر120 گرم

آب2 قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش نصف یك عدد

شیر( پاستوریزه)280 میلی لیتر

شكلات 60 گرم

یك تكه دارچین نكوبیده

تخم مرغ یك عدد

زرده تخم مرغ 2 عدد

شكر 4 قاشق

شكر120 گرم


منبع
آکا ایران



دستور تهیه

120گرم شكر را با آب و آب لیمو ترش در قابلمه كوچك ریخته و روی حرارت می گذاریم تا شكر حل شود. گاهی تابه را حركت می دهیم ، ولی به هیچ وجه هم نمی زنیم و می گذاریم بجوشد و به رنگ كاراملی دربیاید.





فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد یا350 درجه فارنهایت گرم می كنیم. قالب را با كارامل می پوشانیم، به این ترتیب كه كارامل را داخل قالب ریخته و تكان می دهیم تا یك لایه از آن داخل قالب را بپوشاند و می گذاریم تا خنك شود.شكلات را خرد كرده و داخل شیرمی ریزیم. سپس روی حرارت می گذاریم تا شكلات حل شود. بعد دارچین را هم اضافه می كنیم.





یك عدد تخم مرغ و زرده ها را با باقی مانده ی شكر به هم می زنیم، سپس دارچین نكوبیده را از داخل شیر بیرون می آوریم و شیر گرم را در حال به هم زدن، به مخلوط تخم مرغ و شكر اضافه می كنیم. پس از آن مخلوط را داخل قالب ریخته و به صورت بن ماری داخل فرمی گذاریم كه 20 تا 30 دقیقه بماند یا تا وقتی كه وسط دسرما خیلی كم بلغزد. سپس از داخل فرخارج كرده،



می گذاریم خنك شود و بعد به مدت 5 تا 6 ساعت می گذاریم در یخچال بماند؛ آن گاه داخل ظرف بر می گردانیم. كافی است اطراف قالب را با نوك چاقو جدا كنیم و كمی قالب را تكان دهیم تا دسر به راحتی بیرون بیاید.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۹-۷-۱۳۹۰, ۰۱:۲۸ عصر
نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
44
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 83


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: کارامل شکلاتی
کارامل با سس شکلات

[تصویر:  209426_10150159768248347_645003346_68169...6347_o.jpg]
امضای angle1386
من عاشق هنر و کارای هنری ام و همه این عکسهایی که میذارم کار خودمه yess
آشپزی ، کارای دستی ، نقاشی ، موسیقی و عکاسی و ... رو انجام میدم.
۱۳-۱۰-۱۳۹۰, ۰۹:۳۴ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
154
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 556


محل سکونت : .....
ارسال: #4
كارامل شكلاتي
كارامل شكلاتي Flowerysmile

[تصویر:  20120428085907_shokolati.JPG]
امضای نياز
تو بزرگی مثل اون لحظه که بارون می زنه
تو همون خونی که هر لحظه تو رگهای منه
تو مثل خواب گل سرخی، لطیفی مثل خواب
من همونم که اگه بی تو باشه جون می کنه

من نیازم تو رو هر روز دیدنه
از لبت دوست دارم شنیدنه
۹-۲-۱۳۹۱, ۱۰:۳۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد